Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
İki aile arasında kültür farkı var .
Kayınvalidegilin öyle çevresi pek yok geniş değil, o yüzden öyle misafirli toplanmalara, ikramlıklara sunumlara alışık değiller.
Bizim kendi tarafta çevremiz var . Zaten hastanenin kurabiyelerini annem yapmıştı.
:D
Kaynanam kültürsüz mantar demiyorda kültür farkı var diyor :kriz:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
84.379
jshdkj ben yıkıcağım günleri iple çekiyoruuumm :kaalp:

şakaaa yapıyorsun turşu mu bu haha

almak mesele değil 700-800 tl lik şeyler. Bence kırklık dediğiniz şeyden önce sağlıksal şeyler tamamlanmalı .

Benim kocam da asla muhattap etmez ki zaten kendileri de çok düzgün insanlar asla burunlarını sokmazlar. Evlenirken de siz ne derseniz öyle olcak evlenen sizsiniz derlerdi :) 2 buçuk yıl oldu aramızdaki denge asla bir gün bile şaşmadı. Allah şaşırtmasın. Burada bence kocaya iş düşüyor. Kadınsal işler deyip çekilmek yakışmaz
İnşallah sağlıkla doğsun bol bol yıka

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
jshdkj ben yıkıcağım günleri iple çekiyoruuumm :kaalp:

şakaaa yapıyorsun turşu mu bu haha

almak mesele değil 700-800 tl lik şeyler. Bence kırklık dediğiniz şeyden önce sağlıksal şeyler tamamlanmalı .

Benim kocam da asla muhattap etmez ki zaten kendileri de çok düzgün insanlar asla burunlarını sokmazlar. Evlenirken de siz ne derseniz öyle olcak evlenen sizsiniz derlerdi :) 2 buçuk yıl oldu aramızdaki denge asla bir gün bile şaşmadı. Allah şaşırtmasın. Burada bence kocaya iş düşüyor. Kadınsal işler deyip çekilmek yakışmaz

Ayy cok güzel anler bebeginle temas kuruyorsun bap kuruyorsun cilveleşiyorsun yıkarken giydirirken hayırlısıyla gelsinde paşacık :kalp:

Turşihaaan haha

En güzeli gerçekten evliligi nasıl başlatırsan öyle gidiyor. Bizde eşimle böyle başladık çok şükür evleneli 5 yıl olcak beni bir gün bile üzmemiştir :panter:

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
128.919
Ayy cok güzel anler bebeginle temas kuruyorsun bap kuruyorsun cilveleşiyorsun yıkarken giydirirken hayırlısıyla gelsinde paşacık :kalp:

Turşihaaan haha

En güzeli gerçekten evliligi nasıl başlatırsan öyle gidiyor. Bizde eşimle böyle başladık çok şükür evleneli 5 yıl olcak beni bir gün bile üzmemiştir :panter:
Bebegin ismi turşi mi olcakmis ahaha

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
38.644

Turşihaaan haha

bağ kuruyorsun cilveleşiyorsun yüzüne işiyor falan hahahahhahahaha

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
ben bizim kuzenleri tutucam hahahaahahah şaka bi yana da bizimkiler organizatör gibi onlar her şeyi halleder annem yengemler halam kuzenler oh rahatım bişeyi de ben başkalarına bırakıcam
Ooo mis gibi valla anlayan birileri olunca daha kolay oluyor sen fazla ugraşmamış olursun elbiseni kuaförünü ayarlarsın :seniseni:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
84.379
Aynen biz de ne olursa olsun kendi aramızda hallediyoruz aileler asla giremez çünkü biz kendimiz aileyiizz

benim şu an tek gündemim aspiratör :) yani bana bişey demediler deyip çocuk büyütülmez maalesef. Anne olarak sen araştıracaksın. Benim beynim patlıyor araştırmaktan. Asla büyüklere sormam fikirlerini, çünkü onların devriyle bizim ki bir değil @Seda28
Otribebe güzel( reklam değil )
Ama çok yapıp damarları tahriş etmemek lazım
Bn oğlanda çok kullandım otribebeyi
Kızda az kullandım Dr izotonik su ile buhar önermişti o daha rahat oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar