3. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
anlat bebeğim tartın ne diyo tartıldın mı:nededintatlim:
102 kuzum ya şimdi adetten önce 9 ları gördüm ya adet bitiminde tekrar inmem lazımdı ama inmiyor soyundum wc ye gitmiştim yatmadan ama gitmiyor anlamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum deli gibi de yemek yemek istiyorum biliyorum psikolojik açlık bu gerçek değil ama kontrol etmeye çalıştıkça acıkıyorum

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
102 kuzum ya şimdi adetten önce 9 ları gördüm ya adet bitiminde tekrar inmem lazımdı ama inmiyor soyundum wc ye gitmiştim yatmadan ama gitmiyor anlamıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum deli gibi de yemek yemek istiyorum biliyorum psikolojik açlık bu gerçek değil ama kontrol etmeye çalıştıkça acıkıyorum
doktora gittin mi hiç tiroite falan bakıldı mı.gülbiş gibi tiroidin mi yavaş acaba:düsün:

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Baktırdım geçen ay sıkıntı yok hatta kan değerlerim bile azcık dğşük
tiroidde sıkıntı yok şükür.
kuzum ödem sıkıntımız var.evden yeşil çayı eksik etme.tansiyon problemin yoksa.hatta dukan birası hazırla bugün.cumartesiye kadar onu iç.akşam yemeklerinde sebze ve etten başka bişey yememen lazım.bi de sanırım kaynanan yemekleri tuzlu yapıyo galiba.eşinin tansiyonu çıkıyo diyodun.belki farketmiyosunuz ama bana yemekler tuzlu gibi geliyo

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
tiroidde sıkıntı yok şükür.
kuzum ödem sıkıntımız var.evden yeşil çayı eksik etme.tansiyon problemin yoksa.hatta dukan birası hazırla bugün.cumartesiye kadar onu iç.akşam yemeklerinde sebze ve etten başka bişey yememen lazım.bi de sanırım kaynanan yemekleri tuzlu yapıyo galiba.eşinin tansiyonu çıkıyo diyodun.belki farketmiyosunuz ama bana yemekler tuzlu gibi geliyo
Canım ben evde yiyorum eşim kv de:cirla:tuz konusu bilmiyorum ben çok tuz yerdim ama azalttım galiba

OP
MaLii

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Valla galiba 1 Tatlı kaşığı kuzu
ooo çok fazla.ben de o kadar atıyodum önceden.bırakınca ödem sorunu kalmadı.
şimdi kuzucum gün içinde aldığın tuza bakarsak.
atıyorum sabah menemen yaptın bi tutam tuz attın.peynir zeytin kendinden tuzu var zaten.
öğlen yemekteki salatadaki tuz,
bi de akşam yemeğinde bi tatlı kaşığı tuz attın tencereye.e bunun salatası ayranı var onlara da attın tuz.
geldi mi sana ödemler.:skandal::skandal:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
ooo çok fazla.ben de o kadar atıyodum önceden.bırakınca ödem sorunu kalmadı.
şimdi kuzucum gün içinde aldığın tuza bakarsak.
atıyorum sabah menemen yaptın bi tutam tuz attın.peynir zeytin kendinden tuzu var zaten.
öğlen yemekteki salatadaki tuz,
bi de akşam yemeğinde bi tatlı kaşığı tuz attın tencereye.e bunun salatası ayranı var onlara da attın tuz.
geldi mi sana ödemler.:skandal::skandal:
:neydiya::neydiya::neydiya::neydiya::neydiya::neee::neee::neee::neee:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar