Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hoşgeldiniz. Topiğin amacı nedir :eek:ys:Yani her yaştan bebek ve çocuk anneleri mi toplanıyor? :utan: Eğer öyleyse; bende katılayım sizlere uygunsa :ask:

Ege; 06.07.2011 tarihinde doğdu ve şuan büyüme atağında sanırım beni çıldırtıyor

Tepki
11
süperrr olur bence. midillinin üzerinde harika bi fikir.. ama bende bazı şeyleri saçma diye yaptırmamıştım.. en basiti,kına yaktırmamıştım.. nefret ediyorum o kokudan. ama şimdi olsa yaktırırdım heralde.. içimizde kalıyor bazı şeyler.. orası doğru:orgu:

evet ya ben tezcanlıyımdır olup bıtsın bır n evvel dıye hıc bırseye ustelemedım ne kına ıstedım ne kız alması ama sımdı ımrenıyorum gorunce...bana kalsa nıkah ıstıyordum sadece ama ıyıkıde dugun olmus ...sımdı dusununce

Tepki
11
evet sanırırm ondna bu arada tınker bence çok guzel olur sünnet :)
şahsen ben de şatafat sevmıyorum böyle yemeklı guzel bi mekanda
yapmak en güzeli :) ınsallah ıstedıgın gibi olrr

tatlımm hoşbuldukkk :)

hayırlısıyla sağlıkla gelsınn :)
evet bencede dugun salonlarındakılerı sevmıyorum ben de dıdının dıdısı stres falan..en guzelı az ama öz
hosbulduk tınker nasılsın ege nasıl bu arada sünnet için güzel fıkırlerın yapabılırsın neden olmasın bende sünnet dügünü yapıcam ogluma ama o zaman sadece eglenecek acı falan olmayacak mızmızlıgı olmayacak bende o da rahat edecek ınsallah

ınsallah canım o gunlerı gorelım hepberaber
ege nasıl olsun ıyı buyuyor teyzesı kocaman ayakları oldu artık resmen bır cocuk o ufacık ayaklar gıttı yerını cocuk ayakları aldı...gecen olçtumde 84 cm olmus 13 kg..tosun tosun..ruzgar nasıl ıstahı falan yerınde mı...

Tepki
11
Hoşgeldiniz. Topiğin amacı nedir :eek:ys:Yani her yaştan bebek ve çocuk anneleri mi toplanıyor? :utan: Eğer öyleyse; bende katılayım sizlere uygunsa :ask:

Ege; 06.07.2011 tarihinde doğdu ve şuan büyüme atağında sanırım beni çıldırtıyor

bız ıkı yıldır tanısan bır grubuz sadece net ortamında basladı ve arada gorusenlerde oldu ..topluca bu sıteye gecme kararı aldık hamılelık hazırlık surecınde basladı ve hala da devam edıyor...genel bır topik bebekler ask mesk gırgır samata ...beklerız aramıza:eek:ky:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
bız ıkı yıldır tanısan bır grubuz sadece net ortamında basladı ve arada gorusenlerde oldu ..topluca bu sıteye gecme kararı aldık hamılelık hazırlık surecınde basladı ve hala da devam edıyor...genel bır topik bebekler ask mesk gırgır samata ...beklerız aramıza:eek:ky:

OK, anladım. İyi sohbetler o zaman sizlere

OP
C
Tepki
23
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN :utan:

:eek:ky: Sabırla bekleyenler: :eek:ky:

Yelizcem84
Ciceklara
NaNe_SeKeRi
Ay_she

:gulbis: HAMİŞLERİMİZ :gulbis:
Paradies

:ninni: TOPİĞİMİZİN KIYMETLİ BEBEKLERİ :ninni:

Lilav ve yavrusu Adar 03.03.2009

Ciceklara ve yavrusu Ecrin Naz 08.10.2009

Tinkerrbell ve yavrusu Ege 07.09.2010

Catlakgobek ve yavrusu Bahar 22.12.2010

Melojj ve yavrusu Elif 28.12.2010

TopukluAyakkabı ve yavruları Tuna Öykü Naz 22.02.2011

Arinal ve yavrusu Ege 06.07.2011

Bebcinin Annesi ve yavrusu Fevzi Ömer 27.07.2011

EgeninAnnesi ve yavrusu Şimşek Ege 17.11.2011

KotuKediSero ve yavrusu Egemen 11.12.2011

kızlar hata yoktur umarım doğum tarihlerinde???

EgeninAnnesi

Yeni Üye
Tepki
22
selam kızlarrrr...
topiğimiz hayırlı uğurlu olsun güzel tatlı sohbetler olsun..
maşallah size daha topik bugün acıldı sayfalar akmışta akmış..

Tepki
2
günaydınnnnnn günaydınnnn
cumanız mübarek olsun kızlarrr..
tinkerrrrrrr nerdesin yarvrucum:)

çiçekcim canım günaydın...nbr nasılsın?

Tepki
2
Tepki
11
günaydın canımmmmm hoşgeldin....
geçen seni rüyamda gördüm ya çok ilginçti seninle bi işyeri açıcaz dükkanımız için büyük büyük turunculu kırmızılı karolar alıyoruz sonra birden boyut değişiriyoruz bi bakıyoruz herşey yitmiş viran olmuş bütün şehir böyle çok tuhaf bi rüyaydı ya:)

hayırdır kız garipmiş rüyan ama ne güzel olurdu ortak işyeri ha ama ne üzerine..bana para çıksa güzel elit böle otantik bir pastane açmak isterim..country tarzında dizayn edilmiş..içinde nostaljık muzıkler calan ...ooof guzel bır pastane...:lululu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar