kahvaltı güzelYaa ben menü vermeye niye üşeniyorum..
Kahvaltı 10.30da..
2 yumurta ile soğanlı yumurta
Klasik peynir zeytin işte..
Ara
Türk kahvesi
2- 3 ince dilim cevizli sucuk
Akşam 18 ile 18.30 arası.. baya bölüldü yemeğim selim saolsun..
Tavuklu salata
1 kase yoğurt
Su saymadım ama baya içtim.. wcden bildiriyorum
Spor inş leslie..
hey maşallah belediye bugün gene ekmek dağıtmış heralde bol bol haIyi akşamlar
Menüm
Sabah kalkınca su içildi.
Kahvalti: domates, 5 zeytin, 1 yumurta, 1 dlm peynir, 1 dlm kızarmış ekmek ve yeşilçay.
Ara: 2 tb ekmeği arasına peynir ile tost. Sade kahve.
Aksam: 1 kepçe domates çorbası, salata, yoğurt, zeytin yağlı pırasa ve 1 dlm kızarmış ekmek.
Ara: 1 aden mandalina.
Ara: 5 adet altın başak.
Su: 2.5 lt.
Spor:1 saat tempolu yürüyüş, 15 dk akşam normal yürüyüş.
28 ine kadar idare ediverin plisssshey maşallah belediye bugün gene ekmek dağıtmış heralde bol bol ha
kahvaltı güzel
öğlen gene tost mu yedin tostun başka bi alternatifi yok mu ya diyetisyenin vermiş olması lazım
akşam güzel ama tabi ekmek olmasa süper olurdu.domates çorbasında zaten un var ekmeğe gerek yok
5 tane suntayı niye yedin ne faydası var sana o suntanın
çok karbonlu bu menü çoook
su güzel
spor da yapılmış allahtan
kahvaltı güzelSabah 10 00 kahvaltı
Haşlanmş yumurta
1dilim peynir
Bir dilim ekmek kepekli
Domates
Araöğün
Türk kahvesi
Akşam 18 30
pirinçli değil Bulgurlu
4tane salatalık dolması
Yoğurt bir kase
Bol salata
2tl su içtim spor solunu bugün yoktu haftanın üç günü gidiyorum diye daha fazla diğer günlerde yapamıyorum
Valla eşim doğal diye aliyor. Kan yapsın ye diyo diye... ince dilimledim yedim yedim öle..kahvaltı güzel
o aradaki cevizli sucuk ne şekerli şekerli yemişsin listede.sen sanıyomusunki sadece pekmezle yapılıyo o
akşam güzel
su güzel
sporu da yaptın inşallah
Ben bu kansızlık konusundan çok çektim.. doktor doktor gezdik. O yüzden pekmezdi,keçi boynuzu, çekirdekli kuru üzüm, cevizli sucuk aliyor ye diye.. bi ara çay içmeme bile izin vermiyordu. Kan ilaçlarımı takip ediyor içiyor muyum diye.. ben bu konularda birqz tembelim.. düzenli ilaç falan.. o çok dikkatlidir..ne kadar da düşünceli bi eşin var
seviyo adam bak ne güzel ilgileniyo sağlığınla çoğu adamın umru olmaz kıymetini bil herifininBen bu kansızlık konusundan çok çektim.. doktor doktor gezdik. O yüzden pekmezdi,keçi boynuzu, çekirdekli kuru üzüm, cevizli sucuk aliyor ye diye.. bi ara çay içmeme bile izin vermiyordu. Kan ilaçlarımı takip ediyor içiyor muyum diye.. ben bu konularda birqz tembelim.. düzenli ilaç falan.. o çok dikkatlidir..
seviyo adam bak ne güzel ilgileniyo sağlığınla çoğu adamın umru olmaz kıymetini bil herifinin
Neyse ki bugün menüm hafif, bir günü kurtarayım barisuntaya hayır
Tamam canım benim yapayım inşallahkahvaltı güzel
akşamı da beğendim mis gibi
su okey
spor salonuna gitmediğin günlerde hafif yürüyüş de yapabilirsin kuzum kasların da yorulmamış olur hem