64. Haftanın Konuğu »» Şekerpare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
* Hobilerin: Önceden olsa kitap okumak,müzik dinlemek vs derdim ama şuan en büyük hobim yatıp dinlenmek :deli: Ayrıca ailemle zaman geçirmek :huhuu:
* Fobilerin: Fazla yüksek beni korkutur :iyyyy: Uçurumlar mesela.Aşağıya asla bakamam :sinifsinif: Ayrıca yalan ve iftiradan nefret ederim
* Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin? Önceden eşimle vakit fazlalığından her akşam bakacak bişeyler bulurduk.Son bir buçuk yıldır ne baktığım diziden keyif alıyorum nede severek bakıyorum.Yinede takip ettiğim Adını Feriha koydum var.İlk 6 bölüm hiç bakmadım bakmayı da düşünmediğim bir diziydi ama televizyonda hiç bişeyin olmadığı bir akşam denk geldi ve takılıp kaldım.Ogündür bugündür takip ediyorum.Kalbim Seni Seçti yi beğeniyorum.Muhteşem Yüzyıla,Kuzey Güneye,Fatmagülün Suçu Neye zaman zaman fırsat buldukça bakıyorum.
* Tuttuğun takım? Cim -Bomm
* En büyük takıntın nedir? Hayatımda takıntı haline getirdiğim bişey yok dicektim ama sanırım temizlik :cokkomik: Bunu bazen abarttığımı söyler eşim
* Giyim tarzın? Günlük hayatta genellikle spor takılırım
* En istikrarlı olduğun konu nedir? Prensiplerimden ödün vermem :lilav:
* Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ? Tabi ki :cokkomik: Ne derler büyük konuşmayacaksın :panter:
* Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi? Hiçbir filmi tek bir sahnesiyle değerlendirmem.Oyüzden cevap veremicem buna :panter:
* Senin için ne yapılırsa mutlu olursun Küçücük bişeyde bile mutlu olabilen bir yapıya sahibim.Atıyorum eşim lolipop,çikolata yada dondurma alsın gelsin hemen uçarım sevinçten.Belkide mutluluk yapan kişiyle alakalı ... Bilmiyorum :huhuu:
* Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin? Eşimle dertsiz tasasız geçirdiğim balayımıza :huhuu:
* En sevdiğin smile hangisi? :ayna:
* İstediğin ama elde edemediğin 3 şey? Aklıma gelmedi şimdi bu :sinifsinif:
* Nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? Şekerpare ... Herkez bilir sanıyorum ne olduğunu :cokkomik: zaten severim ama hamileyken en çok istediğim şeydi.Hamile olduğum son gece tatlımı yedim ve doğru doğuma -ciko
* Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler? Arina ve Fındık Kurdunun paylaşımları çok dikkatimi çekmişti.Ayrıca Lili nicki ve kendisi de çok dikkatimi çekti :cokkomik:
* Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın? Zaten sabırlı biri değildim ama hele bu ara sabrın s bile yanımdan geçmiyor :uzgun: Çabuk sinirlenir çabukta sönerim ama :cokkomik:
* Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ? Ailemi Seviyorum :huhuu:
* Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün? Çok çabuk sinirlenen bir yapım var.Bu benim zayıf tarafım.Birde hastalık :uzgun: yakınımda biri hasta olsun ben erir biter çok üzülürüm.Sanırım buda zayıf olduğum konulardan birisi.Ben hasta olsam sevdiğim insan hastayken yaşadığım şeyleri yaşamam eminim :dertli: Diğer konularda oldukça güçlü olduğumu düşünüyorum.
* Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun? Evet pembe saçlı lahana bebeğim vardı.Onunla uyurdum :cokkomik:
* İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ? :eek:ky: Neden olsun ki :acep:
* Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? Herşeyde vardır bir hayır der kendimi teselli etmeye çalışırım.
* En beğendiğin ve beğenmediğin huyun?En beğendiğim güler yüzlü ve sıcak kanlı olmam beğenmediğim ise çabuk sinirlenmem :uzgun:
* En sevdiğin ve sevmediğin renk ? Mor,kırmızı,pembe,gri,siyah ... Kendime yakışan ve gözüme o an güzel görünen her rengi severim. Rengi atmış,sönük,donuk renkleri sevmem.Siyah,gri olsa bile canlı canlı duracak.
* Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin?Pop müzik ilgi alanıma girer ama o anki ruh halimle alakalı birazda.Bir bakmışsın romantik takılıyorum :huhuu:
* Hayatta asla yapmam dediğin şey ? Büyük konuşmam :panter:
* Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ? Büyük konuşmayı sevmem dedim azönce.Böyle bir şeyi insan düşünmek bile istemiyor :sinifsinif: Kaldıramazdım diye düşünüyorum,kesinlikle siler geçerdim :zopa:
* Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden? Dekorasyon,moda giyim en çok ilgimi çeken alanlar.Normal hayatımda da öyle çünkü :sila:
* En sevdigin şarkı hangisi? Neden ? Bir tane değilki Onur Akın : Seviyorum Seni.Eşimle beraber bol bol söylerdik.Emre Aydın : Bu ara ihtiyacım var sana. Çok severek dinlerim.Birde gülü susuz seni aşksız bırakmam :huhuu: Bunuda eşimle çok seviyoruz :lilav:
* Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? İçinde ben varsam tabiki.bazen olmasam bile tarafları sakinleştirme adını giriyorum :hihi:
* En beğendiğin aktör/aktrist? Jessica Albayı çok beğeniyorum.Johnny Depp,Bruce Willis,çok çok sevdiğim biri var ama ismi aklıma gelmedi iyi mi :kahkaha:
* Sessizliği seven biri misin yoksa anında bozan biri mi ? Sessizliği yerine göre severim.Çok yorgunsam,bunalmışsam sessiz bir ortamda olup kafa dinlemeyi isterim
* Kolay bağışlar mısın yoksa kin tutar mısın? Ne yaptığına bağlı tabi ama kin tutmayı sevmem
* Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor farzet (Allah korusun ) neler görüyorsun? Bu nasıl bir soru :cokkomik: Kendimi görüyorum,işlerimi görüyorum,hayallerimi görüyorum :cokkomik:
* Bugünlerde en çok duyduğun söz? İş,iş,iş ... Bunun yanında eşimden sevgi sözleri :huhuu:
* Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Ben, ben olmayı tercih ederim :foto:
* En çok neye sinirlenirsin? Yalana,dolana,iftiraya
* Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Ailemle zaman geçirmek
* En sevdiğin söz nedir? İyiki Varsın Karıcım :huhuu: Allah senden razı olsun :huhuu:
* Hiç zor durumlarda yalan söyledin mi ? Evet :eek:ys:
* Düğünlerde oturan tiplerden misin yoksa döktüren mi? Döktüren :1:
* Lakabın varmı? Ben yok diye biliyorum :sirin:
* Issız bir adaya düşsen yanına bu siteden kimleri alırdın.Valla beni seven benimle olmak isteyen kim varsa alıp götürürdüm :cokkomik:
* Duygusalmısınız,mantıklımı? Sadece duygularımla yada mantığımla hareket etmem.İkiside kararlarımda etkilidir.
* Cesurmusun korkakmı? Cesur olduğumu söylerler.benim kendimi nasıl gördüğüm önemli değil bence :panter:
* Günlük tutar mısın? Hayır :eek:ky:
* Hangi mevsimi seversin? Neden? İlkbaharı daha çok seviyorum.Kıştan çıkmışsın.üstünden kat kat kıyafetleri atmışsın.Hafif şeyler giymeye başlamışsın.ne sıcak ne soğuk.Ama yaz mı kış mı dersen de yaz :sila:
* Hayvanları severmisin beslediğin bir hayvan varmı? hayvanları inanılmaz seviyorum.Sokakta bile herhangi bir hayvanın ölüsünü yada bitkin bir halde görünce okadar üzülüyorum ki :uzgun: kedim ve kuşum vardı evlenmeden önce ama öldüler :uzgun: Yıllarca baktık onlara :uzgun:
* Tüm sorular içinde en çok hangisini beğendin? (Sadece benimki değil diğer arkadaşların soruları içinden ) Hiç düşünmedim :cokkomik:
* En sevdiğin bayan ve erkek ismi? Aklıma gelmiyor şimdi :ilknur:
* Tok karnına bile yerim dediğin yiyecek nedir? Ay ben tok karına okadar çok şey yerim ki :hihi: Hangini söylesem bilemedim :kahkaha:
* Sence "sen" nasıl bir insansın? Kendimi övmeyi sevmem.Etrafımdaki insanlara sorsan :acep:
* Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Ailem
* Benzetildiğin biri varmı? Sanıyorum yok

[*]Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor kısaca tanımlar mısın?
Aşk: Gelip insanın hayatını değiştiren bir duygu
Sevgi: Birine sadık kalmak.Bu duyguyu seve seve yaşıyorum :huhuu:
Güvenilirlik: Olmazsa Olmaz
Evlilik: Yaşadığım Mutluluk :huhuu:
Dostluk: Paha biçilmesi zor birşey
Para: Sadece araç
Çocuk: Yaşama sevinci :huhuu:
Yalan: En çok nefret ettiğim şey
Ölüm: Günün birinde mutlaka olacak
Hayat: Nefes alabilmek
Hanımefendi.com : İyiki burdayım.Burda olmak çok güzel :lilav:

Bu soruları çok aradınmı canım.Gördüm şok oldum :sok ama çok şükür bitti.Koltuğumu çok beğendim sorma biraz ıslandıkya neyse :cokkomik: sizin için değer :nanik:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
şekerparecim: hiç sır saklıyor musun?
ve insanlar sana sırrını verir mi?

Çok iyi sır saklarım canım.Bazen kendimi güzin abla olarak gördüğüm bile olur :hihi: Sevdiğim insanlar sağolsunlar benimle sırlarını dertlerini paylaşırlar ve benden asla çıkmayacağını bilirler :sirin:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Konuk olmana çok sevindim canım seni daha yakından tanıyor olacağız bu çok güzel
Benim sorumda şu : Ne tür insanlardan uzak durmayı tercih edersin yada ne gibi davranışlarını itici bulursun?

Bunu internet ortamında anlamak çok zor ama günlük yaşamımızda İki yüzlü,yalancı,iftiracı,içten pazarlıklı,sinsar insanlardan nefret ederim.

İş yerinde yalaka tabiri vardır :cokkomik: Bilmem duydunmu :hihi: Bu kişiliğe sahip insanları da hiç sevmem :zopa: Arkandan ona buna konuşur,yüzüne gelir senden iyisi yoktur :hihi: Nasıl bir kişiliktir nasıl bir insanlıktır bilinmez :zonk:

H

Hera

Misafir
Şakerim Paremm senin de bana söylediğin gibi :hhhhhh: bitanem Bende Kendimi sana yakın Hissediyorum dostluğun içinde ayrıca çok sağol Bizzat tanışmayı arzu ettiğim kişiler arasında sen de varsın bakalım kısmetse yolumuz Eşimle otarafa düşerse yada senin bu tarafa düşerse memnun olurum cevapların için ayrıca Teşekkür ederim :sarilma:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556

Bunu internet ortamında anlamak çok zor ama günlük yaşamımızda İki yüzlü,yalancı,iftiracı,içten pazarlıklı,sinsar insanlardan nefret ederim.

İş yerinde yalaka tabiri vardır :cokkomik: Bilmem duydunmu :hihi: Bu kişiliğe sahip insanları da hiç sevmem :zopa: Arkandan ona buna konuşur,yüzüne gelir senden iyisi yoktur :hihi: Nasıl bir kişiliktir nasıl bir insanlıktır bilinmez :zonk:

Maalesefki iş hayatında olduğum zamanım boyunca duymakla kalmadım sürekli karşılaştım canım :dertli:
Teşekkür ederim cevabın için bitanem.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Şakerim Paremm senin de bana söylediğin gibi :hhhhhh: bitanem Bende Kendimi sana yakın Hissediyorum dostluğun içinde ayrıca çok sağol Bizzat tanışmayı arzu ettiğim kişiler arasında sen de varsın bakalım kısmetse yolumuz Eşimle otarafa düşerse yada senin bu tarafa düşerse memnun olurum cevapların için ayrıca Teşekkür ederim :sarilma:

Rica ederim.Cevaplarımla sizleri tatmin ettiysem ne mutlu bana.Herkez herkezi sevmek zorunda değil.Sende kendime yakın gördüğüm üyelerden birisin daha öncede dediğim gibi.İzmire eşimle hiç gelmedim.Hep diyorum bigün gidelim diye.Oda bıcır büyüsün gidelim der durur.İnşallah geliriz ve beraber yemek yer çayımızı içer tanışırız canım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Şekerparecim koltuğun hayırlı oslun canım ıslak falan ama çok güzelmiş koltuğun bayıldım söylemeden geçemiycem:sirin::sirin:
benim sana birkaç sorum olucak canım şimdiden kolay gelsin diyorum:panter:

Sevmek mi yoksa Sevilmek mi güzel?

Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi ne cizerdin?

Bir günün nasıl geçiyor?

İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir?

Şu an olmasını en çok istediğin şey?

En büyük takıntın nedir?

En istikrarlı olduğun konu nedir?

Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?

En çok yaşamak istediğin şehir neresi?

Sana verilebilecek en güzel hediye nedir?

Türkiyede en sevdiğin şehir?

Cevapların için şimdiden teşekkür ediyorum Şekerparecim:panter::huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Şekerparecim koltuğun hayırlı oslun canım ıslak falan ama çok güzelmiş koltuğun bayıldım söylemeden geçemiycem:sirin::sirin:
benim sana birkaç sorum olucak canım şimdiden kolay gelsin diyorum:panter:

Sevmek mi yoksa Sevilmek mi güzel?

Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi ne cizerdin?

Bir günün nasıl geçiyor?

İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir?

En büyük takıntın nedir?

En istikrarlı olduğun konu nedir?

Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?

En çok yaşamak istediğin şehir neresi?

Sana verilebilecek en güzel hediye nedir?

Türkiyede en sevdiğin şehir?

Cevapların için şimdiden teşekkür ediyorum Şekerparecim:panter::huhuu:

Sorularını daha sonra yanıtlayacağım canım.Oğlum bilgisayarı alabilmek için gülmekli ağlamaklı tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor bu psikolojide sağlam cevaplar vermem mümkün değil :hihi: :kahkaha:

Koltuğum gerçekten çok hoş.Islak gibi görünüyor ama laf aramızda değil :cokkomik:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Sevmek mi yoksa Sevilmek mi güzel? İki duygu arasında asla tercih yapamam.İkisi de birbirinden güzel ve mükemmel duygular :huhuu:

Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi ne cizerdin? Evimi,ailemi,yoğun olduğum zamanları ... OKadar karışıkki :hihi: Adam gibi bişey çıkmazdı ortaya :hihi: En anlaşılır evime olan bağlılığım olurdu herhalde :huhuu:

Bir günün nasıl geçiyor? İş yerinde işlerimi yaparak,eve gidince de evdeki işlerimi yaparak geçiyor

İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir? Eşimi,oğlumu hatta annem,babam,ablam,enişten,yeğenimi alarak güzel bir tatil kasabasında bi tarafı ağaçlarla dolu bi tarafı deniz manzarası olan,aşırı kalabalık olmayan,gürültüden uzak kafamızı dinleyip aynı anda eğlenebilceğimiz ve en önemlisi beraber güzel zaman geçirebilceğimiz bir yere gitmek isterdim.

Şu an olmasını en çok istediğin şey? Ailemin yanında olmak :huhuu:

En büyük takıntın nedir? Daha öncede cevaplamıştım.Öyle hayatımda takıntı haline getirdiğim pek bişey yoktur ama en önemlisi sanırım temizlik :hihi:

En istikrarlı olduğun konu nedir? Bunuda daha önce cevaplamıştım :deli: Prensiplerimden ödün vermem :lilav:

Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Deprem / Dedemi çok özledim :uzgun: / Sevdiğim epey insan var hayatımda :huhuu: Kısaca ailem,dostlarım,yakınlarım ...

En çok yaşamak istediğin şehir neresi? Türkiyede mi?Eğer değilse Maldiv adalarında yaşamayıp o muhteşem manzaraları çıplak gözle görmek ve güzelliğini doyasıya yaşamak isterdim.

Sana verilebilecek en güzel hediye nedir? Yapan kişiye göre değişir tabi ama küçücük şeylerden mutlu olabilen bir yapıya sahibim.En güzel hediye ise :acep: hımmmm ... aklıma gelmedi yav :cokkomik: Şaka bi yana hediyeyi hiçbir zaman en güzeli olarak değerlendirmedim.Bana verilen bütün hediyeler özeldir,güzeldir.Sıradan bir takı yada çorap olsa bile :lilav:

Türkiyede en sevdiğin şehir? Çanakkale ve Eskişehir.Bol trafikli ve aşırı gürültülü yerleri sevmiyorum.Küçük ama güzel olsun,yaşanılabilir,güzel zaman geçirilebilir bir yer olsun yeter :lilav:

Şu an olmasını en çok istediğin şey? Daha önce de sormuşun canım :deli:

Asıl ben bu güzel sorular için sana teşekkür ederim canımcım :sirin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar