H
Hera
Misafir
Teşekkürederim Canım :telefon:
canım koltuğun hayırlı olsun ve kolay gelsin...şuan aklıma soru gelmiyor ama verdiğin cevapları zevkle okuyorum.
şekerparecim: hiç sır saklıyor musun?
ve insanlar sana sırrını verir mi?
Konuk olmana çok sevindim canım seni daha yakından tanıyor olacağız bu çok güzel
Benim sorumda şu : Ne tür insanlardan uzak durmayı tercih edersin yada ne gibi davranışlarını itici bulursun?
Bunu internet ortamında anlamak çok zor ama günlük yaşamımızda İki yüzlü,yalancı,iftiracı,içten pazarlıklı,sinsar insanlardan nefret ederim.
İş yerinde yalaka tabiri vardır Bilmem duydunmu Bu kişiliğe sahip insanları da hiç sevmem :zopa: Arkandan ona buna konuşur,yüzüne gelir senden iyisi yoktur Nasıl bir kişiliktir nasıl bir insanlıktır bilinmez :zonk:
Şakerim Paremm senin de bana söylediğin gibi bitanem Bende Kendimi sana yakın Hissediyorum dostluğun içinde ayrıca çok sağol Bizzat tanışmayı arzu ettiğim kişiler arasında sen de varsın bakalım kısmetse yolumuz Eşimle otarafa düşerse yada senin bu tarafa düşerse memnun olurum cevapların için ayrıca Teşekkür ederim :sarilma:
Maalesefki iş hayatında olduğum zamanım boyunca duymakla kalmadım sürekli karşılaştım canım :dertli:
Teşekkür ederim cevabın için bitanem.
Şekerparecim koltuğun hayırlı oslun canım ıslak falan ama çok güzelmiş koltuğun bayıldım söylemeden geçemiycem:sirin::sirin:
benim sana birkaç sorum olucak canım şimdiden kolay gelsin diyorum
Sevmek mi yoksa Sevilmek mi güzel?
Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi ne cizerdin?
Bir günün nasıl geçiyor?
İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir?
Şu an olmasını en çok istediğin şey?
En büyük takıntın nedir?
En istikrarlı olduğun konu nedir?
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?
En çok yaşamak istediğin şehir neresi?
Sana verilebilecek en güzel hediye nedir?
Türkiyede en sevdiğin şehir?
Şu an olmasını en çok istediğin şey?
Cevapların için şimdiden teşekkür ediyorum Şekerparecim