Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

Tepki
2
hayırdır kız garipmiş rüyan ama ne güzel olurdu ortak işyeri ha ama ne üzerine..bana para çıksa güzel elit böle otantik bir pastane açmak isterim..country tarzında dizayn edilmiş..içinde nostaljık muzıkler calan ...ooof guzel bır pastane...:lululu:

pastane üzerineydi canım...bende uzun zamandır kendime sermaye biriktiriyorum böyle çikolata yapımı, şeker hamurundan kurabiye pasta yapım kurslarına katılıp bu konuda kendimi bayagı geliştirdikten sonra kendi iş yerimi açmak istiyorum hergün hayalini kuruyorum ya...bayagıda kurs veren buldum 6 saatine 300 tl istiyolar 1 yıl kadar bu konuda eğitim alıp ondan sonra başlamak istiyorum o yüzden bayagı bi sermayaye ihtiyacım var...bakalım inş hayırlısıyla gerçekleşir...
ne süper olurdu dimi ama:)

Tepki
1
günaydın bacularrr..
dün okuyamadım amma çene yapmışınızz gevezeler siziiii...
yani hiçbana çekmemişinizz ağzım var dilim yookkk...

Tepki
11
günaydın bacularrr..
dün okuyamadım amma çene yapmışınızz gevezeler siziiii...
yani hiçbana çekmemişinizz ağzım var dilim yookkk...
tebi tebi :eek:ky:hoşgeldin hayatım bebcin napıyooo
pastane üzerineydi canım...bende uzun zamandır kendime sermaye biriktiriyorum böyle çikolata yapımı, şeker hamurundan kurabiye pasta yapım kurslarına katılıp bu konuda kendimi bayagı geliştirdikten sonra kendi iş yerimi açmak istiyorum hergün hayalini kuruyorum ya...bayagıda kurs veren buldum 6 saatine 300 tl istiyolar 1 yıl kadar bu konuda eğitim alıp ondan sonra başlamak istiyorum o yüzden bayagı bi sermayaye ihtiyacım var...bakalım inş hayırlısıyla gerçekleşir...
ne süper olurdu dimi ama:)

demek doğru tahmın ha ay hanı berna lacının bı dızısı vardı ben ordakı pastaneyı ıstıyorum ...bır dılım aşk mıydı öle bırseydı...

Tepki
11
kızlar bu aralar okulda açtığımız kucuk mütevazi cep sinemasında hep disne yapımı çizgi filmler ızletıyorum cocuklara ...ama ben resmen buyulendım ya bır cogunu ızlememısım ..ılk güzel ve çirkini izledik hayatımda ızledıgım en romantık çizgi film..sonra peter pan ..bu haftada alaaddın ıle yasemının aşkını ızledık....aladdın ıle yasemın arada öpüşüyor ama benımkılerı gorcenız kafaları cevırıyorlar...:semsiye:haftaya da pinokyo var...resmen gun sayıorum ben de ızlemek ıcın projeksıyonumuz var cok guzel oluor...onlar resmen buyulenıyorlar ...onların mutlu oldugunu gormek cok guzel ya tabı ben de keyıflenıyorum bır de bılet kesıyom onlara aynı gercek sınema yani...

Tepki
2
kızlar bu aralar okulda açtığımız kucuk mütevazi cep sinemasında hep disne yapımı çizgi filmler ızletıyorum cocuklara ...ama ben resmen buyulendım ya bır cogunu ızlememısım ..ılk güzel ve çirkini izledik hayatımda ızledıgım en romantık çizgi film..sonra peter pan ..bu haftada alaaddın ıle yasemının aşkını ızledık....aladdın ıle yasemın arada öpüşüyor ama benımkılerı gorcenız kafaları cevırıyorlar...:semsiye:haftaya da pinokyo var...resmen gun sayıorum ben de ızlemek ıcın projeksıyonumuz var cok guzel oluor...onlar resmen buyulenıyorlar ...onların mutlu oldugunu gormek cok guzel ya tabı ben de keyıflenıyorum bır de bılet kesıyom onlara aynı gercek sınema yani...

gerçekten disney yapımı çizgi filmler harika oluyor bende çok seviyorum biz eşimle izliyoruz:)
valla canım öğrencilerin çok şanslı senin gibi bir öğetmenleri oldugu için takdir ediyorum seni...gerçekten hakkını veriyorsun öğretmenliğin...
her anlattıgında hayranlık duyuyorum sana...

Tepki
11
gerçekten disney yapımı çizgi filmler harika oluyor bende çok seviyorum biz eşimle izliyoruz:)
valla canım öğrencilerin çok şanslı senin gibi bir öğetmenleri oldugu için takdir ediyorum seni...gerçekten hakkını veriyorsun öğretmenliğin...
her anlattıgında hayranlık duyuyorum sana...

köy yerınde sınema nedır bılmıyorlar kı en yakın sınama tokatta 45 km...nasıl gotureyım onları cok zor olur bır de maddı acıdan aıleler yanasmaz...esım ındırıyor haftada bır gun serbest zaman etkınlıklerınde ızlıyoruz sonrada hıkaye harıtasını cıkarıyorlar odev olarak her hafta sırayla bır velı mısır patlatıyor...:lululu:....eşimle bızde bayılıyoruz anımasyonlara cızgı fılmlere ıcımızdekı cocuk ölmemıs yanı...:ninni:

ciceklara

Yeni Üye
Tepki
1
hosbulduk canım ıyıyız ne olsun heycanlıyım ya 1 haftaya tatıl ben de memlekete gıdıyorum...sen nasılsın fıstıgın nasıl...tuvalet egıtımıne basladınmı canım ben ondan cok korkuyorum ya nasıl yapıcam dıye

iyiyiz çok şükür tatlım herşey yolunda çok şükürr..
ecrin kakası geldiği zaman söylüyo "anne kaka" diyo ama gelgelelim ne tuvalate nede lazımlıga yapmıyo velet :))

şimdi havalar çok soğuk bakalım mayıs haziran gibi bezi çıkarırız yavaş yavaş nasip olursa..
valla bende tırsıyom ama bakalım neler bekliyo bizi:))

aslında ben en cok yalancı memeden korkuyodum nasl bırakacak diye.
yavrum bigün hava çok rüzgarlıydı o gece vermedim rüzgar aldı götürdü dedim.
aradan bir ay gecti ama hala aklında herhalde bazı aksamlar yattıgımız zaman anne memeeee diyo bende rüzgar aldı götürdü diyom :)) dönüyo arkasını yatıyo kuzucummm.. :))))

Tepki
2
sağol nanemmmm senden naberr..

nesli hoşgedin nnbr.. :durbun:

iyidir canım...hoşgeldin...

köy yerınde sınema nedır bılmıyorlar kı en yakın sınama tokatta 45 km...nasıl gotureyım onları cok zor olur bır de maddı acıdan aıleler yanasmaz...esım ındırıyor haftada bır gun serbest zaman etkınlıklerınde ızlıyoruz sonrada hıkaye harıtasını cıkarıyorlar odev olarak her hafta sırayla bır velı mısır patlatıyor...:lululu:....eşimle bızde bayılıyoruz anımasyonlara cızgı fılmlere ıcımızdekı cocuk ölmemıs yanı...:ninni:

:)) çok güzel ya bayıldım valla..mısır patlagınız bile varr oh ne güzel ne keyifleniyordur heyecanlanıyolardır çocuklar...

OP
C
Tepki
23
Günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr.............nasılsınız bakiyimmmmm?????

bugün jinekologta randevum vardııı ama bahara bakabilecek kimseyi bulamadım tekrar iptal ettirdim...nasıl ama? :)))))) bir senedir bi gidemedim yaaaaa :ayk: :ayk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar