Menülerin temizdi aslında. Bu hafta spora çok yüklenemedin sanırım ondan oldu kuzum. Olsun eksi eksidir üzülme haftaya güzel eksi gelirKilo bildirimim çarşamba günü 66.6
Ve bu çarşamba 66.3 çok gitmedi bu hafta yemeklerede dikkat ettik ama vücut az yemeye mi alıştı neeee
İnşallah canım benimMenülerin temizdi aslında. Bu hafta spora çok yüklenemedin sanırım ondan oldu kuzum. Olsun eksi eksidir üzülme haftaya güzel eksi gelir
Kalmadi bu akşam da yok evde bolca domates ve 3 tane patates varmis. Patates salatası ve menemen yapabilirim ya da domates çorbası. Dolabı boşaltıyorum iyice@Çakıl80
sabah sabah o kadar meyve çok.güne yaysaydın bari
öğleni aşırı beğendim
akşam çok az olmuş kalmadı mı sana yemek gene
suyu çoğalt demekten dilimde tüy bitti
İsraf olmuyo evde işte haKalmadi bu akşam da yok evde bolca domates ve 3 tane patates varmis. Patates salatası ve menemen yapabilirim ya da domates çorbası. Dolabı boşaltıyorum iyice
Tamam kuzucum izne ayıralım seni madem tedavin başlicak. Menü verirsin gene, kontrol ederiz kilo alma diyeBugün cars dimi ben unuttum ama kilom aynı değişmedi. Bide kaptanim ben 2 hafta izinli olim olur mu ya da tedavi süreci başlıyor bundan sonra kilo vermelerim sıkıntılı olacak hormon ilacı alacağımdan. Istersen sen beni çıkar gruptan size zarar vermem ama yine yazmaya devam ederim
AnlaştıkTamam kuzucum izne ayıralım seni madem tedavin başlicak. Menü verirsin gene, kontrol ederiz kilo alma diye
kahvaltı güzelSabah 10 00
Bir dilim ekmek kepekli ekmek
Tere yağı çökelek
Peynir
Kırmızıbiberli yumurta
Çay
Araöğün misafirlikteydim
Patatesli çiğköfte çok az yedim
Salata bol
Ayran
Akşam 19 00
Yoğurtlu sarmısaklı karnıbahar koca bir tabak yedim
2 lt su içtim spor yarım saat yürüyüş @Malipina
haftalık karbon limitini doldurmuşun maşallah yok yokSabah (tarti bekledim)
1 neskafe
1 hurma
12:30
1 tabak kisir
Yarim tabak yogurtlu makarna salatasi
16:00
Yarim armut
18:30
Nohut yemegi
Yogurt
Karbonlari bugüne sakladim bilerek
1 saat yürüyüş