Elif_Eylul
Daimi Üye
Bizim burda arnavutlar düğün doğum heryerde 6kiyafet degisir bebek mevlitinde bile salon tutuyorlaröyle bişeyde varmışda ben hangi yöreye ailt bilemedim simdi gerçi herkes yapuyor
Bizim burda arnavutlar düğün doğum heryerde 6kiyafet degisir bebek mevlitinde bile salon tutuyorlaröyle bişeyde varmışda ben hangi yöreye ailt bilemedim simdi gerçi herkes yapuyor
Ayy kafam gitti hava nemlendiriciyeDyson almiştir onlar cok iyi hot&cool olanları
Reklamdegil
O olmuyor yav denedim benHahah yok olmaz ayva yiycen yanaklarına dokuncan bebek güzel gamzeli olsun
galericide kocarange roverlı pembe şişme yelekli bebesini okula bırakan ana gibi ana #reklamdeğil
6 ay kınası kızlara yapılıyor yani erkeklerin sünnet töreni gibi düşün. Kız bebesinin dünyaya gelişi kutlanıyor.öyle bişeyde varmışda ben hangi yöreye ailt bilemedim simdi gerçi herkes yapuyor
yok kız nem ısı ölçücü, hava temizleyici değil onu ileride artıkDyson almiştir onlar cok iyi hot&cool olanları
Reklamdegil
ufak tefek cinayetler dizisi geldi aklıma ya ne güzel diziydigalericide koca
Gamze olmadı ama bebegim çok güzel olduO olmuyor yav denedim ben
Okadar çok yazıştıkki sabah sabah çenesi düşükler kafa kalmadı6 ay kınası kızlara yapılıyor yani erkeklerin sünnet töreni gibi düşün. Kız bebesinin dünyaya gelişi kutlanıyor.
yok kız nem ısı ölçücü, hava temizleyici değil onu ileride artık
Haykırdımmmmufak tefek cinayetler dizisi geldi aklıma ya ne güzel diziydi
HahaDyson almiştir onlar cok iyi hot&cool olanları
Reklamdegil
Nışşşttttt değil yanlışgalericide koca
Ayy amaan bizde yok öyle kına falan görmedim hiç bizimkilere 1 yıllık dedikodu malzemesi olurum6 ay kınası kızlara yapılıyor yani erkeklerin sünnet töreni gibi düşün. Kız bebesinin dünyaya gelişi kutlanıyor.
yok kız nem ısı ölçücü, hava temizleyici değil onu ileride artık
Nışşşttttt değil yanlış
Bizde gamzeyi tutduramadık kızda güzel oldu galibaGamze olmadı ama bebegim çok güzel oldu
Fotoğraf albümü yaptırmak.Kv demez ki anne olarak sen düşüncen
Hiç mi istediğin bişey yok şunu yapayım bunu yapayım
Maddi imkanlar el verdikçe
Evet ,Se nasılsın dikişlerin nasıl iyi mi
Hehe simdide yerken deniyorum bakalım olcakmı ben eşime çok baktim 1. De ne ritüelim varsa onuda bunda tekrarlıyorum. sarısın mavi gözlü oglum behlülBizde gamzeyi tutduramadık kızda güzel oldu galiba
He ya Bnde severdimufak tefek cinayetler dizisi geldi aklıma ya ne güzel diziydi
Bende izlerdimHe ya Bnde severdim