64. Haftanın Konuğu »» Şekerpare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
hamile kalinca kilo alacagim diye korkun var mi?
evlenmeden önce, arkadasinin eski sevgilisi sana cikma teklifi etseydi tepkin ne olurdu?
cocugun olunca emzirmek ister misin?
sevmedigin bir renk var mi?
kac kardessiniz?
benim oglumun ismi tugra. sence güzel mi?
esinle ayri ayri tatile cikmak ister misin?
esin 2- 3 ayligina is icin yurt disina gidecek olsa ne yaparsin?
internet bütün dünyada cöktü ve hic bir yerde internet diye birsey kalmadi. sence bu insanlar ne yapacak?
almanya deyince aklina ne geliyor?
dogada yasayabilir misin?
esini görünce, iste bu benim evlenecegim adam dedin mi?
sevgililige ilk adimi kim atti?
sence kizlarda erkeklere cikma teklifi etsin mi?
yüzmeyi biliyor musun?

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
eve gittin davetsiz misafirin gelecekmis, önlerine birsey koymadan olmaz degil mi? onlara ne ikram edersin?
herkesin yaptigi yemegi yer misin?
misafirliktesin yemek tabagindan böcek, kil herhangi igrenc birsey cikti tavrin ne olur?
camasirlarini yikadiktan sonra ütüler misin?
hangi müzikte dans etmesini seversin?

