ay ben hemen yapıcam gelen giden çok olcak hiç kimseyi her gün çekemem. Tekte bitsin anacım haIlk cocugun bence bunu düşün
ay ben hemen yapıcam gelen giden çok olcak hiç kimseyi her gün çekemem. Tekte bitsin anacım haIlk cocugun bence bunu düşün
gerek yok.Ilk cocugun bence bunu düşün
Kaynanam kültürsüz mantar demiyorda kültür farkı var diyorİki aile arasında kültür farkı var .
Kayınvalidegilin öyle çevresi pek yok geniş değil, o yüzden öyle misafirli toplanmalara, ikramlıklara sunumlara alışık değiller.
Bizim kendi tarafta çevremiz var . Zaten hastanenin kurabiyelerini annem yapmıştı.
Bencede yap ya durumun varsa güzel şeyler bunlaray ben hemen yapıcam gelen giden çok olcak hiç kimseyi her gün çekemem. Tekte bitsin anacım ha
Kız sen yapacaaaan kaynanan ne anlar tut bi organizasyon herşeyi hallediyorrrgerek yok.
Kaynana öyle şunu bunu yapim diyen biri değil.
gerek yok boşverin.Kız sen yapacaaaan kaynanan ne anlar tut bi organizasyon herşeyi hallediyorrr
ben bizim kuzenleri tutucam haah şaka bi yana da bizimkiler organizatör gibi onlar her şeyi halleder annem yengemler halam kuzenler oh rahatım bişeyi de ben başkalarına bırakıcamKız sen yapacaaaan kaynanan ne anlar tut bi organizasyon herşeyi hallediyorrr
İnşallah sağlıkla doğsun bol bol yıkajshdkj ben yıkıcağım günleri iple çekiyoruuumm
şakaaa yapıyorsun turşu mu bu
almak mesele değil 700-800 tl lik şeyler. Bence kırklık dediğiniz şeyden önce sağlıksal şeyler tamamlanmalı .
Benim kocam da asla muhattap etmez ki zaten kendileri de çok düzgün insanlar asla burunlarını sokmazlar. Evlenirken de siz ne derseniz öyle olcak evlenen sizsiniz derlerdi 2 buçuk yıl oldu aramızdaki denge asla bir gün bile şaşmadı. Allah şaşırtmasın. Burada bence kocaya iş düşüyor. Kadınsal işler deyip çekilmek yakışmaz
jshdkj ben yıkıcağım günleri iple çekiyoruuumm
şakaaa yapıyorsun turşu mu bu
almak mesele değil 700-800 tl lik şeyler. Bence kırklık dediğiniz şeyden önce sağlıksal şeyler tamamlanmalı .
Benim kocam da asla muhattap etmez ki zaten kendileri de çok düzgün insanlar asla burunlarını sokmazlar. Evlenirken de siz ne derseniz öyle olcak evlenen sizsiniz derlerdi 2 buçuk yıl oldu aramızdaki denge asla bir gün bile şaşmadı. Allah şaşırtmasın. Burada bence kocaya iş düşüyor. Kadınsal işler deyip çekilmek yakışmaz
Bebegin ismi turşi mi olcakmis aAyy cok güzel anler bebeginle temas kuruyorsun bap kuruyorsun cilveleşiyorsun yıkarken giydirirken hayırlısıyla gelsinde paşacık
Turşihaaan
En güzeli gerçekten evliligi nasıl başlatırsan öyle gidiyor. Bizde eşimle böyle başladık çok şükür evleneli 5 yıl olcak beni bir gün bile üzmemiştir
İyi bari onu yapmışKayınvalide yarım altın
Görümce de urup taktı şu çeyrek altın olan
Ablamda urup taktı
Annemle babam umutun bileğine künye ( bileklik altın taktı.)
Tuzlayacaklar mı yaniKayınvalide Zaten onu annemle konuştular
İkimiz hallederiz diye...
Ayyy yap yap banada fikir olur bohem yapıyorlar şimdi cok hoşuma gidiyoray ben hemen yapıcam gelen giden çok olcak hiç kimseyi her gün çekemem. Tekte bitsin anacım ha
Sen en başından biliyorsun yazın anlattım.İyi bari onu yapmış
Kız tarafı herşeyi yapar diye suya sabuna dokunmamıştı
İşte anneme yardımlaşıp yıkarız kırkında dediTuzlayacaklar mı yani
bağ kuruyorsun cilveleşiyorsun yüzüne işiyor falan hahAyy cok güzel anler bebeginle temas kuruyorsun bap kuruyorsun cilveleşiyorsun yıkarken giydirirken hayırlısıyla gelsinde paşacık
Turşihaaan
En güzeli gerçekten evliligi nasıl başlatırsan öyle gidiyor. Bizde eşimle böyle başladık çok şükür evleneli 5 yıl olcak beni bir gün bile üzmemiştir
Ooo mis gibi valla anlayan birileri olunca daha kolay oluyor sen fazla ugraşmamış olursun elbiseni kuaförünü ayarlarsınben bizim kuzenleri tutucam haah şaka bi yana da bizimkiler organizatör gibi onlar her şeyi halleder annem yengemler halam kuzenler oh rahatım bişeyi de ben başkalarına bırakıcam
Üstüne sıçıyor bida başa dönüyon hbağ kuruyorsun cilveleşiyorsun yüzüne işiyor falan hah
Otribebe güzel( reklam değil )Aynen biz de ne olursa olsun kendi aramızda hallediyoruz aileler asla giremez çünkü biz kendimiz aileyiizz
benim şu an tek gündemim aspiratör yani bana bişey demediler deyip çocuk büyütülmez maalesef. Anne olarak sen araştıracaksın. Benim beynim patlıyor araştırmaktan. Asla büyüklere sormam fikirlerini, çünkü onların devriyle bizim ki bir değil @Seda28
o neydi kız anam babam usulü yapcam işte h yeter ki gelen giden bi günde bitsin derdim o yoksa 2 ay bitmez çıldırırımAyyy yap yap banada fikir olur bohem yapıyorlar şimdi cok hoşuma gidiyor