Bahane olarak soylemedmki unuttum yazmayi bidahakine dikkat ederim iNsNasıl bir bahane bu
Bahane olarak soylemedmki unuttum yazmayi bidahakine dikkat ederim iNsNasıl bir bahane bu
Sabah varsa akşama karbon olmasa daha iyi olur.. yoksa 1 dilim ekmeğe bende bişi demem.. lahmacunda çarşamba günleri.. tartıya 2 gün kaldı..Canım yaa Malipina izin veriyordu hata çok beğeniyor du bir dilim akşamda bir taneydi ama sabah 8 00 di kahvaltı akşamıda yazdım ama dikkat ederim
Oo baya az yiyorsun sen..10.00 2 yumurta peynir zeytin yesillik
15.00 2 ceviz
18.00 balik salata
Su 2 lt
Spor yapamadm
@hippocan
Tamam canım benim dikkat ederim haklısınSabah varsa akşama karbon olmasa daha iyi olur.. yoksa 1 dilim ekmeğe bende bişi demem.. lahmacunda çarşamba günleri.. tartıya 2 gün kaldı..
Ara yok.. neden peki? Karatay mı yapıyorsun?Sabah 10 00
Bir dilim ekmek k
Peynir domates zeytin
Bir tane yumurta haşlanmış
Akşam 17 00
Yeşil fasulye bir kase
Bir kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
2 lt su içtim
Spor lesi 45 dk
@hippocan
Karatay yapmıyorum bugün temizlik işlerine dalınca bir şey yemedimAra yok.. neden peki? Karatay mı yapıyorsun?
Normalde 2 kaşık bulgura laf etmem ama pazartesi yani tartıya son 2 olmamalıydı..
Sporun var..
Puanın 8
Karatay yapmıyorum bugün temizlik işlerine dalınca bir şey yemedim
Bende bilmiyorum aslında neyse canım yavaş yavaş öğreniyorum ir daha tartı gününe az kala yemem
Saat 20.50
Ay duzelttim cocuk elime dokununca yazamadmSaat 20.50
Kahvaltı çok çok az.. bu ne böle dicem bişi yok.. hani domates, salatalık yeşillik hani bi yeşil çay içeydin bari..
Menüyü beğendim spor olmadığı için puanın 5..Menum
10.00
2 yumurta
Biraz peynir
Domates
14.00
1 kase tarhana
17.30
Kofte
Roka
Bir iki dilim izgara ananas
Suyu tamamlamak uzereyim
@hippocan
Bugun ev temizligi yaptim spor yapamadim ama yuruyuse de ciktim
Domates salatalgn fiyatndan haberin yok heraldeKahvaltı çok çok az.. bu ne böle dicem bişi yok.. hani domates, salatalık yeşillik hani bi yeşil çay içeydin bari..
Mercimek köfte = bulgur mercimek = ödem
Karnıbahar süper faydalı ama o da gaz yapar.. pazartesi tartıya 2 kala olmamalıydı..
Suyu 2.5 lt yap lütfen..
Spor yoksa puanın 4
6.400 adim atmisimMenüyü beğendim spor olmadığı için puanın 5..
Bence de yok . Marulun yapragi 50 kurusDomates salatalgn fiyatndan haberin yok heralde
Yesil cay eklerim sknti yok suyuda arttirim tabiki ne demek
Valla yok şaka şaka..Domates salatalgn fiyatndan haberin yok heralde
Yesil cay eklerim sknti yok suyuda arttirim tabiki ne demek