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
biri cirkin oldugu halde cok güzelsin der misin? Diyemem ki :cokkomik:
kuaförde saclarini boyatirken igrenc bir renk oldu, tepkin? Tepkimi sinirli bişekilde belli ederim.Kuaförüm de çok ilgilenir ve istediğim saç rengini bulana kadar uğraşır sağolsun :teselli:
ailende sigara icen var mi? Hayır yok -ciko
sen hic sigara ictin mi? Hiç içmedim :böö:
hic sevmedigin dizi hangisi? Şu ara dizileri pek takip edemiyorum :sinifsinif:
en sediin dizi hangisi? Bunu asla kaçırmamalıyım dediğim bir dizi yok bu yıl.En büyük dizi evimdeki bıcırım :huhuu:
gök gürültüsünden korkar misin? Bazen çok heybetli çıkıyor sesi.Korktuğum olur :uzgun:
esinle evlendiginizden beri hic ayri gecirmek zorunda oldugunuz gece oldu mu? İşi dolayısıyla evet.
esler arasinde kavga olunca yataklari ayirmak dogru mu sence? Kesinlikle doğru değil.
en son ne zaman tencerenin dibini tutturdun? Bir yıl çok rahat olmuştur.Oğlumun emziğini kaynatırken unutmuşum ocakta.Emzik erimiş bitmiş.Tenceresi yanmış... Çok kötüydü :hihi:
sevdigin atasözü? Aslında epey var ama ilk aklıma gelenler ; Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol ve Dost kara günde belli olur
gazetelerde takip ettiin köse yazilari var mi? varsa hangileri? Önceden takip ettiklerim vardı ama hanımefendiye üye olalı pek okumuyorum açıkçası :cokkomik:
pazar günlerin nasil gecer? Ailemle beraber evde yada dışarıda geçer.
en yogun günün hangi gün? Bütün günlerim dolu dolu yoğunlukta :uzgun:
en sevdigin gün? Cumaa -ciko
hic sevmedigin gün? pazartesi
taklit edilmek hosuna gider mi? Yapan kişiye göre değişir budurm -rgulu
arkadasin tarafindan taklit edildigini görsen tepkin ne olur? Taklit sebebine bakar.İyi yönde olup olmadığı benim için önemli.
bittigine üzüldügün bir dizi var mi? Aşk-ı Memnu :hihi:
annen ile babanin evliligini örnek olarak alir misin? Kesinlikle evet.
saclarini hic kizila boyattin mi? Hayır :sila:
esin sende uzun saci mi kisa saci mi sever? Uzun saçlarımı sever.
evlenmeden önce evde yemek yaparmiydin? Yapardım ama sık sık değil :hihi:
burda hic sevmedigin bir üye var mi? Yok
hic yogurt mayaladin mi? Oğlum doğduktan sonra bol bol mayaladım.
Türkiye´de en cok görmek istedigin sehir hangisi ve neden? Hımm.. Güzel bir soru.Şehir olarak değilde komple karadeniz bölgesini çok merak ediyorum.Eşimle gidip gezip görmeyi istiyoruz.
ehliyetin var mi? Evet var.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
amile kalinca kilo alacagim diye korkun var mi? Alacağım için korkmadım ama veremezsem diye korktum:cokkomik:
evlenmeden önce, arkadasinin eski sevgilisi sana cikma teklifi etseydi tepkin ne olurdu? Kabul etmezdim tabiki :zopa:
cocugun olunca emzirmek ister misin? Çocuğum var ve emzirdim canım :ask:
sevmedigin bir renk var mi? Her rengi severim ben.
kac kardessiniz? 2 kız kardeşiz.
benim oglumun ismi tugra. sence güzel mi? Güzel tabiki.Osmanlı dönemini hatırlattı bana
esinle ayri ayri tatile cikmak ister misin? Kesinlikle hayırr
esin 2- 3 ayligina is icin yurt disina gidecek olsa ne yaparsin? 2-3 ay çok uzun bir tarih.Eşimde istemezdi beni bukadar yalnız bırakmayı ama işin ucunda işi varsa boynumuz kıldan ince
internet bütün dünyada cöktü ve hic bir yerde internet diye birsey kalmadi. sence bu insanlar ne yapacak? Yapacak bişey yok :cokkomik: Önceden insanlar internet yokken ne yapıyorlarsa onu yapacaklar tabiki
almanya deyince aklina ne geliyor? Almanya diyinca aklıma akrabalarım geliyor.
dogada yasayabilir misin? Doğada derken çadırda falan mı :hihi: Yok ben yapamam öyle şeyler ya :hihi:
esini görünce, iste bu benim evlenecegim adam dedin mi? Gerçekten öyle dedim :huhuu:
sevgililige ilk adimi kim atti? Eşim attı
sence kizlarda erkeklere cikma teklifi etsin mi? Ben etmezdim ama edenlere de karışmamam değilmi -rgulu
yüzmeyi biliyor musun? Biliyorum :sila:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
eve gittin davetsiz misafirin gelecekmis, önlerine birsey koymadan olmaz degil mi? onlara ne ikram edersin? Gelecek kişiye bağlı.Herzaman gelen kişilerdense okadarda telaş yapmam.Çerez,kahve vs şeylerle geçiştirebilirim ama sık sık gelmeyen birileri gelecekse telaş yaparım fazla zamanım olmadığından kek,kısır vs şeylerle geçiştiririm.
herkesin yaptigi yemegi yer misin? Herkez derken :ilknur: Bu bayramlarda çok oluyor ya.İçime sinmeyen kişilerin ikramlarını pek yiyemem.Saygıdan bir yudum alır bırakırım.
misafirliktesin yemek tabagindan böcek, kil herhangi igrenc birsey cikti tavrin ne olur? Alır kenara koyar doymuş gibi yaparım :cokkomik:
camasirlarini yikadiktan sonra ütüler misin?Zamanıma göre ütülerim.
hangi müzikte dans etmesini seversin?Hiç farketmez.Dans etmeyi severim :sirin:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canim seni tanidigima cok memnun oldum cay arkadasim benim seviyorum seni cok iyi bir anne cok iyi bir arkadas cok iyi bir essin canim Rabbim 2 cihanda yuzunu guldursun iyiki hanimefendidesin iyiki tanidik seni :huhuu::huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
canim seni tanidigima cok memnun oldum cay arkadasim benim seviyorum seni cok iyi bir anne cok iyi bir arkadas cok iyi bir essin canim Rabbim 2 cihanda yuzunu guldursun iyiki hanimefendidesin iyiki tanidik seni :huhuu::huhuu:

Çok çok teşekkür ederim canım :eek:ys: Sende okadar iyi yürekli okadar iyi bir arkadaşsınki ... Burada olmaktan mutluyum.

:huhuu: Bende seni çok seviyorum :huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar