kız sende mi karıştırdın tariifiiiEvet içi zaten sote...benim kız balon gibi şişiyor diye yedi
kız sende mi karıştırdın tariifiiiEvet içi zaten sote...benim kız balon gibi şişiyor diye yedi
kız browniedeyizIcinden ye canım...oğlan sever bence senin
Evet ya benim aklım kebebta kalmış çocuğum telefonu alıp kaçıyortarifleri mi karıştırdın acaba su an
kız sende mi karıştırdın tariifiii
Bence herkes uyuyor hava kapalı yakız browniedeyiz
Şöyle insanlara sinir oluyorum )) arkadaşım böyle yiyo yiyo 48 kilo boyu benden uzun . 3 tane çocuğu var hala 48 kilo . Diyorum sana sinir oluyorum bana kilo ile ilgili şeyler söyleme haBenim kızım öyleydi bir oturuşta iki ekmeği yerdi ama beden çita doğurdu 35 yaşına geldi hala aynı
Yok diyet yapıyoruz ya canımız çekti gibiNeden konu acmaktami yasakmış anlamadim ben hastayimda maruz görün
burası da öyle ya, evden 08.20 gibi çıktım kapkaraydı. Biraz da yağmur yağmışBence herkes uyuyor hava kapalı ya
bizim canımız görmesek de çekiyor sorun yokYok diyet yapıyoruz ya canımız çekti gibi
Suyu değil zaten lahananın kendisi öneriliyor suyundan uzak durun diyor uzmanlar . Özellikle lahana turşusu çok yararlı bağırsak hareketlerinde de düzenleyici olup kilo vermeye doğrudan olmasa da dolaylı yollarla yardımcı oluyor . ( profesör gibi konuştum maşallah )Turşu suyu ödem yapiyor diye dün icmedim
Saçmalama ya sen paylaş biz yaparız cuma günleriYok diyet yapıyoruz ya canımız çekti gibi
Bende kızıma imrenirim zamanında kendim için ne istedim olmadıysa epicii kızımdaŞöyle insanlara sinir oluyorum )) arkadaşım böyle yiyo yiyo 48 kilo boyu benden uzun . 3 tane çocuğu var hala 48 kilo . Diyorum sana sinir oluyorum bana kilo ile ilgili şeyler söyleme ha
Aynen bacum afiyetle inşallahEfsane tarifin için eline sağlık bacum kaçamak günleri yapalım yiyelim
Çok severim kara lahanayı . Bi dakika ( ben yenen her şeyi zaten çok seviyorum )Ben bir dönem kara lahana çorbası denemiştim içim dışım karalanana oldu
Alakasi yok uyari gelirdi sen rahat ol,konu acmak sitede yasak olamaz kimse konu acmaz ozamanYok diyet yapıyoruz ya canımız çekti gibi
Saçmalama ya sen paylaş biz yaparız cuma günleri
İşin sırrı kızın olmaksa geliyorum abla nüfusunda yer var mı bende öyle oliyimBende kızıma imrenirim zamanında kendim için ne istedim olmadıysa epicii kızımda
Çok şükür sevmediğimiz yokÇok severim kara lahanayı . Bi dakika ( ben yenen her şeyi zaten çok seviyorum )
Kız bu browniymis yakız sende mi karıştırdın tariifiii
Eşime bu yemeği çok seviyorum diyince öyle cevap veriyor bana . Diyo senin sevmediğin bir şey görmedim ki şimdiye kadar her şeyi çok seviyon. Damağın mı bozuk acaba diyo hahwhaÇok şükür sevmediğimiz yok