Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Yemeği eşim hazırladı kıyamadım kiOh oh akşamları şehriye yanına ekmekli menü gördüm az önce. İyi iyi çok iyi
Yemeği eşim hazırladı kıyamadım kiOh oh akşamları şehriye yanına ekmekli menü gördüm az önce. İyi iyi çok iyi
OyyYemeği eşim hazırladı kıyamadım ki
Sen hala uyanık mısın saat kaç olduHadi spor yap
Oyy
Benimkide gece sütlü kahve istedi bende ona kıyamadım
Bebe salliyormSen hala uyanık mısın saat kaç oldu
Spor yap sporBen de uykuyu almisim sabah olmaz bana da oysa hayalim 12 saat uyumakti yine 6 saat uyuyup kaldım öyle
Aç değilim ama bu saatte uyandım sabah nasıl yapacağım. Çok kötü saatte uyumusum hatta sizmisim. Uykuyu aldım kaldım böyle. Benim 22.00 dan önce katiyen uyumadan lazım sonra böyle gece hortluyorum.Spor yap spor
Sakın bişe yiym deme ha
Açmisn?
Salatalık
Yoğurt
Ayran
Süt
Seç beğen ye ic
Yatağa yat yine gelir uykun telefonla uğraşAç değilim ama bu saatte uyandım sabah nasıl yapacağım. Çok kötü saatte uyumusum hatta sizmisim. Uykuyu aldım kaldım böyle. Benim 22.00 dan önce katiyen uyumadan lazım sonra böyle gece hortluyorum.
Pardonnnnn!!!Sen öyle mi yapacaksın bakiimmmm?
Nefs noluyor sana kuzum. Nüçün uğraşıyorsun bebeeemmm bizle. Zaten @Elalis in takımındasın. Benim baş Rakip takımımdasın. Önce sizi yenicem. Zaten herkesi yenicez. Birinci olacak takımla uğraşma. Gözüne başka bi takım kestir sen. Belki ikinci olursunuz
Vardı canım dur bakim biPazartesi sporun yok mu kuzu
Pazartesi sporun yok mu kuzu
YemedimmmmYatağa yat yine gelir uykun telefonla uğraş
Ama acikirsan bişe yiyim deme ha bak bizi düşün 1.ci olacaz insaAllah
Ctesi görüşürüz arkadasimizi yalnız mi sandım tüm takım olarak yenecegiz siziPardonnnnn!!!
Birici mii olacaginizzzz ne tarafa guleyimm
Bende de şeker ihtiyacı oluyo o yüzden evde hep hurma bulunduruyorum sabahları bir iki tane atıyorum ağzıma.7 zeytin 1 incir yapıyodun sen onu bıraktın mıGünaaaaaydınnnn
Tek gözüm kapalı kahvaltı hazırladım çoook uykum var.
Kaptanım canım ben sabahları bir karbon alma ihtiyacı hissediyorum kendimde ne yapsak ya ekmek de kesmiyor beni
Harikasın
Ahacik bunu yaptım 15 dk da eliptik
ay nilişkom gelmiş.
salı sporum 30 dk tempolu yürüyüş :75 puan
başka yok kuzum