Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hep gece gündüz annen mi baktıAnnem tecrübeli ya
4 tane torun büyüttü zaten..
Benim ki 5. Oluyor.
Kv de büyütmüştür ya
Hep gece gündüz annen mi baktıAnnem tecrübeli ya
4 tane torun büyüttü zaten..
Benim ki 5. Oluyor.
Evet@Seda28 anteplimiydi
Iste bazı yerlerde öyle geline cokta tamah etmezler yani herseyi kendileri bilir
Aynı evde değiller amaIste bazı yerlerde öyle geline cokta tamah etmezler yani herseyi kendileri bilir
Evet antepliyim o yüzden dedikodu çok olabiliyor .@Seda28 anteplimiydi
Dedikodu her yörede var hele bnm kv tarafında aman Allahım Antep’te neymiş denirEvet antepliyim o yüzden dedikodu çok olabiliyor .
Her kafadan bi ses çıkıyor
Yıkasin canim ben yıkama konusunda demedim,mesela herseyi onlar bilir,sen nerden biliceksin kiAynı evde değiller ama
Akşam yıkayıp yatırsa nerden bilecek ki
Gelin pasif olursa çok ezilir ki
Şimdi şöyle iki ablamın da kayınvalideleri bi saat iki saat oturup yemek getirip ziyaret edip giderlerdi ..Hep gece gündüz annen mi baktı
Kv de büyütmüştür ya
A evet o konuda haklısınYıkasin canim ben yıkama konusunda demedim,mesela herseyi onlar bilir,sen nerden biliceksin ki
Değil merak etmeŞimdi şöyle iki ablamın da kayınvalideleri bi saat iki saat oturup yemek getirip ziyaret edip giderlerdi ..
Bu benimki türünün son örneği çıktı o yüzden şaşkınız.
AnladımDeğil merak etme
Bnmkini anlatsam burdan Antep’e yol olur
Aynı yerdesin ondan öyle
Birde herkes aynı değil ki rahat etsin diye düşünsün
Ayyy çok üzüldüm okuyunca yaaa böyle şeylerde oluyormuş maalesef bizim akrabamızında bebegimi düşürmüşlerdi kafasında eziklik olmuştuBenim ilk kızım normal dogumda kalcasini cıkarttılar 3kere amelyat oldu,hep doktorlardaydık hemen hemen hergün,kaynanam ayzermır hastasiydi heryere tuvaletini yapar onu temizlerim,bebek aglar onla ugrasirim,görümcem eltim birakti gitti,ama herkes malları eşit aldi malesef,yani çok.seyler yaşadım bugünüme elhamdülillah
Tuzlarlar kokmaz kız boşverYavrum eşin gelince yıka sen birlikte
İstediğini desin sen bildiğini yapıcan
Bu çocuğu kim doğurduysa o söz sahibi olur
Böyle çocuk beklemez kim diyorsa yanlış diyor
Kayınvalide yarım altınKız bebeğe ne taktılar @Seda28
Kayınvalide Zaten onu annemle konuştularTuzlarlar kokmaz kız boşver
HsKız bebeğe ne taktılar @Seda28