sagol ilknurum yine cekerim degisik degisik hazirlarim genelde
lilavcım reçelliklerine bayıldım çok güzel şekilleri var masan da harika:sila:
acıgül senin masanda çok hoş canım patatesi ben de çok severim ama mayonezsin asla:lululu:
beklerim valla ben de kahvatı yapmayı çok severim
bir pazar cekersin iste ilknurcum-hmm:sila:
aynen katılıyorum canım :findikim::findikim: bizede fikir olur. bak liavın reçel tabaklarına bayıldım burada bulursam alıcam. ben recel falan koyamamda meze türü yiyecekler için süper bir model :catalbicak:
bende ama demlenmis cay bana agir geliyor sallama poset cay iciyorumBen çaysız kahvaltı yapamam hatta sabah boş çay içerim.gözümü çay diyerek açıyorum
canim ben cerez icinde kullaniyorum
evet buda güzel fikir. babamın bana doğum günümde aldığı bardaklar var. onları misafirler gelince kullanıyorum. altın günümdede çıkarmıştım kadının biri bana dedi ki; biz bu kadar asortik değiliz bana normal bardakla getirirmisin çayı dedi. bende kızdım tabi içimden. şimdi bu tabaklarla çerez koyunca ne derler o aklıma geldi hey Allahım ya
ikinizinde ellerine saglik.receliklerin gercekden guzel lilavcim
evet buda güzel fikir. babamın bana doğum günümde aldığı bardaklar var. onları misafirler gelince kullanıyorum. altın günümdede çıkarmıştım kadının biri bana dedi ki; biz bu kadar asortik değiliz bana normal bardakla getirirmisin çayı dedi. bende kızdım tabi içimden. şimdi bu tabaklarla çerez koyunca ne derler o aklıma geldi hey Allahım ya