Floweroflife
Daimi Üye
- #2.021
Olur aslında ama morti olursa iyi kilo verir, ama benim gönlümden geçen istikrarlı olmayı öğrenmesi..Melegı pempıkle mortı yapsak nasıl olur kı kaptan. @Melegim22
Bakalım tamam derse neden olmasın..
Olur aslında ama morti olursa iyi kilo verir, ama benim gönlümden geçen istikrarlı olmayı öğrenmesi..Melegı pempıkle mortı yapsak nasıl olur kı kaptan. @Melegim22
Olmaz cnm.. meleğin artısı var..Melegı pempıkle mortı yapsak nasıl olur kı kaptan. @Melegim22
Ben de anlamadım canım dün sabittim ustelik@saydin78
Hani Pazartesi bildiriminde çarşambaya gidecek demiştin o artılar...
Canım karantinadasın.. 50’ler kayıp gidiyor elimizden, bir an önce bu durum dur de
Kuzum valla yalan yok yedim.Oruc tutuyorum dedim gunduz canim cekti diye iftardan sonra yedim kismadim.haftasonu da koydeydik annem kv sagolsun ne seviyosam yapmis bulundular ben de yemis bulundum.spor da olmayinca durum bu.@matematik61
Bu hafta karantinadasın, menü bildireceğim demişsin zaten, hadi kuzum silkelen ve kendine gel
Tamam ama bitti değil mi?Kuzum valla yalan yok yedim.Oruc tutuyorum dedim gunduz canim cekti diye iftardan sonra yedim kismadim.haftasonu da koydeydik annem kv sagolsun ne seviyosam yapmis bulundular ben de yemis bulundum.spor da olmayinca durum bu.
Oruc devam edecek ama ramazandaki gibi dikkatli duzenli yicem.Oructaki sıkıntım su icememe.bi de haftasonu birakip pazartesi tekrar baslayinca her hafta sifirdan ödem tutuyorumTamam ama bitti değil mi?
Oruç devam edecek mi?
Mali neden bu kadar artı oldu?
Tamam canım, bu hafta düzenli menü ver, herşey yoluna girecekOruc devam edecek ama ramazandaki gibi dikkatli duzenli yicem.Oructaki sıkıntım su icememe.bi de haftasonu birakip pazartesi tekrar baslayinca her hafta sifirdan ödem tutuyorum
gel gel beklerimAyyy evet ıyı atısıyorduk ama yıne ucarm sızın oralara arada..
Tamamdır kaptanım@Portakal Sulu Ördek
Canım bu hafta karantinada 3 üyemiz var..
Melek
Matematik
Saydın
Senden ricam menülerini takıp etmede ve yorumlamada bana yardım eder misin? Ben işlerden bazen kaçırıyorum da
bu hafta azcık şımardım ondan öyle oldu kaptanım
Yaparsın sen çekirgebu hafta azcık şımardım ondan öyle oldu kaptanım
59 larda bi süre takılıp 55 e uçmak istiyorum
Yok kaptanım başlıyorum diyete en kisa zamanda tekrar 6lr gelecek insaAllah
Odemim cok kuzumm haksızlık olurMelegı pempıkle mortı yapsak nasıl olur kı kaptan. @Melegim22