Birlikte soralım, birlikte cevaplayalım

Tepki
26
Tepki
11
yok kız zaten yeterince hızlı kuruyo üzerinede parlatıcımı sürüyom yıkanınca çıkmasın die bitio hemen

yok şekerim ugraştınız ama iş yok :DD

ya baskaları da gonderı yollayınca arkada kaldı bence sen yıne yıne paylaş derım...bırde reklem yapsan yasak mı ...ne bıleyım blog adını versen ısteyen anneler yaparım desen açık açık olmamıııı-rgulu

Tepki
26
ya baskaları da gonderı yollayınca arkada kaldı bence sen yıne yıne paylaş derım...bırde reklem yapsan yasak mı ...ne bıleyım blog adını versen ısteyen anneler yaparım desen açık açık olmamıııı-rgulu

cnm resmi sayfası oldugu için telif melif çıkarabilirler belki die tırsıyom
:D

EgeninAnnesi

Yeni Üye
Tepki
22
günaydın oğluşumun tatlı teyzelerii...:utan:
oğluşu şimdi yatırdım ve geldim...:ninni:
allahım bu nasıl bir soğuktur böylee güneş var ama acayip kuru soğuk var.-yardim.millet kar cilesi ceker bizse karın soğunu ne garip durum..:eek:ky:
ee ne var ne yok bakalım görüşmeyeli..-gozluk

Tepki
11
cnm resmi sayfası oldugu için telif melif çıkarabilirler belki die tırsıyom
:D
aaa olabılır tabıkı de...al basına belayı..sen yınede foto koy arada bence...ne bıleyım belkı ppee konseptlı bır d.gunu yapmak ısteyen bır anne ıster olmaz mı..
bu arada sen aydınlımısın memleket aydın yazmıssın bır yere
allahım bu nasıl bir soğuktur böylee güneş var ama acayip kuru soğuk var.-yardim.millet kar cilesi ceker bizse karın soğunu ne garip durum..:eek:ky:

hosgeldın canım evet cok soguk ben de o karın ıcındeyım resmen gomuldu okul ya ve ısınmıyor bır turlu...ooof hıc sevmıyorum karı...

ay_she

Yeni Üye
Tepki
1

tünaydın hoşgeldın canım :)

yok kız zaten yeterince hızlı kuruyo üzerinede parlatıcımı sürüyom yıkanınca çıkmasın die bitio hemen

ok canım :)

Tepki
26
aaa olabılır tabıkı de...al basına belayı..sen yınede foto koy arada bence...ne bıleyım belkı ppee konseptlı bır d.gunu yapmak ısteyen bır anne ıster olmaz mı..
bu arada sen aydınlımısın memleket aydın yazmıssın bır yere

hosgeldın canım evet cok soguk ben de o karın ıcındeyım resmen gomuldu okul ya ve ısınmıyor bır turlu...ooof hıc sevmıyorum karı...

canım annem ve babam sivaslı ama sivası hiç bilmeyiz kayseride yaşamışlar hep annem zaten fransadan gelmiş ama ben aydın dogumluyum orda bğyğdğm saylır :)

Tepki
26

günaydınn şekerimmm

Tepki
11
yalan dunyayı begendınız mı kızlarrrr..ben bayıldım ya hele de orcun ve nurhayat super...anane de harıka ya...

EgeninAnnesi

Yeni Üye
Tepki
22
günaydınnnnnnnnn
çok hastayımmmmmmmmmm:ayk:
tünaydınn canım..
gecmişler olsun nasıl hastasın..

nesli allah sana kolaylık versin canım burda yağmadığı halde bu kadar soğuk orayı düşünemiyorum valla...

ayşee,yelizz günaydın kızlarrr...
alıntı yaptım ama almadı nedense hepsini..

Tepki
1
gecmıs olsun canım ...bebeklerle bulasmaz ınsallah..napıyorlar zıbıdıklar..nasıl tatlı olmuslar ya hele de naz ...hepsı ayrı ayrı tatlı maşallahhhh...ayaklandılar mı dıkılıyorlr mı ne kadarlıklar sımdı
valla bebeklere de bulaştı.öksürüyorlar,hemde balgamlı öksürük.. ıhlamuruda sevmiyorlar.bol bol portakal yediriyorum bende.. şurup falan içiriyorum ama inşallah ilerlemez. bu akşamda azıcık viks sürüp yatırıcam. dün akşam eşim sürdürmedi.bu akşam gizli sürcem :)
sıpalara gelinceee... tam bir felaket oldular. oldukları yerden 1 sn içinde başka yere geçiyorlar. hep ayaktalar. öykü yürümeye çalışıyor. daha doğrusu çok istiyor. en fazla 4 adım atabildik ama :) 5.de ayakları birbirine karışıyor :) tuna taytay duruyor,2 adım atıyor. naz da bi hareket yok. o herşeyini en son yaptı zaten:) sırasını bekliyor :)) 11 ayın içindeler şimdi. şubatta 1 yaşımız bitiyor. kocaman olmuşuz valla.

yalan dunyayı begendınız mı kızlarrrr..ben bayıldım ya hele de orcun ve nurhayat super...anane de harıka ya...

güzele benziyor. geçen hafta zıpırlar yüzünden pek anlamadım,pazar günü tekrarını izledim birazcık. bu hafta kesin izlerim.

Tepki
1
Tepki
11
valla bebeklere de bulaştı.öksürüyorlar,hemde balgamlı öksürük.. ıhlamuruda sevmiyorlar.bol bol portakal yediriyorum bende.. şurup falan içiriyorum ama inşallah ilerlemez. bu akşamda azıcık viks sürüp yatırıcam. dün akşam eşim sürdürmedi.bu akşam gizli sürcem :)
sıpalara gelinceee... tam bir felaket oldular. oldukları yerden 1 sn içinde başka yere geçiyorlar. hep ayaktalar. öykü yürümeye çalışıyor. daha doğrusu çok istiyor. en fazla 4 adım atabildik ama :) 5.de ayakları birbirine karışıyor :) tuna taytay duruyor,2 adım atıyor. naz da bi hareket yok. o herşeyini en son yaptı zaten:) sırasını bekliyor :)) 11 ayın içindeler şimdi. şubatta 1 yaşımız bitiyor. kocaman olmuşuz valla.

güzele benziyor. geçen hafta zıpırlar yüzünden pek anlamadım,pazar günü tekrarını izledim birazcık. bu hafta kesin izlerim.

ah maşallah onlara evet subat dogumlulardı dı mı...naza bak sen haylaz...canım o zaman en erken oyku yurucek 4 adım attıysa gerısı hemen gelıyor...kuzucuklar ya..ıhlamur ıcseler aslında cok ıyı gelıyor bız hep onla atlattık egede basta ıcmezdı bız ıce ıce alıstı ben ıcıne seker yerıne pekmez koyuyorum tatlandırmak ıcın sevıyor ege..bızımkı de bal yemıyor tukuruyor anında ...gecmıs olsun cok...bu kıs bıraz grıp bır kıs...gelmedı dıyorduk bır geldı pır geldı vallahı

Tepki
11
topuklu bırde bıldırcın yumurtası yedır arada bebelere...bagısıklık kuvvetlendırıyor ve oksuruk bronsıte bırebır:durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar