Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

EgeninAnnesi

Yeni Üye
Tepki
22
takıntılılar gercekten hele de erkek bebek acayıp sınırlı luyor ege nasıl bagırıyor bıze gorsen catlıyor sınırınden sınırı alamayınca vıtrının camlarına vuruyor
allahım erkek yaaa kücüğüde büyüğüde aynı bu erkeklerin..:vecihi:
bilmem mi ben yolunu öle buldum ıste suyla oynayana kadar depiyom agzına ..yakında tukurmelerde basla canım ...sabır lazım gercekten cok zor

annelik gercekten sabır isteyen birşey..ama bir gülüşleri herşeye değer dedirtiyo..:utan:

Tepki
11
kızlar ben artık çıkıyorum hepinize guzel haftasonları dılıyorum notları da gırdım oohhh rahatım kalan bı kaç konum da bıtse haftaya ....bu donemı kapayacağız ınsallah..hepınızı çok opüyorum bebiklerinizi yerime mıncırın e mi...:eek:yna1

OP
C
Tepki
23
oof sınırlendırmemek lazımmıs ama bazen dayanamıyorum ama 3 yasına kadar ıstedıklerını verın dıyorlar ...ya da oyalayıp unutturcan ıste ama bazen catlıyor ınsan:sinir:

kim demiş onuuu...
3 yaşına kadar istediklerini verelim sonra da görümcemin oğlu gibi sehpanın üzerine çıksın tornavidayla gezsin demiii....
şımarık çocuklardan nefret ediyorum....baharın da öyle olmasını istemiyorum...her istediğini yapmıyorum...yaramazlık yapınca önce uyarıyorum hayır diyorum yapma diyorum tekrar yaparsa kızıyorum.

EgeninAnnesi

Yeni Üye
Tepki
22
kızlar ben artık çıkıyorum hepinize guzel haftasonları dılıyorum notları da gırdım oohhh rahatım kalan bı kaç konum da bıtse haftaya ....bu donemı kapayacağız ınsallah..hepınızı çok opüyorum bebiklerinizi yerime mıncırın e mi...:eek:yna1

güle güle canım...
sanada oğluşunla eşinle güzel hafta sonları..

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
ben bu tickerimi nereye yapıştırcam ızlar
Anasayfada "profilim" yazan yere girin "İmzayı Düzenle" tıklayın bu işarete
insertimage.gif
tıklayıp linki yapıştırın olmazsa ben düzeltirim...

Tepki
11
kim demiş onuuu...
3 yaşına kadar istediklerini verelim sonra da görümcemin oğlu gibi sehpanın üzerine çıksın tornavidayla gezsin demiii....
şımarık çocuklardan nefret ediyorum....baharın da öyle olmasını istemiyorum...her istediğini yapmıyorum...yaramazlık yapınca önce uyarıyorum hayır diyorum yapma diyorum tekrar yaparsa kızıyorum.

sabıha paktuna keskın diyor canım ben o kadının dusuncelerıne katılıyorum tabı herseye evet demıyoruz onu tehlıkeye atacak seylere hayır kelımesını cok kullanmadan dıkkattını daıtıyoruz...3 yasına kadar ısteklerı doyurulmayan bebekler ılerıde baska turlu davranıslarla bunları tatmın edermıs..tabı bundan kastım sımarıklık degıl..mesela cekmecelerı karıstırmak ..ben bırakıyorum heryerı dagıtıyor burda onu engellemeden arastırmacılık duygusunu engellemıyoruz tabı cekmecelerı duzenlıyorum bıcaklar hep yukarda...dıger seylerı hep ındırıryor asagıya..yatakodasında ceklmecelerımden neler cıkıyor gorsen...yanı kıscası hayır kelımesını cok kullanmayın dıyorlar...:lululu:

seliz

Yeni Üye
Tepki
1
kızlar ben geldim biraz geç oldu kusura bakmayın biliyosunuz eylül beni mahvetti idil yazmış görmedim valla neslide msj atmsa dünyadan bi haberim...topiğimiz hayırlı olsunnn ohh be yaaaa özlemişim topik muhabbetini-gozluk

Tepki
1
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnn
sümüklü sümüklü günaydın diyeyim size :))) feci hasta olmuşum ben yaaa.. yatarken bişicik yoktu,sabah bi kalktım öksürük,hapşırık ne ararsan var...
iyi haftalar olsun herkese.

Tepki
1
bugün lahana diyetine başlıyorum kızlar. en acilden kilo vericem. yorumları okudum,herkes memnun.bir tek tadı güzel değil diyorlar amannn burnumu tıkar içerim napim.
istediğim kiloya gelincede brezilya fönü yapıcam.. bi sitede okudum,bi inceleyin sizde. benim çok hoşuma gitti. keratin bakımı yapıyorsun saçlarına.6 ay kadar dümdüz ve pırıl pırıl oluyor. istersen maşa,vs yapabiliyorsun sonra. boyadan yıpranmış saçlar için süper bi teknik. hemde evde yapabileceğin bi topik açmışlar,resimli anlatım var. ilgilenen olursa .

Tepki
2
günaydın kızlarrr...nasılsınız?
haftasonu ankaraya nasıl kar yagdı ya eşimle dışarı çıkıp kar topu oynadık kardan adam yaptık çok eglendik:)

çiğdoşum diyetemi başlıyorsun hadi bakalım inş istedigin kiloya gelirsin...
şu brezilye fönünü bende çok merak ediyorum ya saçlarım kıvırcık benim sürekli düzleştirmekten yıprandılar :((

Tepki
2
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnn
sümüklü sümüklü günaydın diyeyim size :))) feci hasta olmuşum ben yaaa.. yatarken bişicik yoktu,sabah bi kalktım öksürük,hapşırık ne ararsan var...
iyi haftalar olsun herkese.

günaydın canım...çok geçmiş olsun tatlım ya aman acayip salgın var dikkat et kendine...

Tepki
2
kızlar ben geldim biraz geç oldu kusura bakmayın biliyosunuz eylül beni mahvetti idil yazmış görmedim valla neslide msj atmsa dünyadan bi haberim...topiğimiz hayırlı olsunnn ohh be yaaaa özlemişim topik muhabbetini-gozluk

hoşgeldin selizim...dimi ne iyi oldu burası topikte muhabbet etmenin tadı ayrı oluyor ya...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar