range roverlı pembe şişme yelekli bebesini okula bırakan ana gibi ana #reklamdeğilNeyse bn kızı bıraktım arabada okuyorum yoluma bakam gidiyorum eve
range roverlı pembe şişme yelekli bebesini okula bırakan ana gibi ana #reklamdeğilNeyse bn kızı bıraktım arabada okuyorum yoluma bakam gidiyorum eve
Yok duruyorum şimdi gitcem okul önündeDikkat ette çatpmayasin bir yere
Manyak aYooo 10. Bebesi
range roverlı pembe şişme yelekli bebesini okula bırakan ana gibi ana #reklamdeğil
Aynen öyle ama araba o değil harange roverlı pembe şişme yelekli bebesini okula bırakan ana gibi ana #reklamdeğil
evet ondan hhaHaha ne aldın mı xioma mı
Reklam değil
araba ve yelek cepte haAynen öyle ama araba o değil ha
Siyah yelek
Çok memnunum bn ondan minicik zatenevet ondan hha
pasta konusu kayınvalide öyle evinde uğraşmaz hazır alır dükkandan .Annen mi onu da yapacak eğer yaparsa
Anladımpasta konusu kayınvalide öyle evinde uğraşmaz hazır alır dükkandan .
Annem evde kendisi yapıyor.. ( o taraf organizasyon tutmaz öyle işleri sevmezler ki) onlar galiba istanbulda izmirde yaygın ordaki aileler daha çok yapıyor bana göre .
belirli zamanlarda gerekli olduğunda. Anneme de yazık yoruldu epey yazdan beri hem yeni doğan eşyalarına kafa yordular.
Hazır ettiler falan..
Halada maddi destek sağlamaya çalışıyorlar ..
bide mevlüt deyipte hiç yoramam
1 tane yeter di mi? diğer odalara almama gerek var mıÇok memnunum bn ondan minicik zaten
3 yılda 2 kere pili değiştim
Yok yok yeter1 tane yeter di mi? diğer odalara almama gerek var mı
benim şimdilik yatak odasında şifonyerin üstünde sabitlemedimYok yok yeter
Bn çoğunluk salonda durduk diye salona taktım
Bi gece yatağa gidiyorduk
Işık düğmesinin yanına taktım
Ayy ben internette görüyom onları çok güzel yaaaaynen işte bizim anam babam usulü öyle oluyor düğün gibi hah of bizimkiler seviyor giyinsin süslensin
öyle bişeyde varmışda ben hangi yöreye ailt bilemedim simdi gerçi herkes yapuyorAmann bir 6ay kınası yaptılar burda giymedik gostermedik kıyafet kalmadi a
Sedanın derdi bizi gerdiSizene beee yapmicak mış kiz
Bende unuturum diye erkenden almıştımnem ölçeri 19. haftada almam dışında sorun yok
ay onu sevmem ya o ne öyle görmemiş gibi
Çıkınca sokabilirseniçime sokayım da biraz uyuyım ha
Dyson almiştir onlar cok iyi hot&cool olanlarıHaha ne aldın mı xioma mı
Reklam değil