tinkerrbell
Üye
OK, anladım. İyi sohbetler o zaman sizlere
seni de bakleriz aramıza canım ...
OK, anladım. İyi sohbetler o zaman sizlere
hayırdır kız garipmiş rüyan ama ne güzel olurdu ortak işyeri ha ama ne üzerine..bana para çıksa güzel elit böle otantik bir pastane açmak isterim..country tarzında dizayn edilmiş..içinde nostaljık muzıkler calan ...ooof guzel bır pastane...:lululu:
tebi tebigünaydın bacularrr..
dün okuyamadım amma çene yapmışınızz gevezeler siziiii...
yani hiçbana çekmemişinizz ağzım var dilim yookkk...
pastane üzerineydi canım...bende uzun zamandır kendime sermaye biriktiriyorum böyle çikolata yapımı, şeker hamurundan kurabiye pasta yapım kurslarına katılıp bu konuda kendimi bayagı geliştirdikten sonra kendi iş yerimi açmak istiyorum hergün hayalini kuruyorum ya...bayagıda kurs veren buldum 6 saatine 300 tl istiyolar 1 yıl kadar bu konuda eğitim alıp ondan sonra başlamak istiyorum o yüzden bayagı bi sermayaye ihtiyacım var...bakalım inş hayırlısıyla gerçekleşir...
ne süper olurdu dimi ama
günaydın bacularrr..
tebi tebiky:hoşgeldin hayatım bebcin napıyooo
demek doğru tahmın ha ay hanı berna lacının bı dızısı vardı ben ordakı pastaneyı ıstıyorum ...bır dılım aşk mıydı öle bırseydı...
kızlar bu aralar okulda açtığımız kucuk mütevazi cep sinemasında hep disne yapımı çizgi filmler ızletıyorum cocuklara ...ama ben resmen buyulendım ya bır cogunu ızlememısım ..ılk güzel ve çirkini izledik hayatımda ızledıgım en romantık çizgi film..sonra peter pan ..bu haftada alaaddın ıle yasemının aşkını ızledık....aladdın ıle yasemın arada öpüşüyor ama benımkılerı gorcenız kafaları cevırıyorlar...haftaya da pinokyo var...resmen gun sayıorum ben de ızlemek ıcın projeksıyonumuz var cok guzel oluor...onlar resmen buyulenıyorlar ...onların mutlu oldugunu gormek cok guzel ya tabı ben de keyıflenıyorum bır de bılet kesıyom onlara aynı gercek sınema yani...
gerçekten disney yapımı çizgi filmler harika oluyor bende çok seviyorum biz eşimle izliyoruz
valla canım öğrencilerin çok şanslı senin gibi bir öğetmenleri oldugu için takdir ediyorum seni...gerçekten hakkını veriyorsun öğretmenliğin...
her anlattıgında hayranlık duyuyorum sana...
günaydın bacularrr..
sağol nanemmmm senden naberr..
nesli hoşgedin nnbr..
hosbulduk canım ıyıyız ne olsun heycanlıyım ya 1 haftaya tatıl ben de memlekete gıdıyorum...sen nasılsın fıstıgın nasıl...tuvalet egıtımıne basladınmı canım ben ondan cok korkuyorum ya nasıl yapıcam dıye
günaydınnn kızlarr nasılsınıızzz -rgulu
sağol nanemmmm senden naberr..
nesli hoşgedin nnbr..
köy yerınde sınema nedır bılmıyorlar kı en yakın sınama tokatta 45 km...nasıl gotureyım onları cok zor olur bır de maddı acıdan aıleler yanasmaz...esım ındırıyor haftada bır gun serbest zaman etkınlıklerınde ızlıyoruz sonrada hıkaye harıtasını cıkarıyorlar odev olarak her hafta sırayla bır velı mısır patlatıyor...:lululu:....eşimle bızde bayılıyoruz anımasyonlara cızgı fılmlere ıcımızdekı cocuk ölmemıs yanı...
günaydınnn kızlarr nasılsınıızzz -rgulu