Bilmiyorum ki.. neticede izinden dönüş kilosundan değil geçen haftaki kilosundan mukayese ettik.. kaçıncı etapta izne ayrılmıştıKübranın izinden dönüş notunu eklicen mi kuzum
Bilmiyorum ki.. neticede izinden dönüş kilosundan değil geçen haftaki kilosundan mukayese ettik.. kaçıncı etapta izne ayrılmıştıKübranın izinden dönüş notunu eklicen mi kuzum
İşte bilmiyorum.. izne ayrıldığı etap değil.. geçen haftaki etapla mukayese ettik ama..16da izne ayrıldı. Dörde bölücez di mi yüzdesini
Doğru cnm.. bu sayfadan sadece menü, spor,kilo bildirimi yapıyoruz. Ya da kaptanına fikir sormak istersenIlk kez paylaşıyorum eğer başka birşey yapılıyorsa uyarırsanız sevinirim
Menum;
Sabah kalkınca 1 bardak su.
Kahvalti(11:00)
1 yumurta
5 zeytin.
1 dlm peynir.
Yarım domates
2dlm kızarmış tb ekmeği.
Yeşilçay.
Ara(16:00)
2 dlm tb ekmeği arasına peynir ile tost.
Aksam(18:30)
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt salata
1 kepçe tarhana çorbası
1 dlm tb ekmeği.
Ara(20:30)
10 badem
1 orta boy mandalina
Su: 2 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş.
Canım hele akşam 2 dlm 'di normalde, diyetisyene gidiyorum da , 28 ine kadar böyle devam etseDoğru cnm.. bu sayfadan sadece menü, spor,kilo bildirimi yapıyoruz. Ya da kaptanına fikir sormak istersen
Onun dışında menüne gelirsek...
İlk gün için ehh işte diyelim ama aynı günde 5 dilim ekmek çok canım ya..
Bide meyveyi gündüz saatlerinde yersen süper olur..
Diyetisyen 6 dilim ekmek mi verdiCanım hele akşam 2 dlm 'di normalde, diyetisyene gidiyorum da , 28 ine kadar böyle devam etse
Evet 2 haftada 3.7kg verdim ben listeyle tabi kiloyu yeni aldığım için kolay gidiyorDiyetisyen 6 dilim ekmek mi verdi
Hadi bakalım.. azaltır heralde zamanla..Evet 2 haftada 3.7kg verdim ben listeyle tabi kiloyu yeni aldığım için kolay gidiyor
kahvaltı çok güzelSabah 12 00 Kahvaltı
Bir dilim ekmek kepekli
Peynir domates
Çökelek tereyağı zeytin
Akşam 18 46
Salata patlıcan kebebı
Üç. Kaşık kadar bulgur pilavı
Ayrannnn
Spor solonunda 3 saat yaptım
2tl su içtim @Malipina
akşama kadar sadece meyve yemişsin.menünün geneline bakarsak öğün olarak sadece akşam var.kahvaltı yap hippo kahvaltı yetersiz.meyve çok olmuş.akşam güzelMenü vermeye çok üşeniyorum artık ya..
Kahvaltı 10 gibi
Küçük muz+ küçük portakal
1 kasr tarçınlı yoğurt
Ara
Türk kahvesi
1 hurma
1 incir
Bi ceviz
Bikaç badem
Ara
Az sütlü nescafe
Akşam 17.30
200 gr bonfile
Salata
Spor halim olursa yapıcam bişiler
kahvaltı güzelIlk kez paylaşıyorum eğer başka birşey yapılıyorsa uyarırsanız sevinirim
Menum;
Sabah kalkınca 1 bardak su.
Kahvalti(11:00)
1 yumurta
5 zeytin.
1 dlm peynir.
Yarım domates
2dlm kızarmış tb ekmeği.
Yeşilçay.
Ara(16:00)
2 dlm tb ekmeği arasına peynir ile tost.
Aksam(18:30)
Haşlanmış karnabahar
Yoğurt salata
1 kepçe tarhana çorbası
1 dlm tb ekmeği.
Ara(20:30)
10 badem
1 orta boy mandalina
Su: 2 lt.
Spor: 30 dk yürüyüş.
Tamam yaa vurma.. bugün kahvaltımı öyle güzel yaptım ki..akşama kadar sadece meyve yemişsin.menünün geneline bakarsak öğün olarak sadece akşam var.kahvaltı yap hippo kahvaltı yetersiz.meyve çok olmuş.akşam güzel
spor yap hippo
su nerde hippoo
Bugün kahvaltıda 1 dlm ekmeği atladımkahvaltı güzel
akşam güzel doyurucu ama ekmek gereksiz olmuş tarhana zaten karbon.
çok fazla karbon var menünde ya sabah öğle akşam ekmekli
20,30da bi de badem meyve
su okey
sporu da arttırdın mı çok güzel olacüük
Tamam onuda atlayayım, lunya zaten hep aç kalsınakşamki ekmeği atla ule