İffet'i izliyon mu sen Aslı
tubişim ordamısın senden ses vermiyon
amanın nı azooo sen mi kapattın kapıları rejimemi girdin biz varmış yokmuş bebe sanki ilk 3 ay hiç dokanmadık birbirimize şimdik haftada min 1 olmak üzere devam ediyoruzz şu anda bir sakıncası yok bebeğe :lilav:
iffet değilde bizim yengeye bakıyorum ben bazen pcden film izliyoz eşimle nede olsa 1 gece geç yatma lüksümüz varr iffeti (deniz çakırdan nefret ediyo benim eşim bakamıyoruz)
amanın kız hani bebe nerde???? maşallah yokmuş hakkaten 3-4 hafta sonra görürüm ben o döbüşünü
kayınvalidem aradıda onla görüştüm şimdi cnm ondan yazamadım burdayım burda olmam mı
aynen bizde ilk 3 ay yok ama şimdi doyuyoz birbirimizie 40 lohusalık var bide hatırlatırım hasret kalmaya değmezİlk 3 ay yapmadık kız bizDüşük olur ilk 3 ay yapılmaz dediler yapmadık..
Bu arada benim herüf oyun oynuyor pcde ben dizi izlerken, onun içün kumanda bende, gel beraber izleyek
benide anacığım aradı onunla konuştuk
aynen bizde ilk 3 ay yok ama şimdi doyuyoz birbirimizie 40 lohusalık var bide hatırlatırım hasret kalmaya değmezys:
izleyelim bacımm hoşbeş çay ve cips isterim ben yanına ama olarrr
ne güsel anam sağolsun salı gününden berş aramıyo beni
kayınvalidem 2 günü geçiktirmez hemen sorar halimi hatrımı
tünaydın kızlaaarr:sirin: napısinız bakıyımm...
tünaydınn kızlarrr.. aciyp bas agrım var enseden enseden:acep: artık iyilesmekk istiyorum. agzımı sonuna kadar acıp acıpp uyumaktann sonra bogazım kurudugu için bi an nefessiz kalıpp uyanmaktan sıkıldım.
bu aksam beton var bu demektir kii kocişş yine gec gelcek. gidip kayınvalidemde oturmak zorunda kalcam. dua edin de erken gelsin betoncularr kocişte eve erken dönsünn:dertli:
günaydın canım....inşaat mühendisimi eşin?
tünaydın kızlaaarr:sirin: napısinız bakıyımm...
degil cnmm bi alt level da müteahhit..
Hoşgeldiniz kızlar...Beton kim diyom bende Allah iyiliğiniBirinin lakabı sandım
allah seni...
20 adet aralık annesi doğurmuş diğer mahallede...Kız daha kasımdayız aboooo
20 adet aralık annesi doğurmuş diğer mahallede...Kız daha kasımdayız aboooo