gel tabe canimin ici sensiz olurmu
buda bizim kahvalti münümüz aslinda esim sabah öglenden sonra ise gitcektiama sabahta gitmesi gerekti ben ve cocuklarim icin hazirladigim sofram:sila:
buda bizim kahvalti münümüz aslinda esim sabah öglenden sonra ise gitcektiama sabahta gitmesi gerekti ben ve cocuklarim icin hazirladigim sofram:sila:
buda kızımla benim klasik kahvaltı masamız, salam sosis sevmiyoruz, reçel,bal gibi şekerli gıdalar kızıma yasak olduğu için onlarda masamızda bulunmuyor. kahvaltı tabağımız hergün aynı klasik. sadece patates kızartması yerine diyet değişimleriyle masamızı çeşitlendiriyoruz eşim sabah yeyip gittiği için biz kızımla yalnız takılıyoruz pazar günleri hariç tabi ayyy ne çok konuştum
Off tam benlik olmuş canım masan
Biz de çok seviyoruz patatesi mayonezli olacak ama:catalbicak: zararlı ama olmadan yiyemiyoruz:dertli:
Aslında bugün bende masamın resnini çekicektim aklımdaydı ama aceleye geldi,eşim de işten gelince çekemedim bir daha
aci gül ellerine sağlık bende çok severim patates kızartmasını moyanezli ama..
BEN KAHVALTI HAZIRLAMAYI HİÇ SEVMİYORUM
KAHVALTILIK YEMEYİDE
böyle özene bezene kahvaltı hazırladığım nadirdir
ohh miss ellerina saglık kuzum patates kızartması bizim evinde vazgecilmezidir ve bende mayonez sevmem bendensinbuda kızımla benim klasik kahvaltı masamız, salam sosis sevmiyoruz, reçel,bal gibi şekerli gıdalar kızıma yasak olduğu için onlarda masamızda bulunmuyor. kahvaltı tabağımız hergün aynı klasik. sadece patates kızartması yerine diyet değişimleriyle masamızı çeşitlendiriyoruz eşim sabah yeyip gittiği için biz kızımla yalnız takılıyoruz pazar günleri hariç tabi ayyy ne çok konuştum
ohh miss ellerina saglık kuzum patates kızartması bizim evinde vazgecilmezidir ve bende mayonez sevmem bendensin
Acıgül sakıncası yoksa kızının neden diyet yaptığını sorabilirmiyimdaha önce bizde böyle ayrı tabak usülü yoktu herkes tek tabaktan yerdi ama kızımın diyeti ortaya çıkınca herkese tabağını bitirme kuralı geldi. 1,5 senedir hergün böyle hazırlıyorum yoksa yemesi gerektiği gibi yemiyor. birde alıştım böyle olmazsa sofra düzensizmiş gibi geliyor artık. :kokos:
ohh mis gibi bi kahvaktı bizde de patates eksik olmaz canım mayonezi bende yemem bendensinbuda kızımla benim klasik kahvaltı masamız, salam sosis sevmiyoruz, reçel,bal gibi şekerli gıdalar kızıma yasak olduğu için onlarda masamızda bulunmuyor. kahvaltı tabağımız hergün aynı klasik. sadece patates kızartması yerine diyet değişimleriyle masamızı çeşitlendiriyoruz eşim sabah yeyip gittiği için biz kızımla yalnız takılıyoruz pazar günleri hariç tabi ayyy ne çok konuştum
Acıgül sakıncası yoksa kızının neden diyet yaptığını sorabilirmiyim
aslına bakarsan güzel bir yöntem ayrı tabak hazırlamak
herkes yapabilir
ne kadar yediğimiiz bilmemiz açısından