Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Çeyrek taktılar bn gruptan ayrıldımVala benim şirret kaynana bana bilezik taktı oğluma reşat
Az takmışlar mevlüttede devamı gelir belki
Zaten beklentim yoktu
Çeyrek taktılar bn gruptan ayrıldımVala benim şirret kaynana bana bilezik taktı oğluma reşat
Az takmışlar mevlüttede devamı gelir belki
Senin Arnavut organizasyonu yakışır bebeğeo neydi kız anam babam usulü yapcam işte h yeter ki gelen giden bi günde bitsin derdim o yoksa 2 ay bitmez çıldırırım
aynen bana o işleri bırakıyorlar oh çok güzel sülale bayılıyorum hepsineOoo mis gibi valla anlayan birileri olunca daha kolay oluyor sen fazla ugraşmamış olursun elbiseni kuaförünü ayarlarsın
nexusun otomatik olanı var ama kararsızım çook. Ağızla çekilen yeterli olur mu çekebilir miyim kafam da bi ton soru #reklamdeğilOtribebe güzel
Ama çok yapıp damarları tahriş etmemek lazım
Bn oğlanda çok kullandım otribebeyi
Kızda az kullandım Dr izotonik su ile buhar önermişti o daha rahat oluyor
Annen mi onu da yapacak eğer yaparsaBazen değişik sunumdur
Süstür bizde görüp şaşırıyorlar.
Bnde durumu bildiğimden
Mevlüt istemiyorum
Annemin yorulmasına gerek yok.
Yeterli canım zaten sümüğü ne kadar ki el kadar bebeaynen bana o işleri bırakıyorlar oh çok güzel sülale bayılıyorum hepsine
nexusun otomatik olanı var ama kararsızım çook. Ağızla çekilen yeterli olur mu çekebilir miyim kafam da bi ton soru #reklamdeğil
aynen işte bizim anam babam usulü öyle oluyor düğün gibi hah of bizimkiler seviyor giyinsin süslensinSenin Arnavut organizasyonu yakışır bebeğe
Zaten odada nem ölçer falan olması gerekiyor, yeteri nem yoksa oda nemlendirici kullanılması gerekiyor.Otribebe güzel
Ama çok yapıp damarları tahriş etmemek lazım
Bn oğlanda çok kullandım otribebeyi
Kızda az kullandım Dr izotonik su ile buhar önermişti o daha rahat oluyor
Amann bir 6ay kınası yaptılar burda giymedik gostermedik kıyafet kalmadi aaynen işte bizim anam babam usulü öyle oluyor düğün gibi hah of bizimkiler seviyor giyinsin süslensin
Kv demez ki anne olarak sen düşüncengerek yok.
Kaynana öyle şunu bunu yapim diyen biri değil.
el kadar deme iyice heyecan sarıyor h ay içime sokasım gelcek kesinYeterli canım zaten sümüğü ne kadar ki el kadar bebe
Ha yaa dekor için dedim anan baban usulü nasıl ben anlamamo neydi kız anam babam usulü yapcam işte h yeter ki gelen giden bi günde bitsin derdim o yoksa 2 ay bitmez çıldırırım
Hı hı sokarsın hel kadar deme iyice heyecan sarıyor h ay içime sokasım gelcek kesin
Sizene beee yapmicak mış kizKv demez ki anne olarak sen düşüncen
Hiç mi istediğin bişey yok şunu yapayım bunu yapayım
Maddi imkanlar el verdikçe
nem ölçeri 19. haftada almam dışında sorun yokZaten odada nem ölçer falan olması gerekiyor, yeteri nem yoksa oda nemlendirici kullanılması gerekiyor.
İzotonik su Ben serum alıyordum kiloluk şırıngaya çekip sag sol sıkıyodum aspiratörle çekiyodum oda hoşuma gitmezmi ögüre ögüre
ay onu sevmem ya o ne öyle görmemiş gibiAmann bir 6ay kınası yaptılar burda giymedik gostermedik kıyafet kalmadi a
Neyse bn kızı bıraktım arabada okuyorum yoluma bakam gidiyorum eveSizene beee yapmicak mış kiz
Iste görmemis anem ölçeri 19. haftada almam dışında sorun yok
ay onu sevmem ya o ne öyle görmemiş gibi
içime sokayım da biraz uyuyım haHı hı sokarsın h
Haha ne aldın mı xioma mınem ölçeri 19. haftada almam dışında sorun yok
ay onu sevmem ya o ne öyle görmemiş gibi
Dikkat ette çatpmayasin bir yereNeyse bn kızı bıraktım arabada okuyorum yoluma bakam gidiyorum eve
Yooo 10. BebesiIste görmemis a