Cok seviyomNeden yaa neden
Cok seviyomNeden yaa neden
Her yerdesin kabus musun nesinşişko löpeeeettttttttttttttttttttttt
Kahvaltı güzel de
Hoşaf içince sisirdi kaptanim tamam dikkat edecem inşallah etmek zorundayımKahvaltı güzel de
Akşam neden o kadar az
Olmaz, akşam bi kepçe yemekle doyulmaz.günde üç öğün yesen bile böyle bi akşam öğünü az, ki iki öğün yiyosun. Bi tabak yemek yanında salata yoğurt mutlaka olmalı. Zayıflayalım derken besinsiz kalmak yok ona göre
Kuzum yediklerin miktarını da yazarsan ne kadar yediğini daha iyi anlarım ona göre yorumlarım. Yumurta 1 adet, zeytin 5ten az mı mesela. Böyleyse o kahvaltı az. Yumurta 2, zeytin 8 10 taneyse peynir de bolsa kahvaltın güzel. Mercimek nasıl salatası mı yemeği mi kaç tabak yedin iki kaşık mı yedin
Ula o simit nerden çıktıKahvalti
Yarim simit
1 dilim kaşar
6 zeytin
Salatalik
Ogle
2 dilim kirmizi et(firinda salcali soslu)
Yarim tabak bugday salatasi
Aksam
Taze fasulye
Yogurt
Spor 1 saat yürüyüş
Yarim saatte eliptik yapacam(gazabindan korkuyom, onun icin)
Su cohhh, spor yapinca iyice cosarim (4 ly civari olur)
Dogru diyosun sisiyorum hep tamam tamam irade gostermeye calisicamUla o simit nerden çıktı
Mayalı şeyler yenmicek
Ödem oluyon ödem
Öğlen akşam güzel
Spor çok güzel
Dee ben sporun azlığına değil yediklerine kızıyom hepfit hanım seni sporsuzluk deil karbonlar şişiriyo hedef mi şaşırtıyon sen hııı
Ohh rahatladım
Tmm unutuyom hep hizli hizli yazinca ole oluyo daha dikkat ederimKuzum yediklerin miktarını da yazarsan ne kadar yediğini daha iyi anlarım ona göre yorumlarım. Yumurta 1 adet, zeytin 5ten az mı mesela. Böyleyse o kahvaltı az. Yumurta 2, zeytin 8 10 taneyse peynir de bolsa kahvaltın güzel. Mercimek nasıl salatası mı yemeği mi kaç tabak yedin iki kaşık mı yedin
Yani yediğin şeyden çok, miktarı Daha önemli kuzucum
Su ve spor güzel
çok güzel menü olmuş tertemiz mis gibiMenumu yazmayi unutmusum
9.30
Yumurta
Az peynir
Yesillik salatalik
Ogle
Armut
Cay kahve gecirdim
19.00
Bi tabak salata
Iki uc kasik ciger
1 2 kasik enginar
Yogurt
@hippocan
@Malipina
@Ausencia
Bugun pek istahim yoktu oglen yine kisir vardi bulanti geldi artik gormek bile istemedim
Cok su ictim
3 tur yuzdum yarimsar saat
Yarin da kahvalti yapip yola cikicaz insallah
Odun kırma ne kız yürüyüşü sayıyorum sadece