elasu
Daimi Üye
Topiğiniz hayırlı olsun kızlar hoşgeldiniz :beyazbayrak:
kız valla bizim veletlerde babalarına düşkün çok. adam eve geldimi kıyamet kopuyo evde. hepsi yapışı paçalarına.. gündüzde bana yapıyorlar öyle ama onu görünce bi başka oluyo sanki
bende geldım hayırlı olsun yenı topık yupppiiii
HOJJGELDİNNNNNN YAVRUMM
hoşbulduuummmm :ask:
hoşbuldummm neden aynı nick le gelemdin kıııı :sinir:
benden 2 dk sonra geldiin için hoşgeldin
ihihihi çatlak göbekl ne laaaa :lululu:
bilmemmm kiiii ))) çatlaklarımı anmak adına böyle bir nik seçtim nasıllll amaaa
ayşe hoşgeldin
hoşbulduk kzıalrr ayy ne göz yorucu bi topikmiş ayol şaşı bak şaşır oldum
ayy bu tam bana göre bi smilll :nk: :nk: :nk:
kızlarr dun esımle egenın sunnetını hayal ettık ben 6-7 yasında yapmak ıstıyorum ya...kucukken kıaymıyacagım bır de ben aıle arasında yemek vermek ıstıyorum bı mekan var kusadasında değirmen restaurant olarak geçiyor ..içinde yapay bır gol ve çiftlık hayvanları var kısım kısım bır yer bazı yerlerde koylu kadınları gozleme falan yapıyor ordekler gecıyor yanından falan ...at çiftlıgı var mıdıllıler var...koyunlar kuslar ...çok buyuk bır alan...bırde muzıklı restaurantı var ...orda 30 kıslık bır yemek vermek ıstıyorum egeyı de sunnetlıklerle dolaştırmak ..ordakı mıdıllılerle gezdırmek...bızım oralarda sunnet cocukarı atla sehır turu yapar ben o kadar alaturka takılmayacagım ama en azından o şatafatı cok cok az kısıyle guzel bır mekanda yaptırmak ıstıyorum ..inanaın dugun dernek nefret eden ben ne oldu bılmıyorum ogluma sunnet torenı yapmak ıstıyorum ya..ben kı kına gecesı bıle yapmadım sevmedıgımden..acaba dıyorm kı ıcımde mı kaldı bazı seyler oğlumda acısını cıkarıyorum...ama kendım ıstememıstım..neyse sımdıden hayal edıyorum sadece en cok tanıdıklar aglencelı bır ortam guzel bır yemek ...nasıl fıkır sızce...
kızlarr dun esımle egenın sunnetını hayal ettık ben 6-7 yasında yapmak ıstıyorum ya...kucukken kıaymıyacagım bır de ben aıle arasında yemek vermek ıstıyorum bı mekan var kusadasında değirmen restaurant olarak geçiyor ..içinde yapay bır gol ve çiftlık hayvanları var kısım kısım bır yer bazı yerlerde koylu kadınları gozleme falan yapıyor ordekler gecıyor yanından falan ...at çiftlıgı var mıdıllıler var...koyunlar kuslar ...çok buyuk bır alan...bırde muzıklı restaurantı var ...orda 30 kıslık bır yemek vermek ıstıyorum egeyı de sunnetlıklerle dolaştırmak ..ordakı mıdıllılerle gezdırmek...bızım oralarda sunnet cocukarı atla sehır turu yapar ben o kadar alaturka takılmayacagım ama en azından o şatafatı cok cok az kısıyle guzel bır mekanda yaptırmak ıstıyorum ..inanaın dugun dernek nefret eden ben ne oldu bılmıyorum ogluma sunnet torenı yapmak ıstıyorum ya..ben kı kına gecesı bıle yapmadım sevmedıgımden..acaba dıyorm kı ıcımde mı kaldı bazı seyler oğlumda acısını cıkarıyorum...ama kendım ıstememıstım..neyse sımdıden hayal edıyorum sadece en cok tanıdıklar aglencelı bır ortam guzel bır yemek ...nasıl fıkır sızce...
ayşemmm, çiğdoşummmm zehselim hoşgeldiniz kızlarrrr
ay ne güzel ya ilk günlerdeki gibi yogunuz yazıları takip etmek zor akıp gidiyor sayfalar maşallah diyeyimde nazar degmesin)
tinkerim ya valla ne güzel düşünmüşsün hayal ettimde çok güzel bir sünnet düğünü olur sanırım..bence bu içinde bişeylerin kalması deil insanın söz konusu yavrusu olunca herşeyin en güzelini en iyisini yapmak istiyorsun...özel olmasını istiyorsun herşeyin her anın, bence her anne böyle düşünüyodur eminim
hosbulduk canımmmmm nasılsın
bıraz zaman gecınce alısıyor ınsan hep pembe ya heryer bıraz ondan zannedersem
ayşemmm, çiğdoşummmm zehselim hoşgeldiniz kızlarrrr
ay ne güzel ya ilk günlerdeki gibi yogunuz yazıları takip etmek zor akıp gidiyor sayfalar maşallah diyeyimde nazar degmesin)
topiğiniz hayırlı olsun...daha anne olmama allahın izniyle iki ay var...
saol canım benim iyiyim sen nasılsın ?
ıyıyım bende Rüzgar uyuyuor bır bakayım dedım buraya gelmıssınız süper olmus
ne iyi oldu dimi tekrar biraraya gelmek