Kahvaltı Menülerimiz

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
buda bizim kahvalti münümüz aslinda esim sabah öglenden sonra ise gitcektiama sabahta gitmesi gerekti ben ve cocuklarim icin hazirladigim sofram:sila:
34o62cw.jpg

2re5og8.jpg

Lilavım ben bir kahvaltı kurduyum:catalbicak:

Bensiz boğazından geçmez dimi

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
buda kızımla benim klasik kahvaltı masamız, salam sosis sevmiyoruz, reçel,bal gibi şekerli gıdalar kızıma yasak olduğu için onlarda masamızda bulunmuyor. kahvaltı tabağımız hergün aynı klasik. sadece patates kızartması yerine diyet değişimleriyle masamızı çeşitlendiriyoruz :) eşim sabah yeyip gittiği için biz kızımla yalnız takılıyoruz pazar günleri hariç tabi :D ayyy ne çok konuştum :kptmya::kptmya:

fotoraf0007q.jpg

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
acigül canim daha ne olsun bende cok severim patates kizarmasini-hmm
sagol canim bende seviyorum tabaklarimi:sila:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
buda kızımla benim klasik kahvaltı masamız, salam sosis sevmiyoruz, reçel,bal gibi şekerli gıdalar kızıma yasak olduğu için onlarda masamızda bulunmuyor. kahvaltı tabağımız hergün aynı klasik. sadece patates kızartması yerine diyet değişimleriyle masamızı çeşitlendiriyoruz :) eşim sabah yeyip gittiği için biz kızımla yalnız takılıyoruz pazar günleri hariç tabi :D ayyy ne çok konuştum :kptmya::kptmya:

fotoraf0007q.jpg

Off tam benlik olmuş canım masan

Biz de çok seviyoruz patatesi mayonezli olacak ama:catalbicak: zararlı ama olmadan yiyemiyoruz:dertli:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
Off tam benlik olmuş canım masan

Biz de çok seviyoruz patatesi mayonezli olacak ama:catalbicak: zararlı ama olmadan yiyemiyoruz:dertli:

mayonezi sevmiyorum ben biraz cins bir yapım var kime çektiysem artıkın :D sadece makarna vs. salataların içine azcık kullanırım okadar

Aslında bugün bende masamın resnini çekicektim aklımdaydı ama aceleye geldi,eşim de işten gelince çekemedim bir daha

uygun olduğun zaman çekersin canım. ben 4-5 gun önce çekmiştim topicten haberim yoktu görünce koyuverdim tesadüf oldu yani :D

aci gül ellerine sağlık bende çok severim patates kızartmasını moyanezli ama..

boncuğum çıkın gelin birer tabakta sizin için koyarım canım benim :hhhhhh: hep beraber şenlikli bir kahvaltı olur. Allah ne verdiyse yeriz

BEN KAHVALTI HAZIRLAMAYI HİÇ SEVMİYORUM
KAHVALTILIK YEMEYİDE
böyle özene bezene kahvaltı hazırladığım nadirdir

daha önce bizde böyle ayrı tabak usülü yoktu herkes tek tabaktan yerdi ama kızımın diyeti ortaya çıkınca herkese tabağını bitirme kuralı geldi. 1,5 senedir hergün böyle hazırlıyorum yoksa yemesi gerektiği gibi yemiyor. birde alıştım böyle olmazsa sofra düzensizmiş gibi geliyor artık. :kokos:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
bu sabah esimle uzumlu ekmek yedik ve kahve,,,,,oooh nefiz,,,

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509

fotoraf0007q.jpg
ohh miss ellerina saglık kuzum patates kızartması bizim evinde vazgecilmezidir ve bende mayonez sevmem bendensin:panter:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
daha önce bizde böyle ayrı tabak usülü yoktu herkes tek tabaktan yerdi ama kızımın diyeti ortaya çıkınca herkese tabağını bitirme kuralı geldi. 1,5 senedir hergün böyle hazırlıyorum yoksa yemesi gerektiği gibi yemiyor. birde alıştım böyle olmazsa sofra düzensizmiş gibi geliyor artık. :kokos:
Acıgül sakıncası yoksa kızının neden diyet yaptığını sorabilirmiyim
aslına bakarsan güzel bir yöntem ayrı tabak hazırlamak
herkes yapabilir
ne kadar yediğimiiz bilmemiz açısından

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509

fotoraf0007q.jpg
ohh mis gibi bi kahvaktı bizde de patates eksik olmaz canım mayonezi bende yemem bendensin:panter:
elerine saglık bu arada:kokos:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
Acıgül sakıncası yoksa kızının neden diyet yaptığını sorabilirmiyim
aslına bakarsan güzel bir yöntem ayrı tabak hazırlamak
herkes yapabilir
ne kadar yediğimiiz bilmemiz açısından

kızımda gizli şeker var canım yani diyabet adayı bu yüzden diyet yapıyoruz.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
lilavcım reçelliklerine bayıldım çok güzel şekilleri var masan da harika:sila:

acıgül senin masanda çok hoş canım patatesi ben de çok severim ama mayonezsin asla:lululu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar