64. Haftanın Konuğu »» Şekerpare

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
bir seye karsi alerjin var mi?
en sevdigin renk?
dügün alis verisinde esinin aileside seninle gezdi mi?
televizyonunuz plazma mi lcd mi?
sinemaya gidipte begenmedigin bir film var mi, varsa hangisi?
esin cocugunuza bir isim buldu illa bu olacak diyor ama sen hic begenmedin ne yaparsin?
külah dondurmada tercihin ne? (cilekli, cikolatali vs.)
kis mevsiminin en cok nesini seversin?
esinle uzak bir yere gitmen gerekiyor, anneni babani birakabilir misin?
ailenle haftada kac kere görüsebiliyorsun?
esin mac seyretmeyi sever mi?
eger seviyorsa hic onunla oturup mac seyrettin mi?
kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi?
esinden en son ne zaman cicek aldin?
cocugun olunca calismayi düsünüyor musun?
cocugunu bakiciya emanet edebilir misin?
discoya gitmeyi seviyor musun?
su siralar en cok dinledigin yabanci ve türk sarkisi hangileri?
cocuklugunda yaramazlik yaparmis misin?
cocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi?
meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin?
saat kullaniyorsan eger markasini yazar misin?
en son kimden ne hediye aldin?
dogum gününü kutlamayi sever misin?
bazen yas ilerledi diye bunalima girer misin?
cocuklugunu özledigin günler oluyor mu?
simdiye kadar yedigin en sira disi bir yemek yedin mi?
bir geceye davetlisin. kendine özene bezene elbis aldin, o da ne ayni kiyafet baskasinda da var. tepkin ne olur?
bir cafede, yada restoranda esinle oturuyorsunuz, bir bayan gecerken esine selam veriyor. eski sevgilisiymis. tepkin ne olur?
ayni seyin tersi olsa esin nasil bir tepki verir sence?
sence tatil sadece esinle mi olmali, yoksa iyi anlastigin bir kac arkadasinda olsa fena olmaz mi?
esinin ailesi veya kendi ailenle birlikte oturmak ister misin?
sence evliligin en zor yani ne?
en güzel yani?

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
forumda en cok ugradigin konu? Dekorasyon,moda giyim ve magazin haberleri :hihi:
actigin konuya mesaj gelmeyince ne düsünüyorsun?Beğenilmediğini düşünüyorum :sirin:
sacma buldugun konular var mi?Forumda saçma bulduğum bir konu yok.
varsa neler? :sirin:
Hanimefendiye üye olmadan önce internette ne yapiyordun? Haber okuyup,alışveriş sitelerinde geziyordum,arkadaşlarımla mailleşiyordum :cokkomik:
en son hangi deniz kenarina gittin? En son oğlumla ancak bulunduğum yerin deniz kenarına gidebildim :hihi:
önceden cok iyi olupta simdi asla görmek istemiyorum dedigin biri var mi?Hım ... düşündüm şöyle bir ama sanırım yok.Olsaydı kesin hatırlardım zaten -rgulu
masal kahramani olma imkanin olsa, hangi kahraman olurdun? Bilemedim şimdi :ayna:
cocukken en cok izledigin cizgi film hangisiydi?Casper,Tom ve Jerry ...
sence türkiyenin en güzel ünlüsü kim? Ay aslında çok var beğendiğim ama aklıma gelmedi heyecandan :cokkomik:
peki ya en yakisikli ünlüsü? :sinifsinif:
sevdigin bir araba markasi var mi? Porsche :D
hayalindeki ev nasil? Dublex ve deniz manzaralı bir evdi hayalim gerçekleşti şükürler olsun :sirin:
misafirlerine en cok hangi tatli türünü yaparsin ve neden? En kolayı bol cevizli ve üzümlü kek :D şerbetli olarak şekerpare,pasta olarakta köstebek pastayı yaparım.Çünkü hepsini bizzat kendim çok severim :cokkomik:
cocugunun ilerde sigara ictigini duysan yada görsen tepkin ne olur? -zebani çok kızarım.İnşallah oğlumda babası ve annesi gibi sigaradan nefret eder :ask:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
beyaz yalan ile yalan arasinda ne fark var? Epeyce fark var :hihi: Beyaz yalan masumane,safça,o anki kritik durumu kurtarma amaçlı söylenir.Örneğin hastasındır ama sevdiğin insanlara belli etmek istemezsin ve iyi olduğunu söylersin :utangac: Diğer yalan ise çok farklı … Bilerek isteyerek kötü niyetli davranmaktır bi nevi tuzaktır :panter:
bazen hayatindan sikildigin oluyor mu? Sıkılıyorum bazen tabi ama hayatımdan değil :lilav:
sen bir kadinin güzel olmak icin yaptirdigi estetikler icin ne düsünüyorsun? Herkezin kendi düşüncesine saygı duyarım.Demekki yaptıranlar kendilerini öyle daha mutlu hissedecek :zuzu:
erkeklerde estetik yaptirsin mi? İsteyen yaptırabilir tabi neden olmasın.Azöncede dediğim gibi herkezin kendi düşüncesidir.
vücudunda en sevdigin ve en sevmedigin yerin neresi?Vücudumu bütüyle çok seviyorum aslında ama doğumdan sonra göbeğime kızıyorum biraz :kahkaha:
saclarini hic sariya boyattin mi? Tabiki :durbun:
sacma buldugun sorular oluyor mu? Şimdiye kadar olmadı :eek:ky:
bazen yalniz kalmak istiyor musun? Evet yalnız kalıp kafamı dinlemeyi istediğim olmuştur.
dogum günlerini arkadaslarinla mi kutlarsin yoksa ailenle mi? Son yıllarda sadece ailemle kutluyorum.(Eşim,Annem,babam,ablam ve ailesi) Arkadaşlarımda sağolsunlar hiç unutmazlar ama :ask:
cocuklugun nasil gecti? Çocukluğumu çocuk gibi yaşadım
bir cocuk neden simarik olur? Çocuğun şımarık olmasının en büyük nedeni anne-babanın çok müsamahakar ve herşeye izin verici olmasıdır.Yaşına göre kesinlikle sınır ve kurallar koymalı.Her istediğini yapmamak,varlık içinde çocuğuna yokluğun ne olduğunu öğretebilmek önemlidir diye düşünüyorum :lilav: Disiplin görmüş,terbiye almış bir çocuk şımarık olamaz.
anilar senin icin ne ifade ediyor? Güzel şeyler ifade ediyor :D
ben agustosta Türkiye´ye gelirsem maalesef hanimefendiden biraz uzak kalacagim. beni özleyecek misin? Tabi ki canım ama Ağustos ayı geçti zaten ve özledik seni :D
sence yoklugum hissedilir mi? Kesinlikle ... Bi ara haber vermeden yok oldun sohbette neler yaşadık biliyorsun :uzgun:
yeterince su tüketir misin? Evet bol bol içerim
bana seyrettigin en romantik filmi yazar misin? Çok eski ama efsane olmuş bir film olduğunu düşünüyorum ve Titanic diyorum :ask: Çok romantik film izledim ama hiçbiri onun yerini tutmaz bence
korku filmi sever misin? Bayılırım -ciko
esmer bir bayana sari sac yakisir mi? Yakışmıyor bence
sana yatiliya gelsem kabul eder misin? Seve seve -ciko

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
sence kadina mayo mu bikini mi daha cok yakisiyor? Fiziğe göre değişir.Ben bikini tercih ederim.
hic sütlü cay ictin mi ve bu konuda düsüncen ne? Hiç denemedim.Herhalde denemeyi düşünmemde.Sütlü nescafeyi tercih ederim.Çayı da sade
sence siyah kumas pantalonun altina beyaz corap giyen erkekler gercekten itici mi oluyor? Onlardan varmı daha :hihi:
cekindigin doktor var mi? (kadin, dis doktoru gibi) Galiba yok
sence yalan söylemeyen insan varmidir? Beyaz da olsa herkez yalan söylemiştir diye düşünüyorum
salataya limon mu sirke mi koyarsin? Salatanın çeşidine göre değişir.Örneğin marul salatasına kesinlikle limon koyarım ama biber ve patlıcan közlenmiş salataya sarımsak ve sirke koyarım :lilav:
sence kadin evlenince evinin hanimi mi olmali? Evlenince değil ama çocuk olduktan sonra çocuğunu büyütene kadar ev hanımı olsa iyi olur.Kendimden biliyorum.Evliyken çalışmak zor gelmezdi ama çocuk olduktan sonra çok yorucu oluyor
bilgisayar karsisinda en uzun ne kadar oturursun? Çok uzun deliksiz oturamam.Şöyle kalkar bir gezinir sonra yine devam ederim :hihi:
bu bilgisayar yüzünden hic esini ihmal ettigin oldu mu? Kesinlikle hayır :huhuu:
makyaj malzemelerini elinden alsalar, sana makyaj yapmak yasak deseler ne olur? Şu ara makyaj yapamıyorum zaten :hihi: Doğal halimi de severim ama özel günlerde yapmaya bayılırım :ask:
simdiye kadar giydigin en cilgin kiyafetin neydi? En çılgın derken :cokkomik:
asla yapmam deyipte yaptigin birsey var mi? Büyük konuşmayacaksın :hihi: Yaptım.
ayda kac kere kendin icin alis veris yaparsin?Önceden olsaydı sayar söylerdim şaşar kalırdın ama :cokkomik: oğlum doğduğundan beri genellikle onun için alışveriş yapıyorum.Kendim için ise sadece ihtiyaçlarımı alıyorum :panter:
cok para harcadigin zaman esinin tepkisi ne oluyor? Çok çok aşırı para harcamam.Kararımı bilirim.
en son kimin konserine gittin? Mustafa Ceceli
cabuk kizar misin? Ayy … :eek:ys: Evet hemde çok çabuk :uzgun:
sabrin nasil, sabreden biri misin? Sabrın s si bile şu ara yok bende :uzgun:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
bir seye karsi alerjin var mi? Hayır
en sevdigin renk? Çoğu rengi çok severim
dügün alis verisinde esinin aileside seninle gezdi mi? Mobilya ve takı alırken hepberaberdik.
televizyonunuz plazma mi lcd mi?Lcd
sinemaya gidipte begenmedigin bir film var mi, varsa hangisi? Oldu tabiya :uzgun: Hemde çok oldu ama şuan aklıma gelmiyor :sinifsinif:
esin cocugunuza bir isim buldu illa bu olacak diyor ama sen hic begenmedin ne yaparsin? Mutlaka ortak bir karar buluruz.Ne eşim ne ben bencil insanlar değiliz :huhuu:
külah dondurmada tercihin ne? (cilekli, cikolatali vs.) :1: Dondurmanın her çeşidine bayılırım.Yeterki dondurma olsun :1:
kis mevsiminin en cok nesini seversin? Kar topu oynamayı :foto: yağan yağmurdan sonraki toprak kokusuna da bayılırım :lilav:
esinle uzak bir yere gitmen gerekiyor, anneni babani birakabilir misin? Ne için gittiğimize bağlı.Tatil için mi,iş için mi … Karnın nerde doyuyorsa memleketin orasıdır derler :uzgun:
ailenle haftada kac kere görüsebiliyorsun? Yüzyüze değilmi?Oğlum sayesinde haftada 4-5 kez çok rahat görüşüyoruz
esin mac seyretmeyi sever mi? Evet
eger seviyorsa hic onunla oturup mac seyrettin mi? Evet :D Oda benimle dizi izler çünkü :ask:
kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi? Yerine göre yediğim olmuştur.Soğanı severim evdeysem çekinmeden yerim.
esinden en son ne zaman cicek aldin? Hımm … :zopa: Epey oldu sanırım :D
cocugun olunca calismayi düsünüyor musun? :besik: Çocuğum var ve ben zaten çalışıyorum şekerim :hihi:
cocugunu bakiciya emanet edebilir misin? Çok zor işte sırf buyüzden annecim bakıyor
discoya gitmeyi seviyor musun? Artık kafam kaldırmıyor öyle gürültüleri ama dans etmeyi severim :eek:yna3
su siralar en cok dinledigin yabanci ve türk sarkisi hangileri? En çok şunu dinliyorum diyebileceği bir şarkı yok.Bütün şarkıları aynı eşitlikte dinliyorum :muzikk
cocuklugunda yaramazlik yaparmis misin? Mutlaka yapmışımdır :evet:
cocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi? Evet.Çocukluğumdan kalma daha yeni alınmış gibi bebek ve ayıcıklarım var :eek:
meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin? Hamileyken bol bol portakal suyu sıkardı eşim bende bol bol içerdim ama şu ara sadece kendim için sıkıp içmem.Oğluma sıkarken kendime de sıktığım oluyor ama :hihi:
saat kullaniyorsan eger markasini yazar misin?Bi ara saat takıntım vardı.Evde her renk her model mevcut.Kırmızı,beyaz,siyah,yeşil ... Hepsinin markasını hatırlayamadım ama Dolce Gabanna vardı içlerinde
en son kimden ne hediye aldin? En son arkadaşımdan hediye aldım.Roll –on :cokkomik:
dogum gününü kutlamayi sever misin? Bayılırım :evet:
bazen yas ilerledi diye bunalima girer misin? O takıntım yoktur
cocuklugunu özledigin günler oluyor mu? Bazen sorumsuz tek derdi oyun olan o kız çocuğunu özlüyorum
simdiye kadar yedigin en sira disi bir yemek yedin mi? Değişik tamam ama sıra dışı lezzetlere açık değilimdir :kahkaha:
bir geceye davetlisin. kendine özene bezene elbis aldin, o da ne ayni kiyafet baskasinda da var. tepkin ne olur?:D dumur olurum :cokkomik: Yapacak bişey yok -rgulu
bir cafede, yada restoranda esinle oturuyorsunuz, bir bayan gecerken esine selam veriyor. eski sevgilisiymis. tepkin ne olur? Adı üstünde eski diyorsun tepki göstermezdim tabi ama eşimin tepkisine bakardım :D
ayni seyin tersi olsa esin nasil bir tepki verir sence? Normal erkek arkadaşım olsa buyur bile ederdik ama eski sevgilin diyon :hihi: Köpürürdü herhalde :cokkomik:
sence tatil sadece esinle mi olmali, yoksa iyi anlastigin bir kac arkadasinda olsa fena olmaz mi? Duruma göre değişir.Eşimle yalnız yapmak istediğim zamanlarda olmuştur.
esinin ailesi veya kendi ailenle birlikte oturmak ister misin? Allah razı olsun hepsinden hepsini severim ama yok almiyim ben :D
sence evliligin en zor yani ne? Evliliğin zorluğunu şimdiye kadar hiç yaşamadım oyüzden bilemicem :ask: Şöyle bir düşününce buldum aslında :cokkomik: çamaşır katlamak ve ütü yapmak -ciko
en güzel yani? Öyle güzel öyle şahane bir duygu ki :ask:Her an sevdiğin insanla beraber olmak Kimseden utanmadan,çekinmeden ailelerin ve herşeyden önemlisi Allahın rızası ile birbirini doyasıya yaşamak mükemmel bir duygu :huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
bu soru var mıydı bilmiyorum ama en özendiğin meslekler hangileri ve neden?merak ettim canım

Yoktu canım :panter:

Küçükken hep çocuklara büyüyünce ne olcan derlerdiya :hihi: cevap genellikle öğretmen olucam olurdu ... Bende o hiç olmadı.Ben küçüklüğümden beri hep bilim kadını olucam derdim.Bu uçuk isteğimi hala eşime söylerim :hihi: Nedeni ise çok açık aslında bu evrendeki tüm olayları araştırmak,incelemek,yeni icatlar bulmak,yaşamı kolaylaştırmaya çalışmak ... Sebep çok aslında.

Güzel soruydu teşekkürler canım

M

madesam

Misafir

Yoktu canım :panter:

Küçükken hep çocuklara büyüyünce ne olcan derlerdiya :hihi: cevap genellikle öğretmen olucam olurdu ... Bende o hiç olmadı.Ben küçüklüğümden beri hep bilim kadını olucam derdim.Bu uçuk isteğimi hala eşime söylerim :hihi: Nedeni ise çok açık aslında bu evrendeki tüm olayları araştırmak,incelemek,yeni icatlar bulmak,yaşamı kolaylaştırmaya çalışmak ... Sebep çok aslında.

Güzel soruydu teşekkürler canım

ben teşekkür ederim canımmm

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
merhaba :cee
benmde bikaç sorum olucak
-Kendini en çok hangi kelimeyle tanımlarsın?
-Çok istediğin biyere seni göndericekler her türlü imkanı sağlıcaklar ama -sadece- yanında eşin olucak ,Bu teklifi kabul edermisin?
-Sende bir kadın nasıl olmalıdır?
-Aşk sence nedir?
-Seni şu dünyada en çok şaşırtan olay?
-En çok sevdiğim müzik türü- sanatçı ve şarkısı?
-Hayattan beklentilerin neler?

bnm şmdilik bu kadar -ciko İyi cevaplamalar

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
-Kendini en çok hangi kelimeyle tanımlarsın? Anne :ask:
-Çok istediğin biyere seni göndericekler her türlü imkanı sağlıcaklar ama -sadece- yanında eşin olucak ,Bu teklifi kabul edermisin? Süresiz mi?Bunu anlayamadım tatlım :uzgun: Eşimle yalnız tatil yapmayı isterim tabi ama oğlum olmadan elimde imkan olsada,en çok Maldiv adalarını merak ediyorum oraya da gönderseler:uzgun: cıkk olmaz canım :sinifsinif:
-Sende bir kadın nasıl olmalıdır? Öncelikle eğitimli,Neşeli,Güleryüzlü,bakımlı,becerikli,sadık,saygılı ... En önemlisi de çok iyi bir eş ve çok iyi bir anne olmalı :huhuu:
-Aşk sence nedir? Geldiğinde insanın hayatını değiştiren bir duygu :ask:
-Seni şu dünyada en çok şaşırtan olay? Dünya ve dünyanın içinde yaşayan bütün varlıklar başlı başlına şaşırma sebebi zaten.Evrene okadar imrenerek bakarım ki,cevabını bulamadığım,merak ettiğim,şaşırdığm öyle çok şey varki ... :foto:
-En çok sevdiğim müzik türü- sanatçı ve şarkısı? Kulağıma güzel gelen her türü dinlerim.O anki ruh halimle alakalı birazda ama genellikle pop tarzı.Cıstak cıstak :teytey:
-Hayattan beklentilerin neler? Ailemle,sevdiklerimle mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde yaşamak ve şuan için belkide en önemlisi oğlumu en iyi şekilde yetiştirmek ve ona çok güzel bir gelecek sağlamak.

Soruların için teşekkürler güzelim

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Konuk olmak kolay degil ama degil mi? :cokkomik:

biri cirkin oldugu halde cok güzelsin der misin?
kuaförde saclarini boyatirken igrenc bir renk oldu, tepkin?
ailende sigara icen var mi?
sen hic sigara ictin mi?
hic sevmedigin dizi hangisi?
en sediin dizi hangisi?
gök gürültüsünden korkar misin?
esinle evlendiginizden beri hic ayri gecirmek zorunda oldugunuz gece oldu mu?
esler arasinde kavga olunca yataklari ayirmak dogru mu sence?
en son ne zaman tencerenin dibini tutturdun?
sevdigin atasözü?
gazetelerde takip ettiin köse yazilari var mi? varsa hangileri?
pazar günlerin nasil gecer?
en yogun günün hangi gün?
en sevdigin gün?
hic sevmedigin gün?
taklit edilmek hosuna gider mi?
arkadasin tarafindan taklit edildigini görsen tepkin ne olur?
bittigine üzüldügün bir dizi var mi?
annen ile babanin evliligini örnek olarak alir misin?
saclarini hic kizila boyattin mi?
esin sende uzun saci mi kisa saci mi sever?
evlenmeden önce evde yemek yaparmiydin?
burda hic sevmedigin bir üye var mi?
hic yogurt mayaladin mi?
Türkiye´de en cok görmek istedigin sehir hangisi ve neden?
ehliyetin var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar