2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahahahhahaha babuş ya benim şekerler gelmedi deyince baktım sen de yoksun piyasada dedim kesin azo bırmaksın sahibi. geldi burda reklamını yaptı paraları alıp kaçtı. hatta dedim istediğiniz badem şekerlerini de bi köşede gizli yiyodur şimdi o.

ahahhahaha

Biliyom hepsini ince ince okuyup, satır aralarındaki msjları yakalayıp kayıt ettim...:durbun:

ben sıvı deterjanını buldum dalinin.. koktum bii bu ne ya didimm ilac gibi kokuyo.. sonra hemen yanına omo baby koymuslarr. onu aldım bende.. neden hos göründü gözüme bilemedim.. ama yumusatıcı bulamadımm koca tansasta. ona da kipaya bakayımm bari. onu da alıp öyle yıkıyayım

Kabında alamadım ben de kokusunu...
Yıkandıktan sonra makinadan çıkarırken harika koktu aynı bebek gibi...Hala açarım dolabını kokusu gelir burnuma o kadar da dayanıklı.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa bugün yemek dışardan geliyor iş yerine gelemedi gitti açımmm aççççççççççç:cikolata::cikolata:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Biliyom hepsini ince ince okuyup, satır aralarındaki msjları yakalayıp kayıt ettim...:durbun:

Kabında alamadım ben de kokusunu...
Yıkandıktan sonra makinadan çıkarırken harika koktu aynı bebek gibi...Hala açarım dolabını kokusu gelir burnuma o kadar da dayanıklı.

hmmm o zaman ikinci tura da onu alırım artıkın. :deli: kahvaltımı ettim sonunda accık gec oldu ama neyse.. tv de bişi yok, mutfak basta olmakk üzre ev dagınıkk ve ben sadece uyumak istiyorum:acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tünaydınn kızlarrr.. aciyp bas agrım var enseden enseden:acep: artık iyilesmekk istiyorum. agzımı sonuna kadar acıp acıpp uyumaktann sonra bogazım kurudugu için bi an nefessiz kalıpp uyanmaktan sıkıldım.

bu aksam beton var bu demektir kii kocişş yine gec gelcek. gidip kayınvalidemde oturmak zorunda kalcam. dua edin de erken gelsin betoncularr kocişte eve erken dönsünn:dertli:
oyy kıyamam sana bebeğim bende grip olmuşum gece fokurdanıp durdum burnum tıkalı
sen evde durmada git kayınvalideciğine
hosbuldukk beybiii:huhuu: beton benim yeni kabusumm:deli: ama bu insaatt bittiktenn sonra bu adı esimin kankisi alabiler bence sakıncası yokk. karısı da şap ı olurr zahar:kahkaha:

:deli::deli:
her işin bir zorluğu var desene...
20 adet aralık annesi doğurmuş diğer mahallede...Kız daha kasımdayız aboooo :D
ne diyon azoo :bayil: korkutma beni düşer bayılırım rabbim zamanında gelmelerini nasip etsin
Sıra anne Adı Bebek Adı Cinsiyeti doğum Haftası doğum Tarihi doğum Şekli Kilo Boy
1 Luveyla Arif Ahmet Erkek 34+0 25/10/2011 Normal 2,130 ....
2 Essu Ömer Sencer Erkek 34+1 26/10/2011 Sezeryan 1,565 ....
3 Sare2009 Afra Nur Kiz 35+3 05/11/2011 Normal 2,486 44 cm
4 Yasmin_84 Özgül Kiz 34+5 10/11/2011 Sezeryan 1,500 42 cm
5 Sumak Masal Kiz 37+0 11/11/2011 Normal 3,000 49 cm
6 Neredesinfiruze Zeynep Kiz 35+6 13/11/2011 Normal 3,210 49 cm
7 Aydamld .... Erkek 37+1 16/11/2011 Normal 3,100 ....
8 Masal800 Kuzey Erkek 37+0 16/11/2011 Sezeryan 3,180 48 cm
9 Starimu Poyraz Erkek 37+6 17/11/2011 Sezeryan 3,938 52 cm
10 GamzeliKiz Simsek Ege Erkek 37+6 17/11/2011 Sezeryan 3,100 50 cm
11 Merj .... Kiz 37+0 19/11/2011 Sezeryan 2,490 47 cm
12 Yagmursesi Zeren Kiz 37+2 19/11/2011 Sezeryan 2,780 48 cm
13 Celik198408 Ahmet Mert Erkek 38+2 20/11/2011 Normal 4,000 ....
14 Mavisis .... Erkek 38+0 21/11/2011 Sezeryan .... ....
15 Aysalh .... Kiz 38+1 23/11/2011 Sezeryan .... ....
16 FINDIKkk .... Kiz 37+6 23/11/2011 Sezeryan 3,800 ....
17 Fatoceren Arben Erkek 38+2 25/11/2011 Sezeryan 3,900 ....
18 Biopelin Çağan Erkek 36+0 25/11/2011 Normal 3,200 51 cm

Aha bakın :D
aboooooowwww yaaa noliiyiii size bacılar pırtlattınız bebeleri peki neden erken doğurmuşlar bilemedim:acep:
ayyy resmen heycan yaptım.azoş yanlız bişey dikkatini çektimi bilemm normal doğumda bile tam hafta dolmamış baksana hep 36-37 hadi sezeryan için normal ama normal doğum erken gibi geldi bana:ayk::ayk:
ayyyyy aslıcan korkuyommmmm o saman banada 10 hafta kalmış bu istatistiklere göre :bayil:
bende tırsttımm:acep:

biberonumuz
alt acmamız,
bakımsetimiz,
küvetimiz
bakım cantamız
pijamam,sabahlıgım,geceligim
emzirme sütyenimiz
süsümüz,sekerimizz halaaaa yokkkk:ayk::ayk:
heehhh işte bide eksikler var tamam allahım yardım et bizlere ne p...k yiycez erken gelirlerse vah vah vahhhh halimiz arap...
nasıl oluyor kız halleyli pasta? bi de bakayım.

ehehehhehe tımam leoşum ama o fotoda öyle çıkmışım kızım halbuse ben baya baya fil gibi oldum.
hiçte bi kere nasıl çıktıysan çıkmışın zayıfsın yaa sen ona bakkk
ben dün netten yine bişeyler aldım. o da yetmedi akşam evden yine bişeyler aldım. ne zaman gelecekler bilmem ama en geç 1 hafta içimde hepsi elimde olur. ben şimdi onları da bekliyim mi yoksa evdeki bebekğimin çamaşırlarını yıkıyım mı? ama gelecekleri neyle yıkıcam? tek tük de atılmaz ki makineye?
yine mi ne dedim sana alma deyi bir sürü şeyi var sıpanın nereye koycan onları sonra atmayada kıyamıycan heee kulaklarını çekcem senin bekle hepsini beraber yıka bare
O yapamaz zaten sen bakma sorduğuna, şimdi yorulur dıkanır, atıverir kendini kanepeye :D

bence yaparr ben 1,5 saatte 6 çeşit hamur işi yapabiliyorum rahat gökçede yaparrrr :lilav:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gökçe yiyici anam ben gibi :D Üretim kısmı sıkıyor onu anlarım ben :deli:

YAPAR YAPAR BEN BİRAZ FARKLIYIM KANIMCA HAMİLELİK BOYUNCA UN KURABİYESİ DIŞINDA HAMUR İŞİ YİYEMEDİM SEVMİYORUM BİDE MİDEMDE ŞİŞİYOR BÖLE GIRTLAĞIMI BİRİ SIKIYOMUŞ GİBİ DARALIYORUM 2 GÜNDÜRDE BİŞİ YİYEMİYORUM AZOOO ŞAŞIRTICI HOŞBEŞ BİLE İSTEMEDİ CNM DÜŞÜN:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyy kıyamam sana bebeğim bende grip olmuşum gece fokurdanıp durdum burnum tıkalı
sen evde durmada git kayınvalideciğine

her işin bir zorluğu var desene...

ne diyon azoo :bayil: korkutma beni düşer bayılırım rabbim zamanında gelmelerini nasip etsin

aboooooowwww yaaa noliiyiii size bacılar pırtlattınız bebeleri peki neden erken doğurmuşlar bilemedim:acep:

ayyyyy aslıcan korkuyommmmm o saman banada 10 hafta kalmış bu istatistiklere göre :bayil:

heehhh işte bide eksikler var tamam allahım yardım et bizlere ne p...k yiycez erken gelirlerse vah vah vahhhh halimiz arap...

hiçte bi kere nasıl çıktıysan çıkmışın zayıfsın yaa sen ona bakkk

yine mi ne dedim sana alma deyi bir sürü şeyi var sıpanın nereye koycan onları sonra atmayada kıyamıycan heee kulaklarını çekcem senin bekle hepsini beraber yıka bare

bence yaparr ben 1,5 saatte 6 çeşit hamur işi yapabiliyorum rahat gökçede yaparrrr :lilav:

gece nefesim kesiliyomus kocişş öle dedi. cok ses cıkarıyomusumm:acep:
tabe kızz yani yakında olsa sorun yok. bişi olsa ararım kosar gelir. ama cesme ye gidiyolar simdi. cıktım geliyorum dese 1 saat.. bende evde yusuff yusuff. :deli: mecbur gidip orda bekliorm. ama ordada rahat degilim. ayagımı uzatamıyorum,yatamıyorum edemiyorum.. işkence oluyo sonra

sen simdi bu son cümlede adeni mii övdün kendini mi cözemedimm ama neysee bakalımmm:kahkaha::kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

gece nefesim kesiliyomus kocişş öle dedi. Cok ses cıkarıyomusumm:acep:
Tabe kızz yani yakında olsa sorun yok. Bişi olsa ararım kosar gelir. Ama cesme ye gidiyolar simdi. Cıktım geliyorum dese 1 saat.. Bende evde yusuff yusuff. :deli: Mecbur gidip orda bekliorm. Ama ordada rahat degilim. Ayagımı uzatamıyorum,yatamıyorum edemiyorum.. Işkence oluyo sonra

sen simdi bu son cümlede adeni mii övdün kendini mi cözemedimm ama neysee bakalımmm:kahkaha::kahkaha:
[/sıze]

owww çok uzak gerçekten aman canım sen hamilesin uzatmasanda rahat otur ne olcekk
kız ne kendimi övcen ben ki çok üşengeç bi kadınım yanii ben yapabiyosam herkes yapar demek istemiştim güselim hiçbirinizin marifetlerini bilemiyorum bir şeyin malzemesi evde varsa tamsa hazırsa herşeyi yapmak çoook kolay ben yemek yapmasını sevmiyorum soğan doğra bilmem ne başını bekle çok üşengecimm yaaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
YAPAR YAPAR BEN BİRAZ FARKLIYIM KANIMCA HAMİLELİK BOYUNCA UN KURABİYESİ DIŞINDA HAMUR İŞİ YİYEMEDİM SEVMİYORUM BİDE MİDEMDE ŞİŞİYOR BÖLE GIRTLAĞIMI BİRİ SIKIYOMUŞ GİBİ DARALIYORUM 2 GÜNDÜRDE BİŞİ YİYEMİYORUM AZOOO ŞAŞIRTICI HOŞBEŞ BİLE İSTEMEDİ CNM DÜŞÜN:acep:

Anam iyi misin kız nasıl hoşbeş istemezsin? Bu arada çikolusu çıkmış gördüm :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
anammmm doydummm şükürler olsunnn rabbime...bu arada pekin ördeğinden haber varmı:zonk::zonk:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
owww çok uzak gerçekten aman canım sen hamilesin uzatmasanda rahat otur ne olcekk
kız ne kendimi övcen ben ki çok üşengeç bi kadınım yanii ben yapabiyosam herkes yapar demek istemiştim güselim hiçbirinizin marifetlerini bilemiyorum bir şeyin malzemesi evde varsa tamsa hazırsa herşeyi yapmak çoook kolay ben yemek yapmasını sevmiyorum soğan doğra bilmem ne başını bekle çok üşengecimm yaaa

