benimki hep kucakta ama oturmıcak ayakta ben otursam da o ayakta olcak sırtı yere geldiği anda kıyameti koparıyo çok kısa süre ana kucağında duruyo olduğu her andan sıkılıyo 2 dakikada bir pozisyonu değişcek karşısına geçcen garip hareketlerle garip sesler çıkarcan sabahtan akşama maymunluk yapacan o zaman iyisin ama durduğun anda viyakkkkkkkkkkkkkkkk

çok kötü ya of napcaz

güldürdün beni
cnm maşallah benimki de 500 aldı
geçmiş olsun
ve gözünaydın olsun adetin
ben de götürcem göze
ben hiç yastık kullanmıyorum
diş için tetagil verdi ama kullanmıyorum ben de
aynı sorun biz de var hep tıkalı ve sürekli hapşuruyo
canım inşallah sonuçlar iyi çıkar kıyamam
geçmiş olsun cnm eşine
eline sağlık
apartman mı siliyosunuz yok artık o ne biçim apartman be tasarruf mu yapıyolar

haftada bir feriha oluyosun yani
ayyy ben çok sıkılırım normalde çocuklardan :dill:
cnm otribebe ben de alayım bari ben de var bi tane ama 50 kere hava basıyon 1 kere alıyo eee bizimki de sinirleniyo haklı olarak
benimk de yüzünü örtürmez üstünü bile zor örttürüyo
şapka da hiç takmadı zaten skıntılı bana çekmiş

baby tv aç seyretsin
ablam mothercare kullanmıştı memnun kaldı artık ihtiytacı kalmadığında derisi yırtılmıştı değiştirtmek içi kothercare götürdüler eski model olduğu için deişmediler ne kadar aldılarsa paralarını iade ettiler şaşırtıcı
bu arada bilgisayarı bugün götürdük servise
garantisi 29unda bitiyo bugün 26sı haftasonu giriyo yetişmez garanti süresi geçer dedi
çünkü onlar da bakırköy toshiba'ya yolluyolarmışkendiniz götürün dedler e bz de ölesine evden çıkmıştık hemen gidiğ bırakığ gelcez die ne bez var ne bişi gidemedik
bi de pil için garantiyi 6 ay veriolarmış mış mış uyuz olduk eve geldik böle idare etcez iyice gidince yeni pil alırız artık
bu arada sakın ama sakın GOLD BİLGİSAYAR'dan online bişi almaya kalkmayın
müşteri hizmetleri hizmet değil telefonları hgiç cvp vermio
msg atın diolar mslara dönülmüyor
ertesi gün kargo denilen ürün tam 10 gün sonra yollanıyor iadeyi bi türlü almak istemiyolar mağdurum da mağdurummmm