Niye bebeğe çok mu bakmış hajaBugün
Kaynanam gelmedi .
Hali yokmuş.
İlk kez bende dinlendim evde sakince uzandımda.
Midemi üşüttüm dedi rahatım yok dedi telefonla aradı bende geçmiş olsun dedimNiye bebeğe çok mu bakmış haja
Kötü gelin insan nane limon bol sarımsaklı tarhana yapıp götürmezmi kaynanatörüne, kınama yükleniyorrrMidemi üşüttüm dedi rahatım yok dedi telefonla aradı bende geçmiş olsun dedim
Dinlen dedim.
Ben nasıl gideyim lohusayım daha zaten kızı işe gitmemiş evdeymiş o bakmış kontrol etmiş.Kötü gelin insan nane limon bol sarımsaklı tarhana yapıp götürmezmi kaynanatörüne, kınama yükleniyorrr
Sende kaynana olcan
Ben gelinime eziyet etmem aha şuraya yazdımKötü gelin insan nane limon bol sarımsaklı tarhana yapıp götürmezmi kaynanatörüne, kınama yükleniyorrr
Sende kaynana olcan
Cocuk soguk almasın diyorlarsa kombiyi fulle canımBen nasıl gideyim lohusayım daha zaten kızı işe gitmemiş evdeymiş o bakmış kontrol etmiş.
Hem bebeği çıkaramam hemen
bu konuda en azından anlayışlılar bebek soğuk almamalı diyorlar .
Kız üst katta oturuyor demedin ben mi yanlis hatırlıyorumBen gelinime eziyet etmem aha şuraya yazdım
Evet aynu binadalarKız üst katta oturuyor demedin ben mi yanlis hatırlıyorum
Bu viral video vardı lohusayken dışarı çıktıgımı gören akrabalar diye ses vardı geldi aklımaEvet aynu binadalar
Durmaz ya o kadar da değildir eski de kalmış onlarSeda 40 gün evdemi durcaksın kız ben zört zört gezdiydim
Üst kata çıkamıyor çocuk üşür diyeDurmaz ya o kadar da değildir eski de kalmış onlar
Ben fik fik çıkarıcam inşallahÜst kata çıkamıyor çocuk üşür diye
Çık tabi ya depresyonuda azaltıyor hem hava almış oluyorsun,Ben fik fik çıkarıcam inşallah
Bncede tam bahar olacak hemdeBen fik fik çıkarıcam inşallah
20 gün niye durdun hastaneye falan çıkmadın mıııBncede tam bahar olacak hemde
Bn 20 gün zor durdum sonrada evde durmadım
Aa çıktım çıkmam mı onu unuttum ilk20 gün niye durdun hastaneye falan çıkmadın mııı