kızz insan 1.5 saatte 6 cesit cıkarıpp bide kendine nasıl üsengec derr:kahkaha: asıl üsengecc benimm:deli: offf ev işine üsengecim ama. vala biri evin işini ypıverse aksama kadar yemek yapıveririmm nolcek. internet varsa bi evde her yemek yapılabilir bencede. bilmiyorumlar eskidenmişş. ben bu hafta ilk defa kremalı patatess yaptım netten bulupp. anamm o ne pratikk tariff, o ne lezzettt:1::1:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızz insan 1.5 saatte 6 cesit cıkarıpp bide kendine nasıl üsengec derr:kahkaha: asıl üsengecc benimm:deli: offf ev işine üsengecim ama. vala biri evin işini ypıverse aksama kadar yemek yapıveririmm nolcek. internet varsa bi evde her yemek yapılabilir bencede. bilmiyorumlar eskidenmişş. ben bu hafta ilk defa kremalı patatess yaptım netten bulupp. anamm o ne pratikk tariff, o ne lezzettt:1::1:
Ben de tam tersi, hergün temizlik işi ver domestos, gürdal bunlarla yaşar giderim, ama yemek yapmayı sevmem..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Efiyet olsun yevrim...
Pekin'e gitmiştir şimdi o, ördeği elleriyle seçecek :D
bencede banada öyle geliyo birde gizem yapıyor kendince ortalarda gözükmüyorki essahtan yapıyormuş gibi sankii:):):)
Ben de tam tersi, hergün temizlik işi ver domestos, gürdal bunlarla yaşar giderim, ama yemek yapmayı sevmem..

ayy bende valla fırsat olsa o domestosu içecem su gibi..o koku olmadıkça mutfakta,banyoda,w.c de içimi rahat etmiyor..aslında hemileyken değil kokusu ellerimizle teması bile tehlikeliymiş eldiven kullanmak lazımmış ama baş edemedim ben tak çıkar eldeveni valla

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Anam iyi misin kız nasıl hoşbeş istemezsin? Bu arada çikolusu çıkmış gördüm :D
PEK İYİ DEĞİLİM AZOM BURNUM TIKALI KEYFİM YOK HİSSEDİYORUM KGDA VERMEYE BAŞLIYCAM BEN HALİM HİÇ YOKK
anammmm doydummm şükürler olsunnn rabbime...bu arada pekin ördeğinden haber varmı:zonk::zonk:
AFİYET OLSUN BEN BU ÖĞLEN 11,45TE GİTTİM YEMEĞE KOCİŞ YENİ UYANMIŞ KAHVALTI HAZIRLAMIŞ BENDE HAMUR ALDIM FIRINDAN KIZARTTIK OTURDUK ÖĞLEN KEYFİ YAPTIK AMA I IHH YOK BİŞİ YİYEMEDİM ADAM GİBİ ÇAY İÇTİM BOL BOL
O ACELEDEN BEBİŞİM BEN HEP ACELE İŞ YAPMAYI SEVERİ YUMURTA KAPIYA DAYANCAK ÖLE :D
YEMEK YAPMAYI SEVMEM AMA VERİSNLER SABAHTAN AKŞAMA TEMİZLİK YAPAYIM OHHH CİCEK GİBİ KOKSUN HERYER YEMEĞİDE BAŞKASI YAPSIN BEKARKENDE YEMEK İŞİ HİÇ SARMAZDI BENİ

HEH İŞTE AZOMM AYNI BENMİŞ NE KADAN GÜSEL MİS KOKULU TEMİZLE TEMİZLE OTUR BAK KARNIM DOYAR :hihi:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
geldim bi keresi.... ya ev sahibim geldi de. ebeveyn banyosunu ev sahibi gelen kiler gibi kullanır diye hayata geçirmemiş. boş, sadece kalebodur döşenmiş bi yerdi. benim de ıvırım zıvırım hep orda. bu ara yerler ıslak hep. ıslak ama nem de değil. bizim apartmanlar daha yeni ya altım da boş benim. ev sıcak alt soğuk olunca terleme yapmış.

strafor döşetecek de onu konuşmaya geldi. eşi de borek yapmış bana ohhh mis gibi vallası.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
geldim bi keresi.... ya ev sahibim geldi de. ebeveyn banyosunu ev sahibi gelen kiler gibi kullanır diye hayata geçirmemiş. boş, sadece kalebodur döşenmiş bi yerdi. benim de ıvırım zıvırım hep orda. bu ara yerler ıslak hep. ıslak ama nem de değil. bizim apartmanlar daha yeni ya altım da boş benim. ev sıcak alt soğuk olunca terleme yapmış.

strafor döşetecek de onu konuşmaya geldi. eşi de borek yapmış bana ohhh mis gibi vallası.

HIMMM SEVABINA ORAYADA Bİ, JAKUZİ VE DUŞAKABİN YAPTIRAYMIŞ BARE :zonk: EV SAHİBESİNE BAKKK BİDE BÖREK YAPMIŞ AFİYET OLSUN BU ARADA PEKİN ÖRDEĞİDE YALAN OLDU GALİBA BU DURUMDA :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar