üfffff su tıckerı bır ekleyemedım ekledım küçük oluyor anlamadım gıttı bırı yardm etsın bana lütfennnn
süperrr olur bence. midillinin üzerinde harika bi fikir.. ama bende bazı şeyleri saçma diye yaptırmamıştım.. en basiti,kına yaktırmamıştım.. nefret ediyorum o kokudan. ama şimdi olsa yaktırırdım heralde.. içimizde kalıyor bazı şeyler.. orası doğru
olaganüstü bir yerrrrrrrrrrrr kuşadası davutlar yolu arasında dimiiiiiiiiiiiiiii
evet bencede dugun salonlarındakılerı sevmıyorum ben de dıdının dıdısı stres falan..en guzelı az ama özevet sanırırm ondna bu arada tınker bence çok guzel olur sünnet
şahsen ben de şatafat sevmıyorum böyle yemeklı guzel bi mekanda
yapmak en güzeliınsallah ıstedıgın gibi olrr
tatlımm hoşbuldukkk![]()
hayırlısıyla sağlıkla gelsınn
hosbulduk tınker nasılsın ege nasıl bu arada sünnet için güzel fıkırlerın yapabılırsın neden olmasın bende sünnet dügünü yapıcam ogluma ama o zaman sadece eglenecek acı falan olmayacak mızmızlıgı olmayacak bende o da rahat edecek ınsallah
süper oldu valla
Hoşgeldiniz. Topiğin amacı nedirys:Yani her yaştan bebek ve çocuk anneleri mi toplanıyor?
Eğer öyleyse; bende katılayım sizlere uygunsa :ask:
Ege; 06.07.2011 tarihinde doğdu ve şuan büyüme atağında sanırım beni çıldırtıyor
bız ıkı yıldır tanısan bır grubuz sadece net ortamında basladı ve arada gorusenlerde oldu ..topluca bu sıteye gecme kararı aldık hamılelık hazırlık surecınde basladı ve hala da devam edıyor...genel bır topik bebekler ask mesk gırgır samata ...beklerız aramızaky:
günaydınnnnnn günaydınnnn
cumanız mübarek olsun kızlarrr..
tinkerrrrrrr nerdesin yarvrucum
çiçekcim canım günaydın...nbr nasılsın?
gunaydın kızlarrrrr
geldım fıstıgımmmmky:
günaydın canımmmmm hoşgeldin....
geçen seni rüyamda gördüm ya çok ilginçti seninle bi işyeri açıcaz dükkanımız için büyük büyük turunculu kırmızılı karolar alıyoruz sonra birden boyut değişiriyoruz bi bakıyoruz herşey yitmiş viran olmuş bütün şehir böyle çok tuhaf bi rüyaydı ya