Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Çok teşekkür ederim amiin hepimiz için inşallahSüpermiş çok iyi işleyen demir ışıldar sevindim adına kazancın bol olsun
Çok teşekkür ederim amiin hepimiz için inşallahSüpermiş çok iyi işleyen demir ışıldar sevindim adına kazancın bol olsun
Haftada bir ödül günümüz var oda cuma bizde yiyoruz yaptiklarimizı
Diyetler tartılar kilo ölçümleri bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek geldi içimden @Cheesecake
Ne mutlu size o zaman iyiymiş bendeki diyet mecburi bana öyle şans vermiyorHaftada bir ödül günümüz var oda cuma bizde yiyoruz yaptiklarimizı
ekle ekle sen ödül günleri varTeşekkür ederim canım ya birkaç tarif eklim dedim olmadı sanırım bunlar
Abla kızlari sıkarsam daha çok yemeye saldırıyorlar nihayetinde diyetisyen bile haftada bir ödül veriyor,keske hep yiyip yiyip kilo almasakNe mutlu size o zaman iyiymiş bendeki diyet mecburi bana öyle şans vermiyor
Neden konu acmaktami yasakmış anlamadim ben hastayimda maruz görünTeşekkür ederim canım ya birkaç tarif eklim dedim olmadı sanırım bunlar
Efsane tarifin için eline sağlık bacum kaçamak günleri yapalım yiyelimMalzemeler
Üzeri için;
- 125 gr tereyağ veya margarin
- 200 gr bitter çikolata
- 3 adet yumurta
- 1 bardaktan biraz az şeker
- 1 kaşık kakao
- 1 bardak un
- 1 çimdik tuz
Hazırlanışı
- Vişne ve çikolata
- Tereyağını ocakta eritip, içine bitter çikolatayı ekliyoruz, karıştırarak eritiyoruz.
- Yumurta ve şekeri çırpıp bu çikolatalı karışımı içine ekliyoruz. Homojenize bir karışım elde edince un, kakao ve tuzu ekleyip spatula yardımıyla karıştırıyoruz.
- Küçük kare borcama döküp üzerine tercihen vişne ve çikolata parçası koyuyoruz. 180 derece ısınmış fırında 40 dakika pişiriyoruz.
- Eğer içi biraz daha akışkan kalsın derseniz 35 dakikada çıkarabilirsiniz. Çikolata sevenler için harika bir tarif. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun .Ekli dosyayı görüntüle 38508Ekli dosyayı görüntüle 38509
Varmı öyle bir imkan ye ye ama kilo almaAbla kızlari sıkarsam daha çok yemeye saldırıyorlar nihayetinde diyetisyen bile haftada bir ödül veriyor,keske hep yiyip yiyip kilo almasak
Malesef bazı insanlar icin gecerli karninda kurtlar var yiyor yemekleriVarmı öyle bir imkan ye ye ama kilo alma
Neden yasak olsun ki belki bir sorun olmuşturNeden konu acmaktami yasakmış anlamadim ben hastayimda maruz görün
Teyzoş ablam lahana turşusu B 12 vitamini ve bir çok mineral sayesinde diyet yapanlara tavsiye ediliyor
Diyetler tartılar kilo ölçümleri bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demek geldi içimden @Cheesecake
Bence de yap gitsin ben değişik tarifler severim dışını yemezsin sen de içini ye@Cheesecake
Bnde bu hafta sonu oğluma yapıcam bundan Tadına bakarım yiyemesekte , evdekiler diyet yapmıyor biz yapsakta
Benim kızım öyleydi bir oturuşta iki ekmeği yerdi ama beden çita doğurdu 35 yaşına geldi hala aynıMalesef bazı insanlar icin gecerli karninda kurtlar var yiyor yemekleri
ekle ekle sen ödül günleri var
Hee dedim biseymi olduNeden yasak olsun ki belki bir sorun olmuştur
Evet içi zaten sote...benim kız balon gibi şişiyor diye yediBence de yap gitsin ben değişik tarifler severim dışını yemezsin sen de içini ye
Icinden ye canım...oğlan sever bence senin@Cheesecake
Bnde bu hafta sonu oğluma yapıcam bundan Tadına bakarım yiyemesekte , evdekiler diyet yapmıyor biz yapsakta
tarifleri mi karıştırdın acaba su anBence de yap gitsin ben değişik tarifler severim dışını yemezsin sen de içini ye
Turşu suyu ödem yapiyor diye dün icmedimTeyzoş ablam lahana turşusu B 12 vitamini ve bir çok mineral sayesinde diyet yapanlara tavsiye ediliyor