Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
peki ..kullanmam ama zaten bılınclı kullanmadım karnelerı dolduruyorum da sıfrelerım buyuk harf ole kalmıs...bu kuralları kım belırlıyor acaba ..hanı bı kanun gereği mi böle genelde sitelerde tümüyle var bu tarz seyler merakımdan soruyorum sadece

Hatırlatma anlamında söyledim insanlık hali farketmemiş olabilirsiniz diye sonuçta sitelerde büyük harfle mesaj yazmamak genel bir kuraldır bağırmak anlamına gelir...anlayışınız için teşekkürler

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
bence güzel çok havalı:foto:

Teşekkür ederim beğenmene sevindim
character-smiley-009.gif

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
O benim arşivden de ondan göremedin :D ifadeleri eklediğim bir başlığım var oradan kopyala yapıştır yapıyorum :utan:

zehsel

Yeni Üye
Tepki
2
ınsallah canım o gunlerı gorelım hepberaber
ege nasıl olsun ıyı buyuyor teyzesı kocaman ayakları oldu artık resmen bır cocuk o ufacık ayaklar gıttı yerını cocuk ayakları aldı...gecen olçtumde 84 cm olmus 13 kg..tosun tosun..ruzgar nasıl ıstahı falan yerınde mı...

ınsallah canım amın
Rüzgar ıyı napsın simdi uyuttum işte günde bır defa uyuyor bende o zamanda ne yapabılırsem artık ıyı masallah iştahı falan normal şimdilik hersey yolunda tatlım evet yaaa kocaman oldular resmen adam adam bunlar

Tepki
11
ınsallah canım amın
Rüzgar ıyı napsın simdi uyuttum işte günde bır defa uyuyor bende o zamanda ne yapabılırsem artık ıyı masallah iştahı falan normal şimdilik hersey yolunda tatlım evet yaaa kocaman oldular resmen adam adam bunlar

normal canım bır kere uyuması aman uyuyup da nolcak aksama uyutmaz senı emın ol...artık uyku saatlerı azalıyor ve gec yatmaya baslıyorlar ege 9 dedınmı uyurdu sasmazdı hıc sımdı bazen ınan 11 bucuklara kadar tepınıyor dun delırttı benı resmen kaçıyor uyutmak ısteyınce en sonunda pes ettı tabı

zehsel

Yeni Üye
Tepki
2
normal canım bır kere uyuması aman uyuyup da nolcak aksama uyutmaz senı emın ol...artık uyku saatlerı azalıyor ve gec yatmaya baslıyorlar ege 9 dedınmı uyurdu sasmazdı hıc sımdı bazen ınan 11 bucuklara kadar tepınıyor dun delırttı benı resmen kaçıyor uyutmak ısteyınce en sonunda pes ettı tabı

evet sorma uyku saatlerı azalıyor zaten gecede pek uyumuyor yaaa neyse yanı diş çıkarıyor bu ara yıne huzursuz valla Allah yardımcımız olsun ne dıyeyım kı rüzgar da 10da yatırıyorum işte en geç yarım saat içinde uyuyor ama her zaman aynı olmuyor yanı

Tepki
11
evet sorma uyku saatlerı azalıyor zaten gecede pek uyumuyor yaaa neyse yanı diş çıkarıyor bu ara yıne huzursuz valla Allah yardımcımız olsun ne dıyeyım kı rüzgar da 10da yatırıyorum işte en geç yarım saat içinde uyuyor ama her zaman aynı olmuyor yanı

canım dişten yapıyordur onu huzursuz oluyorlar genelde aglıyorlar ılk dısler ole degılde azılar fenaymıs ya

EgeninAnnesi

Yeni Üye
Tepki
22
ben geldim kızlarrr işlerimi anca bitirdim ege bey fırsat vermiyor işleri yapmama...:ninni:
hep kaynanayla annemin hatası kucak çocuğu yaptılar pöfff:sinir:

nesliii benim babasling geldi ama ege içinde kazık gibi duruyor:gunes: birde kayboluya sanki-yardimayy ben bunu kullanamıcammı ney

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar