3. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
canım inan amacım sizi yormak ya da naz caz yapıp bıktırmak değil! inan farkındayım sizi çok yoruyorum ama dün gerçekten felaket durumdaydı midem bugün iyiyim ama acile gittik gece sancım çok şiddetli ve karnıma kalbime vurunca eşim torlayıp toplayıp götürdü. bişey yok kuzum gaz sıkışması hem de sağlamındanmış yani söylemek istediğim inan bilinçli değil ölecektim ağrıdan izin de alamadım işyerinden durumu buraya yazdım gelemedim de çünkü patronlardan birisi sürekli tepemde yanımda değilse whatsapptan yazıyor iyice geriliyorum dr strestendir dedi. elbetteki tartı stresim de çok fazla ama bunun inan sizinle alakası yok daha tartılmadım wc ye çıkmayı bekliyorum
inan herbiriniz benim için çok kıymetlisiniz söyledikleriniz yaptıklarınız sadece gelemiyorum çok ondan yazdım içinde bulunduğum durumu anlatmaya çalıştım. işte stres olayım evde problem olsun da geleyim sizi boğayım stres atayım diye değil sadece özür için durumumu izah etmek için yazdım. hı kafama çok takıyorum neden zayıflayamıyorum diye o ayrı mevzu o hep aklımda ama malinin dediğini yapıyorum tuzu kesicem bakıcam nolacak
Geçmiş olsun canim ben de Yarın yemek programı yapacağım olmuyor böyle işten gelince ben saldırıyorum resmen dün salata yapmayı bekleyemedim bile yaparken yemeye başladım. Inşallah kısa sürede geçer rahatlarsın doktor ne önerdi bu gaz için benim de stres ve hareketsizlikten oluyor

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
@MaliPina kuzu bence bu az yanıltıcak bizi salı artı çıkarım dün bişey yiyemedim ya Bi de üstüne spor galiba onda Şey oldu ne yapim bilemedim
IMG_20181006_112115.jpg

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Geçmiş olsun canim ben de Yarın yemek programı yapacağım olmuyor böyle işten gelince ben saldırıyorum resmen dün salata yapmayı bekleyemedim bile yaparken yemeye başladım. Inşallah kısa sürede geçer rahatlarsın doktor ne önerdi bu gaz için benim de stres ve hareketsizlikten oluyor
Kuzum bildirim gelmemiş göremedim kusura bakma
Çok sağol canım Dr diyor ki kalp kriziyle karıştırılan varmış gaz diyip geçmşcekmişiz dert ay bildiğin dert bu
Mide sıkıntı gaz da öyle beslenme düzenin değiştiyse de olur dedi sıcak su torbası ayak tavana ve bol bırt la hallolurmuş

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Kuzum bildirim gelmemiş göremedim kusura bakma
Çok sağol canım Dr diyor ki kalp kriziyle karıştırılan varmış gaz diyip geçmşcekmişiz dert ay bildiğin dert bu
Mide sıkıntı gaz da öyle beslenme düzenin değiştiyse de olur dedi sıcak su torbası ayak tavana ve bol bırt la hallolurmuş
Hadi gözünaydın çok şükür kolay yöntemler

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Kilomu yazım çünkü kahvaltı yapcam daha bekleyemedim .

Eski killm 87.4
Yeni kklom 86.6
Fark 0.8 gram

Umdugum gibi olmadı bu hafta ne çıkacak bakalım

@MaliPina @Ausencia_
allahım bu karılar elimde kalcak 800 gr mı beğenmiyolar hahahahahaha
daha ne olsun be:gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi::gülsemmi:
ay çok sevindim bi kiloya bi çişlik fark kalmış sadece:heyecan::heyecan::heyecan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar