Teşekkür ederim flooocuuummmm.Emel öğretmenim (pardon mali kaptan araya girdim ama) ilk başladığın zamana göre çok iyi menün
Tebrik ederim
Olcak olcak hade spora
Geçmiş olsun canim ben de Yarın yemek programı yapacağım olmuyor böyle işten gelince ben saldırıyorum resmen dün salata yapmayı bekleyemedim bile yaparken yemeye başladım. Inşallah kısa sürede geçer rahatlarsın doktor ne önerdi bu gaz için benim de stres ve hareketsizlikten oluyorcanım inan amacım sizi yormak ya da naz caz yapıp bıktırmak değil! inan farkındayım sizi çok yoruyorum ama dün gerçekten felaket durumdaydı midem bugün iyiyim ama acile gittik gece sancım çok şiddetli ve karnıma kalbime vurunca eşim torlayıp toplayıp götürdü. bişey yok kuzum gaz sıkışması hem de sağlamındanmış yani söylemek istediğim inan bilinçli değil ölecektim ağrıdan izin de alamadım işyerinden durumu buraya yazdım gelemedim de çünkü patronlardan birisi sürekli tepemde yanımda değilse whatsapptan yazıyor iyice geriliyorum dr strestendir dedi. elbetteki tartı stresim de çok fazla ama bunun inan sizinle alakası yok daha tartılmadım wc ye çıkmayı bekliyorum
inan herbiriniz benim için çok kıymetlisiniz söyledikleriniz yaptıklarınız sadece gelemiyorum çok ondan yazdım içinde bulunduğum durumu anlatmaya çalıştım. işte stres olayım evde problem olsun da geleyim sizi boğayım stres atayım diye değil sadece özür için durumumu izah etmek için yazdım. hı kafama çok takıyorum neden zayıflayamıyorum diye o ayrı mevzu o hep aklımda ama malinin dediğini yapıyorum tuzu kesicem bakıcam nolacak
Kuzum bildirim gelmemiş göremedim kusura bakmaGeçmiş olsun canim ben de Yarın yemek programı yapacağım olmuyor böyle işten gelince ben saldırıyorum resmen dün salata yapmayı bekleyemedim bile yaparken yemeye başladım. Inşallah kısa sürede geçer rahatlarsın doktor ne önerdi bu gaz için benim de stres ve hareketsizlikten oluyor
ulaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn@MaliPina kuzu bence bu az yanıltıcak bizi salı artı çıkarım dün bişey yiyemedim ya Bi de üstüne spor galiba onda Şey oldu ne yapim bilemedimEkli dosyayı görüntüle 24405
Gerçekten gitmiş midir ki geri gelir mi kandırır mı beni çok korkuyorum ya lanulaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gitmiş yüzleeeerrrrrrrrr
gelmesin bi dahaaaa
Ay hadi inşallah gelmesin 100 ler gitsin. Kaka o 100 buldu astar istiyorlar neyse sustum espri iğrençtiödem attın kuzu tartı doğrudur.bundan sonra işimiz kolay.tuzu azaltman çok işe yaradı bence
Evet pul biber koyuyorum yumurtayı peynirle yiyorum ki midem bulamasıntuz durumun ne azalttın iyice di mi kuzum
Hadi gözünaydın çok şükür kolay yöntemlerKuzum bildirim gelmemiş göremedim kusura bakma
Çok sağol canım Dr diyor ki kalp kriziyle karıştırılan varmış gaz diyip geçmşcekmişiz dert ay bildiğin dert bu
Mide sıkıntı gaz da öyle beslenme düzenin değiştiyse de olur dedi sıcak su torbası ayak tavana ve bol bırt la hallolurmuş
allahım bu karılar elimde kalcak 800 gr mı beğenmiyolarKilomu yazım çünkü kahvaltı yapcam daha bekleyemedim .
Eski killm 87.4
Yeni kklom 86.6
Fark 0.8 gram
Umdugum gibi olmadı bu hafta ne çıkacak bakalım
@MaliPina @Ausencia_