Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

Tepki
26
evet evet bizde izledik çokkk güzeldi ecrin pepee ve bebenin süt içerken çıkardık sese resmen çatladı gülmekten yaaa. Kuzum benim.

Ee idil çekilsin artık yaa eski bölümlerinden bööhh geldi resmenn...

Yeliiiiiiizzzzzzzzz hoşgeldinn .
Ojelerini çook merak ediyorumm

gelio az sonaaaaa...... hem siz pepe içinmi bekliosunuz bakem benii huıhhhhhhhhhhhhhhhh:sinir::sinir::sinir:

Tepki
2
hakketten ha neguzel demıssın benımkı ole guldurur eder pes ettırır benı ama artık dırenıyorum ya...gecen ay pek ugramadı yamacıma ege cok uykusuz bırakıyordu bızı yorgunluktan o ay sadece 1 kere olmus ben de kızdım ole nadır olunca erken gelıyor seysı ben bı sey anlamıyorum..ben de ınat ettım 2 hafta yanastırmadım amaacısı bu ay cıkıyor malesefff:ates::ates:

:))ewet canım ya böle ayda bi kaç kere olunca erkekler erken şey oluyor doğru diyorsun...kadın bu her zaman canı çekmiyoki eşim o iş olacagı zaman banyoya girer duş alır süslenir püslenir, kokular sürünür sonrada şortlu gezer:)) ben anlarım o zaman... canım istemiyorsa eger hasta numarası yaparım bi keresinde 3 gün böle hazırlandı bana anam dedim kurtuluş yok bendede 3 gündür tık yok bilmiyorum sizede oluyormu böyle peşpeşe 3-4 gün istemediginiz...hiç pes de etmiyolar :))
aslında çok fazla ara vermemek lazım canım 2 hafta uzun gibi geldi bana...

kesinliklleee..iki tarafta istiyecek..erkek kadının gönlünü yapacakk..haklısınn.hep reddetmekte olmaz hep erkeğin gönlünü yapmaya çalışmakta olmazz..orta yolu bulcann...ama erkek işte nihayetindee..kadınlara birasscık fazla fedakarlık düşüyor sanırımm...-gozluk

tabi canım bence erkege daha çok görev düşüyor karşılıklı isteyerek yapmayı istiyorsa kadının ruhunu okşaması kadını etkilemesi lazım:))

Tepki
26
işte pepeeee

Ekli dosyalar

• SDC16036.jpg
    SDC16036.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 48
OP
C
Tepki
23
oy yeliz güzel olmuşşş ama pepee olacaktı kız bir e unutmuşsun :p
çok güzel olmuş ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bu kız da şilaa

Tepki
11
beni öpmezsennn okşamazsannn nasıl erkek olabilirimmmmm tinker :cokkomik::cokkomik:

evet başka bahane hakkım yok
AYYY EVET ...:eek:ky:DOĞRİ DİYSENNN
yeliz nerde kaldı acaba.

başka yere yazmış ama birazdan pepee sizlerle diye.

çok ama çooook merak ediyorum.

bu arada biz pepee ile biraz geç tanıştık ama şimdi ecrin tan bi peepe delisi :cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:
BİZ DE ÇOK SEVIYORUZ HELE BIR PEPEE DIISI VAR TONLAMASI HARIKA:eek:ys:
hahaha sizde de mi aynı problem var.....bi bizde var sanıyordum....
erken geliyor sonra ben bişey anlamayınca sen zevk almıyorsun oluyor....suç hep bende oluyo ya...internetten afrodizyak şeylere bak diyo bana
YUH YA BECEREMIYORLAR SONRA SUZ KADINDA...EVET CANIM ARADA OLUYOR EN SONUNCUSU BENI CILEDEN CIKARDI ..NEYSEKI BIRAZ TOPARLANDI
:))ewet canım ya böle ayda bi kaç kere olunca erkekler erken şey oluyor doğru diyorsun...kadın bu her zaman canı çekmiyoki eşim o iş olacagı zaman banyoya girer duş alır süslenir püslenir, kokular sürünür sonrada şortlu gezer:)) ben anlarım o zaman... canım istemiyorsa eger hasta numarası yaparım bi keresinde 3 gün böle hazırlandı bana anam dedim kurtuluş yok bendede 3 gündür tık yok bilmiyorum sizede oluyormu böyle peşpeşe 3-4 gün istemediginiz...hiç pes de etmiyolar :))
aslında çok fazla ara vermemek lazım canım 2 hafta uzun gibi geldi bana...

tabi canım bence erkege daha çok görev düşüyor karşılıklı isteyerek yapmayı istiyorsa kadının ruhunu okşaması kadını etkilemesi lazım:))
UZUN TABI CANIM ..AMA COK KIZDIRMISTI BENI EGEDEN ONCE UYUYORDU YAA...:lululu:

ELINE SAGLIK CANIM ...

OP
C
Tepki
23
kızlar sizi çok seviyorum yaaa....bu tür muhabbetleri kimseyle yapmadım...sizle yazışırken o kadar rahatım ki...deşarj oluyorum rahatlıyorum...kaynana görümce muhabbetlerinden tut yatak odasına kadar herşeyimizi paylaşıyoruz...iyi ki varsınız..iyiki tanışmışız. :lilav: :lilav::huhuu:

Tepki
11
kızlar sizi çok seviyorum yaaa....bu tür muhabbetleri kimseyle yapmadım...sizle yazışırken o kadar rahatım ki...deşarj oluyorum rahatlıyorum...kaynana görümce muhabbetlerinden tut yatak odasına kadar herşeyimizi paylaşıyoruz...iyi ki varsınız..iyiki tanışmışız. :lilav: :lilav::huhuu:

AYNEN CANIM AYNEN:utan:

Tepki
11
[sıze="2"]
canım site içinde büyük harfle mesaj yollamak yasak dikkate alırsan sevinirim...

[/sıze][/color]

peki ..kullanmam ama zaten bılınclı kullanmadım karnelerı dolduruyorum da sıfrelerım buyuk harf ole kalmıs...bu kuralları kım belırlıyor acaba ..hanı bı kanun gereği mi böle genelde sitelerde tümüyle var bu tarz seyler merakımdan soruyorum sadece

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar