Yarına iyi eksi geliyo dimi??@hippocan ya kucuk kaba koydum okula goturdum ya dolu 3 kasim gelir ya dort. Dun yapmistim.
Aksamki et doner yanindaki
Yazmayi unutmusum 1 tane de muz yedim 12de
Yarına iyi eksi geliyo dimi??@hippocan ya kucuk kaba koydum okula goturdum ya dolu 3 kasim gelir ya dort. Dun yapmistim.
Aksamki et doner yanindaki
Yazmayi unutmusum 1 tane de muz yedim 12de
Bayıldım@hippocan bilmiyorum kuzum ama son halimi sana bi atayim
Fena değil cnm.. ama sürekli menü versen.. yarına kilo bildir 1 hafta denemeye alalım seni [/QUOTE tamamdır
Bu neeee
Şükür gitmiş cnm.. sen bilirsin.. o zmn bu hafta ekstra dikkat et nar çiçeğim.. çok hafif beslen sıfır kaçamak ile şu 0.9 dan kurtulalım 65 düz olsun.Hippom istersen bu hafta da bakalim duruma haftaya karar verelim
Cnm kilo bildirirkenKilo geçen hafta çarşamba günü 68
Çarşamba günü 67.3
Söz canım benim tabikide sürekli geleceğim inşallah haftaya baya eksi olurumCnm kilo bildirirken
geçen hafta
Güncel
Fark
Yüzde şeklinde bildirirsen süper olur..
Listeye alıyorum.. bu hafta denemedesin.. haftaya bu kilo üzerinden iyi bir eksi bekliyorum. söz mü geliceksin sürekli..
Tamam o zmn denemeye alıyoruz cnm seni.. bu hafta artık listelisin..Söz canım benim tabikide sürekli geleceğim inşallah haftaya baya eksi olurum
Anca artilari temizledim odem cok vardiyaBu neeee
Haftaya grubu sen sırtlıcaksın zumrud.. sende hep 71-73 bandındasın.. lütfen artık sarsıl ve 6ları gör..Anca artilari temizledim odem cok vardiya
Surekli debeleniyorum cirpiniyorum yerimde sayiyorum sankiHaftaya grubu sen sırtlıcaksın zumrud.. sende hep 71-73 bandındasın.. lütfen artık sarsıl ve 6ları gör..
@nar_cicegimCilveli Afetlerim
Sizi motive etmesi için hedef kilolar belirledim..
Lütfen haftaya herkes hedefine ulaşmış şekilde gelsin..
Önümüzde koskoca 7 gün var.. bugün sakın salmayın kaçamak istemiyorum.
Eksiksiz menü istiyorum. Mutlaka spor istiyorum.
Kaptanınız @MaLii yi üzmeyin lütfen..
hippocan 69.9
Zumrud 72.1
nar_çiçeğim 65
Kübralı 66.5
Bakalım kim hedefine ulaşarak HAFTANIN HEDEFİNE ULAŞAN PRENSESİ olacak