3. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
2 gün de kurtarmadı beni o derece demek alkol hepsinden daha çok etkiliyor. Pizza yesem bu kadar fark çıkmazdı
Bana taş sopayla girebilirler ben dün de içtim arkadaşımla oturdum ciddi problemleri vardı dertleştik derken hemde 2 bira içtim düzeltmek için elimden geleni yapıcam zorla indim 9 lar tekrar 100 görürsem fena kendim ettim kendim buldum modundayım:booo:

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Kilo bildireyim @MaliPina alkolden dolayı biliyorum ve ne desen haklısın sesim çıkmaz
Cumartesi 98
Salı 99.4
Faek +1,4

Yapılacak bişey yok kuzum ben de de durum aynı yedik içtik durum bu oldu bende +1.4 gelmiş fırçalayacaklar hakları yazacaksın mecbur

Ctesi 86.6
Salı 87.2
Fark 0.6

Gitti mi tüm emek. Benim bu hafta sabah uyandığımda midem kazınıyor resmen sanki açlıktan Öleceğim ben böyle açlık görmedim :bayilacam:

@MaliPina

2 gün de kurtarmadı beni o derece demek alkol hepsinden daha çok etkiliyor. Pizza yesem bu kadar fark çıkmazdı

Bana taş sopayla girebilirler ben dün de içtim arkadaşımla oturdum ciddi problemleri vardı dertleştik derken hemde 2 bira içtim düzeltmek için elimden geleni yapıcam zorla indim 9 lar tekrar 100 görürsem fena kendim ettim kendim buldum modundayım:booo:

Ben uslu durmaya calisiyorum ama eğlenmeye çok ihtiyacım varmis anladim şimdi hep istiyorum valla
Bu artılar neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle::lafdinle:

hemen su içmeye başlıyosunuz günde 3 litreden aşağı su görmicem.Yeşil çay kiraz sapı hibiskus çayı artık ne varsa elinizin altında günde iki bardak içilecek cumartesiye eksi görcem valla gebertirim:cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver::cevapver:

dün menü de vermediniz.sabah verdiğiniz de menü geçersizdir bilesiniz.:eskrim::eskrim::eskrim::eskrim:

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.189
Önce aciklamami yapaym hepsi pazar gunu yüzünden ve suyu az icmemden
Okadar eminim ki çoğunun ödem olduğuna çünkü suyu 3 gündür az içiyorum ve regle sayılı günler kaldı ve en büyük faktör cuma gununku detoks:(
Cumartesiye kadar bunlar temizlenecek eksi ile gelmeye gayret edileceğine söz veriyorum kaptanim için ferah olsun en az 1 kilosu ödem bunun bukadar yemedm ben
Cumtsi 69.6
Salı 71.4
+1.8
@MaliPina

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Anaaaaammmmm takım dökülmüş. Bugün sıvı ile beslenicem. Okulda meyve kefir
Akşama da yemek ve yoğurt
Salata diyorsun ama vaktim olmuyor kaptanım. Yemek hazır olmuş oluyor. Evdekileri bekletemiyorum
Üç lt suyu da içicem. Kiraz sapım var evde. Nasıl yapıyorsunuz onun çayını
@MaliPina

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Sanırım herkes neden artı geldiğini biliyo:
  • Az su içmek
  • Spor yapmamak
  • Erken tartılmak
  • Kaçamak yapmak
  • Ödem yapan karbonları tüketmek
  • Alkol almak
Bunlardan biri ya da birkaçı tartıdaki artının sebebi.Erken tartılmak dışındaki seçenekler bir haftadır verdiğimiz emeği boşa çıkarmaya yetti ve hedefi bir hafta geriye attı.Bu hafta yapacağımız spor yağ yakmak yerine ödem temizlemeye gidecek malesef ,acı gerçek.Şimdi herkes şapkasını önüne alsın ve biraz düşünsün.
@Mimu88 @Çakıl80 @hububatkraliçesi @Melegim22 @Emel_ogretmen @masumm

Melegim22

Daimi Üye
Tepki
8.189
Sanırım herkes neden artı geldiğini biliyo:
  • Az su içmek
  • Spor yapmamak
  • Erken tartılmak
  • Kaçamak yapmak
  • Ödem yapan karbonları tüketmek
  • Alkol almak
Bunlardan biri ya da birkaçı tartıdaki artının sebebi.Erken tartılmak dışındaki seçenekler bir haftadır verdiğimiz emeği boşa çıkarmaya yetti ve hedefi bir hafta geriye attı.Bu hafta yapacağımız spor yağ yakmak yerine ödem temizlemeye gidecek malesef ,acı gerçek.Şimdi herkes şapkasını önüne alsın ve biraz düşünsün.
@Mimu88 @Çakıl80 @hububatkraliçesi @Melegim22 @Emel_ogretmen @masumm
Ne desen haklısın :( asla rahatlık olmamaliydi :( bidaha böyle bişe olmicak insaAllsh kaptanm :(

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Ctesi 86.6
Salı 87.2
Fark 0.6

Gitti mi tüm emek. Benim bu hafta sabah uyandığımda midem kazınıyor resmen sanki açlıktan Öleceğim ben böyle açlık görmedim :bayilacam:

@MaliPina

Senin ki yine iyiymiş @Çakıl80
Benim +1
Kilom 60,3
@MaliPina

Önce aciklamami yapaym hepsi pazar gunu yüzünden ve suyu az icmemden
Okadar eminim ki çoğunun ödem olduğuna çünkü suyu 3 gündür az içiyorum ve regle sayılı günler kaldı ve en büyük faktör cuma gununku detoks:(
Cumartesiye kadar bunlar temizlenecek eksi ile gelmeye gayret edileceğine söz veriyorum kaptanim için ferah olsun en az 1 kilosu ödem bunun bukadar yemedm ben
Cumtsi 69.6
Salı 71.4
+1.8
@MaliPina

Geçen cuma:63,9
güncel:63,7
fark:-200 gr

@matematik61 :denizkizi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar