Yapılacak bişey yok kuzum ben de de durum aynı yedik içtik durum bu oldu bende +1.4 gelmiş fırçalayacaklar hakları yazacaksın mecburKilomu yazıp burda fırça yemek de var ama alkol nasıl bisey ki bu kadar etkileyebiliyor anlamadim ben ki
2 gün de kurtarmadı beni o derece demek alkol hepsinden daha çok etkiliyor. Pizza yesem bu kadar fark çıkmazdıYapılacak bişey yok kuzum ben de de durum aynı yedik içtik durum bu oldu bende +1.4 gelmiş fırçalayacaklar hakları yazacaksın mecbur
Bana taş sopayla girebilirler ben dün de içtim arkadaşımla oturdum ciddi problemleri vardı dertleştik derken hemde 2 bira içtim düzeltmek için elimden geleni yapıcam zorla indim 9 lar tekrar 100 görürsem fena kendim ettim kendim buldum modundayım2 gün de kurtarmadı beni o derece demek alkol hepsinden daha çok etkiliyor. Pizza yesem bu kadar fark çıkmazdı
Kilo bildireyim @MaliPina alkolden dolayı biliyorum ve ne desen haklısın sesim çıkmaz
Cumartesi 98
Salı 99.4
Faek +1,4
Yapılacak bişey yok kuzum ben de de durum aynı yedik içtik durum bu oldu bende +1.4 gelmiş fırçalayacaklar hakları yazacaksın mecbur
Ctesi 86.6
Salı 87.2
Fark 0.6
Gitti mi tüm emek. Benim bu hafta sabah uyandığımda midem kazınıyor resmen sanki açlıktan Öleceğim ben böyle açlık görmedim
@MaliPina
2 gün de kurtarmadı beni o derece demek alkol hepsinden daha çok etkiliyor. Pizza yesem bu kadar fark çıkmazdı
Bana taş sopayla girebilirler ben dün de içtim arkadaşımla oturdum ciddi problemleri vardı dertleştik derken hemde 2 bira içtim düzeltmek için elimden geleni yapıcam zorla indim 9 lar tekrar 100 görürsem fena kendim ettim kendim buldum modundayım
Bu artılar neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBen uslu durmaya calisiyorum ama eğlenmeye çok ihtiyacım varmis anladim şimdi hep istiyorum valla
Ne desen haklısın asla rahatlık olmamaliydi bidaha böyle bişe olmicak insaAllsh kaptanmSanırım herkes neden artı geldiğini biliyo:Bunlardan biri ya da birkaçı tartıdaki artının sebebi.Erken tartılmak dışındaki seçenekler bir haftadır verdiğimiz emeği boşa çıkarmaya yetti ve hedefi bir hafta geriye attı.Bu hafta yapacağımız spor yağ yakmak yerine ödem temizlemeye gidecek malesef ,acı gerçek.Şimdi herkes şapkasını önüne alsın ve biraz düşünsün.
- Az su içmek
- Spor yapmamak
- Erken tartılmak
- Kaçamak yapmak
- Ödem yapan karbonları tüketmek
- Alkol almak
@Mimu88 @Çakıl80 @hububatkraliçesi @Melegim22 @Emel_ogretmen @masumm
UtaniyorumGeçen cuma:63,9
güncel:63,7
fark:-200 gr
Edicegme emin olabilirsin kaptanmmcumartesiye 5 gün var nerdeyse.iki günde ödem temizlense 3 gün de yağ yakabilirsin azcık dikkat sadece
Ctesi 86.6
Salı 87.2
Fark 0.6
Gitti mi tüm emek. Benim bu hafta sabah uyandığımda midem kazınıyor resmen sanki açlıktan Öleceğim ben böyle açlık görmedim
@MaliPina
Önce aciklamami yapaym hepsi pazar gunu yüzünden ve suyu az icmemden
Okadar eminim ki çoğunun ödem olduğuna çünkü suyu 3 gündür az içiyorum ve regle sayılı günler kaldı ve en büyük faktör cuma gununku detoks
Cumartesiye kadar bunlar temizlenecek eksi ile gelmeye gayret edileceğine söz veriyorum kaptanim için ferah olsun en az 1 kilosu ödem bunun bukadar yemedm ben
Cumtsi 69.6
Salı 71.4
+1.8
@MaliPina
Geçen cuma:63,9
güncel:63,7
fark:-200 gr