Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

OP
C
Tepki
23
iyiyiz çok şükür tatlım herşey yolunda çok şükürr..
ecrin kakası geldiği zaman söylüyo "anne kaka" diyo ama gelgelelim ne tuvalate nede lazımlıga yapmıyo velet :))

şimdi havalar çok soğuk bakalım mayıs haziran gibi bezi çıkarırız yavaş yavaş nasip olursa..
valla bende tırsıyom ama bakalım neler bekliyo bizi:))

aslında ben en cok yalancı memeden korkuyodum nasl bırakacak diye.
yavrum bigün hava çok rüzgarlıydı o gece vermedim rüzgar aldı götürdü dedim.
aradan bir ay gecti ama hala aklında herhalde bazı aksamlar yattıgımız zaman anne memeeee diyo bende rüzgar aldı götürdü diyom :)) dönüyo arkasını yatıyo kuzucummm.. :))))

valla bu tuvalet eğitiminden ben de çok tırsıyom...bahar 3 yaşında okula başlıcak eylül 2013'e kadar bezi çıkarmamız lazım....:eek:ys:

ve kızlar unutmadannn cicek ve tinker diş temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? yani bahar arada çikolataları filan götürüyo yani şekerli şeyleri yiyo bazen...ama dişlerini nasıl temizlicem...şimdiden çürümesin :ates:

Tepki
2
Günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr.............nasılsınız bakiyimmmmm?????

bugün jinekologta randevum vardııı ama bahara bakabilecek kimseyi bulamadım tekrar iptal ettirdim...nasıl ama? :)))))) bir senedir bi gidemedim yaaaaa :ayk: :ayk:

günaydın idilimmmmm hoşgeldin:)

kızz yinemi iptal ettin biran önce kontrole gitmen gerektiğini biliyorsun dimi canım ne olur ne olmaz bi baktırman lazım...bahara bakabilecek birilerini buldugun an gidiyorsun he ona göre:)

ciceklara

Yeni Üye
Tepki
1
Valla hayatım ben bi ara sadece fırçayı veriyordum eline daha macun falan kullanmadık.
Ne kullanacağımızı bilmiyorum açıkcası.
Ama biz geç kaldık diş fırcalamada.
Yapabilirmi yapamazmı korktum açıkcası biraz macunu yutarda bi şey olur diye

OP
C
Tepki
23
Valla hayatım ben bi ara sadece fırçayı veriyordum eline daha macun falan kullanmadık.
Ne kullanacağımızı bilmiyorum açıkcası.
Ama biz geç kaldık diş fırcalamada.
Yapabilirmi yapamazmı korktum açıkcası biraz macunu yutarda bi şey olur diye

zaten 3yaşına kadar fluorsuz macunlar kullanacakmışsın. ama burdaki macunlar 2yaştan itibaren..bahar 1 yaşında nasıl temizlicem dişlerini ...bi de çıkan dişlerine baktırmıyo..fırçayı nasıl sokacam :semsiye:

ha bi de sen ecrine özel fırça mı aldın yoksa bildiğimiz fırça mı verdin eline ?

bak bunu almayı düşünüyorum ya sence nasıl bişey...diş fırçalamayı öğrenmesi için
416cWqaKMfL._SL500_AA300_.jpg

Tepki
1
günaydın tatlımmm nbrr.

bebci nasılll

günaydın canımbenimm..
fevzi iyi ama hep ilgi hep ilgi.kucak istiyor..bazen sebepsiz ağlıyorr...
ek gıdaya geçtik.kabızlığı oluyorr...
ama çok şükür genel olrak iyi...
senin kızçe nasıll???

tebi tebi :eek:ky:hoşgeldin hayatım bebcin napıyooo

ne yapsın canımm..ıkınıp duruyoo...:lululu: ege nasııl??

günaydınnn yavruuu hoşgeldinn:)
dün nasılda toplandı herkes iyi oldu ama:)
agzı var dili yokmuş ehehhe kimi kandırıyon sen :dill: :dill:

ah tabii..ağzım var dilim yok..eşime sorunn istersenizzzzz... :eek:ky: :lululu:

kızlar bu aralar okulda açtığımız kucuk mütevazi cep sinemasında hep disne yapımı çizgi filmler ızletıyorum cocuklara ...ama ben resmen buyulendım ya bır cogunu ızlememısım ..ılk güzel ve çirkini izledik hayatımda ızledıgım en romantık çizgi film..sonra peter pan ..bu haftada alaaddın ıle yasemının aşkını ızledık....aladdın ıle yasemın arada öpüşüyor ama benımkılerı gorcenız kafaları cevırıyorlar...:semsiye:haftaya da pinokyo var...resmen gun sayıorum ben de ızlemek ıcın projeksıyonumuz var cok guzel oluor...onlar resmen buyulenıyorlar ...onların mutlu oldugunu gormek cok guzel ya tabı ben de keyıflenıyorum bır de bılet kesıyom onlara aynı gercek sınema yani...

bayılırım dısney yapımlarınaa..çook severimm...helal kız sana...:sila:

ciceklara

Yeni Üye
Tepki
1
zaten 3yaşına kadar fluorsuz macunlar kullanacakmışsın. ama burdaki macunlar 2yaştan itibaren..bahar 1 yaşında nasıl temizlicem dişlerini ...bi de çıkan dişlerine baktırmıyo..fırçayı nasıl sokacam :semsiye:

ha bi de sen ecrine özel fırça mı aldın yoksa bildiğimiz fırça mı verdin eline ?

bak bunu almayı düşünüyorum ya sence nasıl bişey...diş fırçalamayı öğrenmesi için

çook gü<el bence canımm.
şimdiden güle güle kullansın idil prenses.

ya ben bi ara diş tedavidine gittim geldimm yaaa.
ozamanlarda bi ara ecrin ide götürmüştüm yanımda.
sağolsun doktor bey ecrin e hediye etti bi fırça.
çok tatlı bişi onu veriyorum.
üzerinde de yazıyo zatan 2 yasından sonra kullanılmalı diye.

Tepki
11
iyiyiz çok şükür tatlım herşey yolunda çok şükürr..
ecrin kakası geldiği zaman söylüyo "anne kaka" diyo ama gelgelelim ne tuvalate nede lazımlıga yapmıyo velet :))

şimdi havalar çok soğuk bakalım mayıs haziran gibi bezi çıkarırız yavaş yavaş nasip olursa..
valla bende tırsıyom ama bakalım neler bekliyo bizi:))

aslında ben en cok yalancı memeden korkuyodum nasl bırakacak diye.
yavrum bigün hava çok rüzgarlıydı o gece vermedim rüzgar aldı götürdü dedim.
aradan bir ay gecti ama hala aklında herhalde bazı aksamlar yattıgımız zaman anne memeeee diyo bende rüzgar aldı götürdü diyom :)) dönüyo arkasını yatıyo kuzucummm.. :))))
kuzum ya demek sızde baslamadınız ege yazın tam 2 yasına baslamasına az kalıyor ben de o ara deneyeyım dıyorum cunku sımdıden kakada eee dıyıp ellıyor popoyu...ama bı kere tuvalete oturtayım dedım nasıl bagırdı korkttu bı daha da denemeım...
Günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr.............nasılsınız bakiyimmmmm?????

bugün jinekologta randevum vardııı ama bahara bakabilecek kimseyi bulamadım tekrar iptal ettirdim...nasıl ama? :)))))) bir senedir bi gidemedim yaaaaa :ayk: :ayk:
aferım sana bacım ...talıhsızlıgınde bu kadarı yanı
valla bu tuvalet eğitiminden ben de çok tırsıyom...bahar 3 yaşında okula başlıcak eylül 2013'e kadar bezi çıkarmamız lazım....:eek:ys:

ve kızlar unutmadannn cicek ve tinker diş temizliğini nasıl sağlıyorsunuz? yani bahar arada çikolataları filan götürüyo yani şekerli şeyleri yiyo bazen...ama dişlerini nasıl temizlicem...şimdiden çürümesin :ates:

ya sorma ya bızım ıncı gıbı dıslerımıze nazar degdı..hem ege sekerlı seylerı cok tuketmemesıne ragmen on dıslerının dıp kısımlarında hafıf bı renk degısımı var...ben curuk zannettım baya bı ugrastım fırca falan aldım ama mumkun degıl elletmıyor baktırmıyor bıle anca kendı gevelıyor o da sadece azıları kasıyor...dr a sordum aıle hekımıne...oda ates dusuruculer cok mu kullandınız dedı hakketten de kullandık yanı ...onlar yan etkı olarak kahverengı leke yapıyormus...ben fırca olarak normal cocuk fırcalarından aldım...bız yaparken o da ıstıyor ama kendınınkını degıl bızımkını ıstıyor o nedenle fazla para bayılma sakın

Tepki
1
kızlar bişey söyliycemm...:panter:
ben eşimi malum konuda red edemiyorumm...neden bilmiyorumm..günahındanmı korkuyorum nedir...günahmı eşini red etmekk...:eek:ys:
işte buldum acıların kadınıı smılesınııııııı :rujsigara:

OP
C
Tepki
23
çook gü<el bence canımm.
şimdiden güle güle kullansın idil prenses.

ya ben bi ara diş tedavidine gittim geldimm yaaa.
ozamanlarda bi ara ecrin ide götürmüştüm yanımda.
sağolsun doktor bey ecrin e hediye etti bi fırça.
çok tatlı bişi onu veriyorum.
üzerinde de yazıyo zatan 2 yasından sonra kullanılmalı diye.

aa ne güzellll....dünden beri bu diş temizliği kafama takıldı kız dişlerine baktırmıyo nasıl temizlicem neyse bu fırçayı alalım bakalım

kuzum ya demek sızde baslamadınız ege yazın tam 2 yasına baslamasına az kalıyor ben de o ara deneyeyım dıyorum cunku sımdıden kakada eee dıyıp ellıyor popoyu...ama bı kere tuvalete oturtayım dedım nasıl bagırdı korkttu bı daha da denemeım...

aferım sana bacım ...talıhsızlıgınde bu kadarı yanı

ya sorma ya bızım ıncı gıbı dıslerımıze nazar degdı..hem ege sekerlı seylerı cok tuketmemesıne ragmen on dıslerının dıp kısımlarında hafıf bı renk degısımı var...ben curuk zannettım baya bı ugrastım fırca falan aldım ama mumkun degıl elletmıyor baktırmıyor bıle anca kendı gevelıyor o da sadece azıları kasıyor...dr a sordum aıle hekımıne...oda ates dusuruculer cok mu kullandınız dedı hakketten de kullandık yanı ...onlar yan etkı olarak kahverengı leke yapıyormus...ben fırca olarak normal cocuk fırcalarından aldım...bız yaparken o da ıstıyor ama kendınınkını degıl bızımkını ıstıyor o nedenle fazla para bayılma sakın

:))) bacımmm erteledimm randevuyu tamamm sabaha aldım artık yengeme bırakırım baharı napıyım

tinkerim ya o kadar da büyük bir para değil alıcam bunu galiba ya...bakalım napıcak bahar hanım fırçayla

ya kızlar şimdi bizim tuvalet eğitimine daha var ama nasıl başlamalı....

Tepki
11
kızlar bişey söyliycemm...:panter:
ben eşimi malum konuda red edemiyorumm...neden bilmiyorumm..günahındanmı korkuyorum nedir...günahmı eşini red etmekk...:eek:ys:
işte buldum acıların kadınıı smılesınııııııı :rujsigara:

ne gunahı be deliii ne alaka...istemeye istemeeye de cekılmez yanı bu sefer sogursun daha kotu olur ısler...

Tepki
11
aa ne güzellll....dünden beri bu diş temizliği kafama takıldı kız dişlerine baktırmıyo nasıl temizlicem neyse bu fırçayı alalım bakalım

:))) bacımmm erteledimm randevuyu tamamm sabaha aldım artık yengeme bırakırım baharı napıyım

tinkerim ya o kadar da büyük bir para değil alıcam bunu galiba ya...bakalım napıcak bahar hanım fırçayla

ya kızlar şimdi bizim tuvalet eğitimine daha var ama nasıl başlamalı....

ben de bılmıyorum ama en azından azcık konusmalı yani...bız sımdı den kakaya dıkkat cekıyoz ayy ege ee yapmıs dıyorum kakasını gosterıyorum anlıyor...gelınce de ya ada yaparken eeee eee dıye dolanıyor..ama çiş de sıkıntı var o da cıplak gezdırerek hıssettırılmelı dıye bılıyorum bezsız gezce annem 2 gun heryere yapar ama sonra oğrenır dedı ya...

Paradies

Yeni Üye
Tepki
4
günaydın kıslarrr nasılsınızzz walla oku oku bitiremedim ne çene çalmışsınız aman nazar değmesin yavyummm bildiğim kadarıyla eşini reddetmiycekmişsin..istiyosa vercen:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Hayirli cumalar hanimlar ne olucak bu cocuklarin isi adar dolabindan kisacik pantolununu getirmis bu havada giyicekmis ikna edicem diye anam agladi:dill:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar