Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
Eşim zaten işten yorgun geliyor .
:D
Genede yardımcı
Olmaya çalışıyor.
Umut uyandığında
Falan gece yarısı
Bide kadınsal konularda karışmak
İstemiyor .
Arada kalmak istemiyor
Sen böyle yap 2 gün sonra bize dertlenirsin burda, çocuguda tek yapmadın bi zahmet eşininde rahatı bozulsun anam anam etmeyi bilirler :silakonda:

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
41.004
Sana bişey söylim ozaman bizim söylediklerimiz yeni anne tecrübeleri kayınvadeler cocuk büyüteli 25-30 yıl geçmiş o yılla bu yıllar bir olabilir mi? Konuşsun dursun ha çok duymak istemiyorsanda sınırını çizgini çekmelisin. Aile kurmak istiyorsanız evliligin saglamlaşsın istiyorsan uygun bir dille eşinede söyle bu şekilde eşin ailesiyle aile olmuş olacak her zaman sizinle bir aile kurmuş olmayacak.. üzgünüm ama benim bakış açımda fıtratımda böyle :)
Aynen biz de ne olursa olsun kendi aramızda hallediyoruz aileler asla giremez çünkü biz kendimiz aileyiizz
Aspiratör olayını nasıl atladın kız sen :) aventin falan var (reklam degil) internettende alabilirsin
benim şu an tek gündemim aspiratör :) yani bana bişey demediler deyip çocuk büyütülmez maalesef. Anne olarak sen araştıracaksın. Benim beynim patlıyor araştırmaktan. Asla büyüklere sormam fikirlerini, çünkü onların devriyle bizim ki bir değil @Seda28

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
Kayınvalide yarım altın
Görümce de urup taktı şu çeyrek altın olan
Ablamda urup taktı
Annemle babam umutun bileğine künye ( bileklik altın taktı.)
Vala benim şirret kaynana bana bilezik taktı oğluma reşat :kriz:
Az takmışlar mevlüttede devamı gelir belki :seniseni:

Seda28

Daimi Üye
Tepki
9.955
Aynen biz de ne olursa olsun kendi aramızda hallediyoruz aileler asla giremez çünkü biz kendimiz aileyiizz

benim şu an tek gündemim aspiratör :) yani bana bişey demediler deyip çocuk büyütülmez maalesef. Anne olarak sen araştıracaksın. Benim beynim patlıyor araştırmaktan. Asla büyüklere sormam fikirlerini, çünkü onların devriyle bizim ki bir değil @Seda28
O sorun değil alım satım işleri.
Lazım olduğunda
Eşim alır onu ..
Zaten elimizden geldiği kadar bu çocuk odasındaki dizdiğimiz kırklık ta bi eksik olmasın diye çabaladık.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015

Bizde öyleyiz, eşim hatta benden önce anasına babasına lafını hemen ağzına tıkar, merve zaten sizi istemiyor sinirlendirip onu iyice sogutmayın çenenizi tutun der :kriz: (aslan kocacımm)

Bende öylee okadar çok sayfa okadar çok paylaşımlar varki artık internette sedacım gayetteee interneti sonuna kadar kullanabiliyor gayette araştırabilir biz bişeyleri biyerimizden uyduruyormusuz gibi sanıyor :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.015
Lazım olduğunda
Eşim alır onu ..
Zaten elimizden geldiği kadar bu çocuk odasındaki dizdiğimiz kırklık ta bi eksik olmasın diye çabaladık.
Sen bebek alışverişine hiç tek çıktınmı kız? Gögüs pedi falan aldılar mı bari
Burda mevlüt isteyen aile yapıyor.
Biz, özellikle kız tarafı olarak istemiyoruz. :D
ben mevlüt yapmadımki

Seda28

Daimi Üye
Tepki
9.955
Aaa ben olsam isterdim Allah seni napmasin
İki aile arasında kültür farkı var .
Kayınvalidegilin öyle çevresi pek yok geniş değil, o yüzden öyle misafirli toplanmalara, ikramlıklara sunumlara alışık değiller.
Bizim kendi tarafta çevremiz var . Zaten hastanenin kurabiyelerini annem yapmıştı.
:D

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Ayın Üyesi
Tepki
41.004
Heralde bn bebeği yıkamasam annemi beklesem annem terlikle kovalardı hahahaha
jshdkj ben yıkıcağım günleri iple çekiyoruuumm :kaalp:
Kayınvalide Zaten onu annemle konuştular
İkimiz hallederiz diye...
şakaaa yapıyorsun turşu mu bu haha
Lazım olduğunda
Eşim alır onu ..
almak mesele değil 700-800 tl lik şeyler. Bence kırklık dediğiniz şeyden önce sağlıksal şeyler tamamlanmalı .
Bizde öyleyiz, eşim hatta benden önce anasına babasına lafını hemen ağzına tıkar, merve zaten sizi istemiyor sinirlendirip onu iyice sogutmayın çenenizi tutun der :kriz: (aslan kocacımm)

Bende öylee okadar çok sayfa okadar çok paylaşımlar varki artık internette sedacım gayetteee interneti sonuna kadar kullanabiliyor gayette araştırabilir biz bişeyleri biyerimizden uyduruyormusuz gibi sanıyor :)
Benim kocam da asla muhattap etmez ki zaten kendileri de çok düzgün insanlar asla burunlarını sokmazlar. Evlenirken de siz ne derseniz öyle olcak evlenen sizsiniz derlerdi :) 2 buçuk yıl oldu aramızdaki denge asla bir gün bile şaşmadı. Allah şaşırtmasın. Burada bence kocaya iş düşüyor. Kadınsal işler deyip çekilmek yakışmaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar