Floweroflife
Daimi Üye
Ben de öğrenmek isterim , çooook güzel görünüyorKarnibahar koftesini nasil hazirladin gulum?
Ben de öğrenmek isterim , çooook güzel görünüyorKarnibahar koftesini nasil hazirladin gulum?
Desire, sahuruna bayıldımMenu
Sahur
Peynirli omlet
Yesil zeytin
Domates salatalik
Sut
Iftar
Etli turlu (kabak, karnibahar, ispanak, mantar)
Yogurt
Profiterollu supangle
Su:1.5 simdilik
Egzersiz:3600 bolgesel 710 puan @begüm75
@Floweroflife “halam” geldi kaptanim. Kilo bildirimimi persembe sabah yaparim. Hayli artili olacak ama fake arti. Simdiden belirteyim
Sen de geleceksin kuzum yanımıza merak etme, minik meleğin gelsin, hemen ayni kampa alırlar, sonra hop burayaaaTam aradığım kaptan
Ay inşallah su an aşırı şişko ve çirkinimSen de geleceksin kuzum yanımıza merak etme, minik meleğin gelsin, hemen ayni kampa alırlar, sonra hop burayaaa
Ayyy kıyamam, merak etme sen menü ver, sana sağlıklı ama kilo aldırmayan bir beslenme düzeni buluruz, salmana müsade etmem ama menü ver ki görebileyim neler yiyorsunFlawırım kilom şuanda belli değil dün verdiğim kiloya bakma regli 2.gün bugün daha yeni toparlıyor cumaya netleşmiş olur inşallah o zaman fazlası eksiğiyle gögüsleyeceğim dün ağrım vardı spor yapamadım rutin yürüyüşlerim oldu ama bugün iyi hissedersem akşama başlıyorum sporuma bitki çaylarımı da içmeye başladım ödemleri de atayım saf alınan yağlar çıksın ondan sonra savaş zamanı Tatilde saldım öyle toparlarım dedikçe kaldı aslında 2 hafta dikkat edip 2 hafta vitamin almaya çalıştıkça oldu çocuk düşününce yumurtlamadan sonra sporda yapamadım çocukta olmadı
Begüşşşşş, hadi çabukça kilo ver de gel burayaaahayırlı olsun flo
böyle bölünmek tuhafıma gitti açıkcası,inşallah hayırlı olur
birde bu grupta olamadığım için üzgünüm
ğüş bizim için çok iyi olduc,bana etiketler gelmiyor, bu şekilde çok rahat bir biçimde takip yapabileceğiziğde olayı anlamaya çalışıyorum
çok bölünmüş beğenmedim açıkcası
Waytım sabahın çok güzel dolu dolu kahvaltıMenü vereyim
Sabah 10
2 yumurta tereyağında
2 dilim TB ekmek
Az üzüm
3 zeytin
Kk peynir
Domates salatalık
3 4 çatal zeytinyağlı yoğurtlu havuç
Ara 16 gibi
3 hurma
1 kahve
Akşam 18
5 hurma
1 bardak süt
Yarım kırmızı erik (çok canım istedi bu saatte meyve yemem bende o yüzden yarım yedim)
1 kahve daha içerim belki
Su 3 4 litre
Spor 1060 pointlik ip yürüyüş koşu egzersiz
@Floweroflife @Miu @Ausencia_ @begüm75
Sporun tabi ki müthüşMenü vereyim
Sabah 10
2 yumurta tereyağında
2 dilim TB ekmek
Az üzüm
3 zeytin
Kk peynir
Domates salatalık
3 4 çatal zeytinyağlı yoğurtlu havuç
Ara 16 gibi
3 hurma
1 kahve
Akşam 18
5 hurma
1 bardak süt
Yarım kırmızı erik (çok canım istedi bu saatte meyve yemem bende o yüzden yarım yedim)
1 kahve daha içerim belki
Su 3 4 litre
Spor 1060 pointlik ip yürüyüş koşu egzersiz
@Floweroflife @Miu @Ausencia_ @begüm75
Nefs ymk tarflernden baktm.Karnibahar koftesini nasil hazirladin gulum?
Canım bnm meyveyle aram yok evde meyve de yok muz var sadece.Kajum köfteler çok iyi görünüyor, afiyet olsun, akşam öğünün çok iyi.
Kahvaltın çok kötü ama şimdilik birşey demiyorum.. ama yarını biraz besleyici gün yapsan? Az ye demiyorum ama sağlıklı kahvaltı günü yapsan? Malum kışa giriyoruz biraz direncini arttır..
Birazcık tedirginim, hadi bana yarın tartı bildir de içimi ferahlat, ben de cıslarına göz yumayım bir süre daha
Ay artı olmasın, ipin ucunu kaçırmayalım
Senden yarın için bir ricam var, menüne sabah meyve koyabilir misin? Çok değil bir porsiyon yeterli
Grup adı: Ehli keyif
Takım kaptanı: @Floweroflife
Merhaba sevgili koruma grubu nam-ı diğer ‘Ehli Keyif’ üyeleri,
Başladığınız diyet serüvenini büyük bir irade ve azimle sonlandırıp , dilediğiniz kiloya ulaşıp ,koruma grubuna girmeye hak kazandınız.
O zaman ehli keyif zamanı başlasın...
Ekli dosyayı görüntüle 24221
Öncelikle tebrikler ,şimdi diyet serüvenin ikinci etabına başlıyoruz.
——koruma evresi——
Bu süreci bu grupta geçirmek isteyen üyelerimiz için öncelikle grup kurallarını yazalım:
1) Koruma grubu üyeleri için menü vermek ‘zorunlu’ . Bu grup sadece bizim için değil, kilo verip yeni gelen üyelerimiz için örnek teşkil edecektir. Ayrıca eğer bu gruptan maksimum fayda elde etmek istiyorsanız lütfen menü bildirin ki yeme düzeninizi bilebileyim ve herhangi bir kilo artışında size daha iyi tavsiyeler verebileyim.
2) Cumartesi tartı bildirimi ve salı kontrol tartısı bildirimi ‘zorunludur ‘. İki defa cumartesi günü bildirim yapmayan, üç defa salı günü kontrol tartısı bildirimi yapmayan üye gruptan çıkarılacaktır.
3) Spor yapmak şiddetle tavsiye ve her daim teşvik edilecektir.
4) Koruma kilosunun % 5’inden fazla kilo alan üye ile özel bir görüşme yapılacak ve durum değerlendirmesi hatta gerekirse başka gruplara yönlendirme yapılacaktır.
5) Koruma grubu yarışmalara grup olarak dahil olmasa da grup üyeleri bireysel birinci ve bireysel sonuncu olabilir.
6) Grubunuzun adı ehli keyif .. ehli keyif olmak ne demek?
•Diyet serüvenini geride bırakıp sağlıklı yaşam evresine geçmek ve rahat bir şekilde hayatınıza devam etmek.
•Diyet döneminde sakındığımız bazı yiyecekleri kontrollü olarak -dilersek- hayatınıza geri sokmak.
•Sürdürülebilir bir beslenme düzeni oturtmak.
•Hep fit, hep güzel olmak
Ekli dosyayı görüntüle 24222
Spor puanlamaları:
(Pek yakında efendim)
Grup üyeleri ve koruma hedef kiloları
@Kajupi :59
@Portakal Sulu Ordek : 52
@Floweroflife :52.5
@23Zeyno :52
@koza99 :65.5
@Whiteblacklife : 54
@D3S1R3 :53.5
Uçuk bı artım var kuzu bı de ben iki oguncuyum 3 öğün bana fazla geliyor normalde pro yada sebze yemeğini akşam yerim 6 gibi ama şu artı bütün düzenimi mahvediyor şuanWaytım sabahın çok güzel dolu dolu kahvaltı
Öğlen ara çok güzel
Akşam mıhh beğenmedim üzgünüm..
Wayt nolur biraz daha protein ekle menüne.. iki gündür hem ara hem akşam süt artı hurma yapıyorsun ve deli gibi spor yapıyorsun.. yarın kahvaltı aynı, öğlen sağlam proteinli bir öğün akşam süt artı hurma yap nolur.. bu şekilde eksi gelirsin ama sürdüremezsin diye korkuyorum
Yaw meyveyle aran olmasa da ye arada derede, kış geliyyoooruuCanım bnm meyveyle aram yok evde meyve de yok muz var sadece.
Tartı artı diyeblr akşam çok artı idi
Meyve niyetine 7 zeytn yerim bak o olur yarm çay bardğı da zeytnyağı içeblrm
Var tabiHayirliiii olsunnn seninde bii takimin var ne güzel
Rahatt korumalarr diyeyim o zaman
Tamam vayt, uçuk artını yavaş yavaş verecektik hani?Uçuk bı artım var kuzu bı de ben iki oguncuyum 3 öğün bana fazla geliyor normalde pro yada sebze yemeğini akşam yerim 6 gibi ama şu artı bütün düzenimi mahvediyor şuan