64. Haftanın Konuğu »» Şekerpare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Şekerparem bir soru da benden

anne olmak nasıl bır duygu ve bir cocugun sorumluluğu nasıl bır şey?-hmm

Harika bir soru canım

Annelik duygusunu bir buçuk yıldır yaşıyorum.Anlatması öyle zor bir duygu ki.Anlatılmaz yaşanır cümlesine uygun güzel bir soru olmuş.

İlk annelik duygusunu doğum yapıp oğlumu kollarıma alıp ve onu emzirmeye başladığım an yaşadım.

İşte annelik böyle bir duygu ;

Annelik ; daha karnındayken yüzünü bile görmeden uğruna canını verebilmektir ...

Anne olmak fedakarca,hiçbir karşılık beklemeden gece uykunun en tatlı anında kalkıp onu emzirip,gazını çıkarıp,gazı çıktığında sevincinin tavan yaptığı :hihi: daha sonra yatırıp başında uyuyana kadar beklemek.O uyusun diye saatlerce uyumamak

Altını batırdığında,kıyafetlerini kirlettiğinde kızmadan söylenmeden yılmadan usanmadan üzerini değiştirip cici cici mis kokulu kıyafetlerini giydirmektir.

Yaşasın kakasını yaptı diyerek sevinebilmektir :hihi:

Kıyafetleri küçüldükçe büyüdüğü için mutlu olmaktır :hihi:

İlk gülüşünü,yürümesini,konuşmasını aylarca büyük bir sabırla beklemektir

Ek besine geçtiğinde ; herşeyin en güzelini,en sağlıklısını yedirmeye,içirmeye çalışmaktır.

Anne olmadan annemin beni büyütürken neler yaşadığını asla anlayamayacaktım :huhuu:

Anne olmak öyle güzel öyle şahane bir duygu ki :huhuu: Bir okadarda garip ve enterasan :lilav: Bazı zamanlarda sinirleniyorum ama aradan 5 dk geçmeden sadece oğluma bakarken bile gözlerim doluyor sevgiden.Sıka sıka sevip,okşamak bağrıma basmak istiyorum.

Sorumluluk ... O kadar zor bişey ki.Aynı anda da kutsal.Ona çok güzel bir gelecek sağlamak.Terbiyeli,seviyeli,başarılı,Allah korkusu olan mükemmel bir evlat yetiştirmek,onu sıfırdan yaratmak gerçekten çok zor ama ne demişler önemli olan da zoru başarmak :huhuu: Allahtan tek isteğim oğlumu babasıyla beraber hayallerimizdeki gibi yetiştirebilmek

Soru için teşekkürler canım.Anlamadan uzun yazmışım epey :acep:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045

Harika bir soru canım

Annelik duygusunu bir buçuk yıldır yaşıyorum.Anlatması öyle zor bir duygu ki.Anlatılmaz yaşanır cümlesine uygun güzel bir soru olmuş.

İlk annelik duygusunu doğum yapıp oğlumu kollarıma alıp ve onu emzirmeye başladığım an yaşadım.

İşte annelik böyle bir duygu ;

Annelik ; daha karnındayken yüzünü bile görmeden uğruna canını verebilmektir ...

Anne olmak fedakarca,hiçbir karşılık beklemeden gece uykunun en tatlı anında kalkıp onu emzirip,gazını çıkarıp,gazı çıktığında sevincinin tavan yaptığı :hihi: daha sonra yatırıp başında uyuyana kadar beklemek.O uyusun diye saatlerce uyumamak

Altını batırdığında,kıyafetlerini kirlettiğinde kızmadan söylenmeden yılmadan usanmadan üzerini değiştirip cici cici mis kokulu kıyafetlerini giydirmektir.

Yaşasın kakasını yaptı diyerek sevinebilmektir :hihi:

Kıyafetleri küçüldükçe büyüdüğü için mutlu olmaktır :hihi:

İlk gülüşünü,yürümesini,konuşmasını aylarca büyük bir sabırla beklemektir

Ek besine geçtiğinde ; herşeyin en güzelini,en sağlıklısını yedirmeye,içirmeye çalışmaktır.

Anne olmadan annemin beni büyütürken neler yaşadığını asla anlayamayacaktım :huhuu:

Anne olmak öyle güzel öyle şahane bir duygu ki :huhuu: Bir okadarda garip ve enterasan :lilav: Bazı zamanlarda sinirleniyorum ama aradan 5 dk geçmeden sadece oğluma bakarken bile gözlerim doluyor sevgiden.Sıka sıka sevip,okşamak bağrıma basmak istiyorum.

Sorumluluk ... O kadar zor bişey ki.Aynı anda da kutsal.Ona çok güzel bir gelecek sağlamak.Terbiyeli,seviyeli,başarılı,Allah korkusu olan mükemmel bir evlat yetiştirmek,onu sıfırdan yaratmak gerçekten çok zor ama ne demişler önemli olan da zoru başarmak :huhuu: Allahtan tek isteğim oğlumu babasıyla beraber hayallerimizdeki gibi yetiştirebilmek

Soru için teşekkürler canım.Anlamadan uzun yazmışım epey :acep:

Ne kadar güzel anlatmışsın canım gözlerim doldu :lilav: Ve seni tanımak güzel. Sıcaklığını belli ediyosun.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
en beğendiğin söz dörtlük felsefe cümlen hangisidir cnm :huhuu:

Böyle bir soru görünce aklıma hemen şu geldi :cokkomik:
Düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum :hihi: Yanlış yazmadım dimi :cokkomik:

Evet canım çok beğendiğim bir söz var.Bir ara J.Crestine 'nin Silgi Kullanmadan Resim Çizme Sanatına ''Hayat''denir sözünü çok severdim.Hala severim ama biri varki :huhuu: sanıyorum söz Nietzsche'ye aitti.

Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin :huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Şu sözü de iş ortamı için çok beğeniyorum canım :sirin: Söylemeden geçemedim :hihi:

Zirvede kartallar da bulunur,yılanlarda da.Ancak birisi oraya sürününerek gelir.Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok,nereden ve nasıl geldiğinizdir.(Cebap Şehabettin)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.538
Seni tanımak güzeldi şekerpare sana uzun gelsede :D sorularımı içtenlikle yanıtladığın için teşekkür ederim
ankara_cicek_gonderme3366.jpg

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Seni tanımak güzeldi şekerpare sana uzun gelsede :D sorularımı içtenlikle yanıtladığın için teşekkür ederim
ankara_cicek_gonderme3366.jpg

Uzun olması ürküttü beni valla :cokkomik: Tüm yanıtları gerçekten bütün içtenliğimle verdim canım :sirin:

Bir ara J.Crestine 'nin Silgi Kullanmadan Resim Çizme Sanatına ''Hayat''denir sözünü çok severdim

vay bee ağzına sağlık ne güzel demiş...bende sevdim:dertli:

Soruna uymuştur umarım cevaplarım :hihi:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sevmek mi yoksa Sevilmek mi güzel? İki duygu arasında asla tercih yapamam.İkisi de birbirinden güzel ve mükemmel duygular :huhuu:

Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi ne cizerdin? Evimi,ailemi,yoğun olduğum zamanları ... OKadar karışıkki :hihi: Adam gibi bişey çıkmazdı ortaya :hihi: En anlaşılır evime olan bağlılığım olurdu herhalde :huhuu:

Bir günün nasıl geçiyor? İş yerinde işlerimi yaparak,eve gidince de evdeki işlerimi yaparak geçiyor

İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir? Eşimi,oğlumu hatta annem,babam,ablam,enişten,yeğenimi alarak güzel bir tatil kasabasında bi tarafı ağaçlarla dolu bi tarafı deniz manzarası olan,aşırı kalabalık olmayan,gürültüden uzak kafamızı dinleyip aynı anda eğlenebilceğimiz ve en önemlisi beraber güzel zaman geçirebilceğimiz bir yere gitmek isterdim.

Şu an olmasını en çok istediğin şey? Ailemin yanında olmak :huhuu:

En büyük takıntın nedir? Daha öncede cevaplamıştım.Öyle hayatımda takıntı haline getirdiğim pek bişey yoktur ama en önemlisi sanırım temizlik :hihi:

En istikrarlı olduğun konu nedir? Bunuda daha önce cevaplamıştım :deli: Prensiplerimden ödün vermem :lilav:

Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Deprem / Dedemi çok özledim :uzgun: / Sevdiğim epey insan var hayatımda :huhuu: Kısaca ailem,dostlarım,yakınlarım ...

En çok yaşamak istediğin şehir neresi? Türkiyede mi?Eğer değilse Maldiv adalarında yaşamayıp o muhteşem manzaraları çıplak gözle görmek ve güzelliğini doyasıya yaşamak isterdim.

Sana verilebilecek en güzel hediye nedir? Yapan kişiye göre değişir tabi ama küçücük şeylerden mutlu olabilen bir yapıya sahibim.En güzel hediye ise :acep: hımmmm ... aklıma gelmedi yav :cokkomik: Şaka bi yana hediyeyi hiçbir zaman en güzeli olarak değerlendirmedim.Bana verilen bütün hediyeler özeldir,güzeldir.Sıradan bir takı yada çorap olsa bile :lilav:

Türkiyede en sevdiğin şehir? Çanakkale ve Eskişehir.Bol trafikli ve aşırı gürültülü yerleri sevmiyorum.Küçük ama güzel olsun,yaşanılabilir,güzel zaman geçirilebilir bir yer olsun yeter :lilav:

Şu an olmasını en çok istediğin şey? Daha önce de sormuşun canım :deli:

Asıl ben bu güzel sorular için sana teşekkür ederim canımcım :sirin:

İçten ve samimi cevapların için teşekkür ederim canım laf aramızda benimde ençok görmek istediğm bir yerdir Maldivler:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
forumda en cok ugradigin konu?
actigin konuya mesaj gelmeyince ne düsünüyorsun?
sacma buldugun konular var mi?
varsa neler?
Hanimefendiye üye olmadan önce internette ne yapiyordun?
en son hangi deniz kenarina gittin?
önceden cok iyi olupta simdi asla görmek istemiyorum dedigin biri var mi?
masal kahramani olma imkanin olsa, hangi kahraman olurdun?
cocukken en cok izledigin cizgi film hangisiydi?
sence türkiyenin en güzel ünlüsü kim?
peki ya en yakisikli ünlüsü?
sevdigin bir araba markasi var mi?
hayalindeki ev nasil?
misafirlerine en cok hangi tatli türünü yaparsin ve neden?
cocugunun ilerde sigara ictigini duysan yada görsen tepkin ne olur?

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
beyaz yalan ile yalan arasinda ne fark var?
bazen hayatindan sikildigin oluyor mu?
sen bir kadinin güzel olmak icin yaptirdigi estetikler icin ne düsünüyorsun?
erkeklerde estetik yaptirsin mi?
vücudunda en sevdigin ve en sevmedigin yerin neresi?
saclarini hic sariya boyattin mi?
sacma buldugun sorular oluyor mu?
bazen yalniz kalmak istiyor musun?
dogum günlerini arkadaslarinla mi kutlarsin yoksa ailenle mi?
cocuklugun nasil gecti?
bir cocuk neden simarik olur?
anilar senin icin ne ifade ediyor?
ben agustosta Türkiye´ye gelirsem maalesef hanimefendiden biraz uzak kalacagim. beni özleyecek misin?
sence yoklugum hissedilir mi?
yeterince su tüketir misin?
bana seyrettigin en romantik filmi yazar misin?
korku filmi sever misin?
esmer bir bayana sari sac yakisir mi?
sana yatiliya gelsem kabul eder misin ?

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
sence kadina mayo mu bikini mi daha cok yakisiyor?
hic sütlü cay ictin mi ve bu konuda düsüncen ne?
sence siyah kumas pantalonun altina beyaz corap giyen erkekler gercekten itici mi oluyor?
cekindigin doktor var mi? (kadin, dis doktoru gibi)
sence yalan söylemeyen insan varmidir?
salataya limon mu sirke mi koyarsin?
sence kadin evlenince evinin hanimi mi olmali?
bilgisayar karsisinda en uzun ne kadar oturursun?
bu bilgisayar yüzünden hic esini ihmal ettigin oldu mu?
makyaj malzemelerini elinden alsalar, sana makyaj yapmak yasak deseler ne olur?
simdiye kadar giydigin en cilgin kiyafetin neydi?
asla yapmam deyipte yaptigin birsey var mi?
ayda kac kere kendin icin alis veris yaparsin?
cok para harcadigin zaman esinin tepkisi ne oluyor?
en son kimin konserine gittin?
cabuk kizar misin?
sabrin nasil, sabreden biri misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar