Bi tabAk ispanak bugun yapicam inSKahvaltı güzel
Ara ok
Akşam ıspanak bi tabak di mi kuzum
Spora ne zaman başlican zumrud bak iki haftadır yavaş gidiyosun
Hippo bu fırında sebzeli tavuğu nasıl pisiriyorsun benimkinin görüntüsü çok kötü oluyor bide pişmemiş gibi geliyor senin foto çok lezzetli görünüyorMenü verim hadi bismillah..
Kahvaltı 11 gibi..Ekli dosyayı görüntüle 27942
Ara
Sütlü türk kahvesi
Bi kaşık kuru üzüm
1 incir
4-5 badem
1 ceviz
Ara
Elma
Akşam 18de
Ekli dosyayı görüntüle 27943
1 kepçe mercimek çorbası (fotodakinin yarısınu yedim)
Fırında sebzeli tavuk
Yoğurt
Su saymıyorum..
Spor yok
@MaLii @Eflal
Teşekkür ederim cnm..Hippo bu fırında sebzeli tavuğu nasıl pisiriyorsun benimkinin görüntüsü çok kötü oluyor bide pişmemiş gibi geliyor senin foto çok lezzetli görünüyor
Kolay da görünüyor ben de öyle yapsam ben sulu oluyor diye hep torbaya koyuyordum baharatı içinde satılanlardan. Böylesi daha güzel sanki ctesi menüm hazır ozaman tsk ederimTeşekkür ederim cnm..
Tavuğu ve hangi sebzeleri koyacaksam ( sefer patates, havuç, kırmızı biber, mantarı bütün olarak kullandım) bi kapta çiğden baharatlayıp karıştırdım. Baharat olarak tuz, karabiber, kekik, pul biber kullandım. Ve zeytin yağı gezdirdim. Elimle yoğurdum. Sonrasında borcama döktüm tavukları üste aldım sebzeler altta kaldı. 200 derecede 50 dk fln pişirdim. Öle işte.. gerçekten baya lezzetli oldu.
Tabaklarda çeyizimden
Şimdiden ellerine sağlık cnm.. kolay kolayKolay da görünüyor ben de öyle yapsam ben sulu oluyor diye hep torbaya koyuyordum baharatı içinde satılanlardan. Böylesi daha güzel sanki ctesi menüm hazır ozaman tsk ederim
Tuz karabiber pul biber toz biber kekik dışında birşeyler atiyor musun içine ben bazen granül sarımsak da ekliyorumŞimdiden ellerine sağlık cnm.. kolay kolay
Bende poşette de yapıyorum ama hep kendim baharatlarım
Sarımsak rendeler koyarım ama dün koymadımTuz karabiber pul biber toz biber kekik dışında birşeyler atiyor musun içine ben bazen granül sarımsak da ekliyorum
Tamam canım benim ben haftaya sandum@Kübrali kuzum listeye girmen için önce kilonu bildirmen lazım. Nerdesin
Baya yumurtalı bi gün olmuşMenum
10.00
2 yumurta peynirli cirptim
Bitki cayi
Biber
17.00
1 elma
1 saat reformer
18.45
Kiymali yumurta
Cay
1 dilim tb ekmek