Kahvaltı Menülerimiz

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
canlarım kahvaltı sofralarınız kahvaltılıklarınız lila tabaklarında çok hoş bu arada nerden aldın herşey çok güzel mükemmel benden size tavsiye gençken herşeyden saglılı olmak üzere yemelisiniz ben kahvaltı yapmayı çok severim özellikle çay olmazsa olmazımdır eşim rahatsız oldugu için tereyag salam sosiz zaten sevmiyor patates kızartması yok anlaya cagınız reçel peynir klasik kahvaltılar çogunlukta birde yöresel peynirlerim iz domates salata maydonoz yumurta haşlarım yeşillikler kahvaltımız genelde böyle allaha şükürler olsun saglık olmazssa çok zor bende o na yasak olan şeyleri bende yemiyoruum belki içi çeker diye gerci öyle biri degil çok saglıgına ve diyetine uyar iştee yıllarca kahvaltı sofralarını hasret kaldıııgım için çay ekmek olsun bana yetiyorr çalışanlar beni anlar herkese saglıklı günleer

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canlarım kahvaltı sofralarınız kahvaltılıklarınız lila tabaklarında çok hoş bu arada nerden aldın herşey çok güzel mükemmel benden size tavsiye gençken herşeyden saglılı olmak üzere yemelisiniz ben kahvaltı yapmayı çok severim özellikle çay olmazsa olmazımdır eşim rahatsız oldugu için tereyag salam sosiz zaten sevmiyor patates kızartması yok anlaya cagınız reçel peynir klasik kahvaltılar çogunlukta birde yöresel peynirlerim iz domates salata maydonoz yumurta haşlarım yeşillikler kahvaltımız genelde böyle allaha şükürler olsun saglık olmazssa çok zor bende o na yasak olan şeyleri bende yemiyoruum belki içi çeker diye gerci öyle biri degil çok saglıgına ve diyetine uyar iştee yıllarca kahvaltı sofralarını hasret kaldıııgım için çay ekmek olsun bana yetiyorr çalışanlar beni anlar herkese saglıklı günleer
haklisin ablacim en sagliklisi zaten iste beizim cocuklar cok seviyorlar salam sucuk sosis cok olmassada arada yapiyorum bende:)

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Ben de kahvaltısız asla yapamam

Çayım olmalı yanında olmazsa olmazım,sucuklu yumurta,tost ekmeği kızartırım,kahvaltılıklar..Tost yaparım bazen,yumurta peyazı değişir evde ne varsa artık..

Bazen pazarları da gözleme ya da bişi de yaparım:catalbicak:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650

seni çok iyi anlıyorum ablacım. bizde kızım ne yemiyorsa onu evde bulundurmuyoruz. o yemeyince benimde boğazımdan geçmiyo. Allah yardımcısı olsun tüm hastalarımızın. bizlerede sabır selamet versin ki aksatmadan onlara bakabilelim(amin)

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
bugün cadım geç gitti işe bende hazır kızım evdeyken güzel bir kahvaltı yapıyım dedim yanlız yapamıyorum çoğunlukla kahvaltıyı geçiştiriyordum neyse kızım menemen sever kızıma azıcık bi menemen yaptım tavada kendime gittim fırından sıcacık simit aldım peynir ,zeytin reçel bide malatyadan gelen kuru çökelek ,tereyağ Allah bereket versin olmayanlarada nasip etsin bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım cadımla paylaşmak istedim:ilknur:

Biyomikroskobi

Daimi Üye
Tepki
517
Kahvaltı yapamazsam o günün nasıl geçeceğini düşünmek bile istemiyorum...
Bugün mesela evde yapmaya vaktim yoktu, hemen küçük bir tost yaptım peynirli ve domatesli, attım çantama az önce bir bardak çay eşliğinde lüplettim...
Sevmiyorum ben dışardan yağlı şeyler almayı, hiç bir şey yapamazsam bir simit alıyorum ohh miss

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
attachment.php

Bu pazar Fındığınızın kahvaltı sofrası böyleydi:catalbicak:

Ekli dosyalar

• Picnik collage.jpg
    Picnik collage.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 117
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Kladı boncuk buyur gel,iki kişiyiz zaten kızım da bir dilime yakın yedi sabah.

Kar kardır o kadar ıda yedi ya ona şükür,ıspanak yemiş oldu en azından:sila:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar