Koruma Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menu

Sahur
Peynirli omlet
Yesil zeytin
Domates salatalik
Sut

Iftar
Etli turlu (kabak, karnibahar, ispanak, mantar)
Yogurt
Profiterollu supangle

Su:1.5 simdilik
Egzersiz:3600 bolgesel 710 puan @begüm75

@Floweroflife “halam” geldi kaptanim. Kilo bildirimimi persembe sabah yaparim. Hayli artili olacak ama fake arti. Simdiden belirteyim:teyzos:
Desire, sahuruna bayıldım
:asikk:
Bol çeşitli olmuş, hem biraz değişiklik olmuş , çok güzel
:mutluyum:
İftarın da çok iyi, pro alınmış, sebze alınmış,yoğurt yenmiş, tatlı da yenmiş :)
Gayet güzel
Tatlı yemezsen eksi gelirsin bu menüyle, seni sabit tutan yediğin tatlılar, ammaa daha da kilo verme hedefin yoksa ye kuzum ya afiyet olsun, o da seni motive ediyordur kesin
:marilyn:
Sadece arada bir sağlıklı varyasyonlar da ye bence
Sporunu görünce gözümü belerttim beeele
:durbun:
Süper
:bengeldim:
Tamam tartıda panik olmam
:cilgin:

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Flawırım kilom şuanda belli değil dün verdiğim kiloya bakma regli 2.gün bugün daha yeni toparlıyor cumaya netleşmiş olur inşallah o zaman fazlası eksiğiyle gögüsleyeceğim :danscıkiz:dün ağrım vardı spor yapamadım rutin yürüyüşlerim oldu ama bugün iyi hissedersem akşama başlıyorum sporuma :mor:bitki çaylarımı da içmeye başladım ödemleri de atayım saf alınan yağlar çıksın ondan sonra savaş zamanı :eskrim:Tatilde saldım öyle toparlarım dedikçe kaldı aslında 2 hafta dikkat edip 2 hafta vitamin almaya çalıştıkça oldu çocuk düşününce yumurtlamadan sonra sporda yapamadım :krizz:çocukta olmadı :haha:
Ayyy kıyamam, merak etme sen menü ver, sana sağlıklı ama kilo aldırmayan bir beslenme düzeni buluruz, salmana müsade etmem ama menü ver ki görebileyim neler yiyorsun
Daha çok zamanın var, bebik gelir muhakkak
:dislek::dislek:
Spora çok asılmadan yürüyüş yapsan da yeterli
:bengeldim:

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menü vereyim
Sabah 10
2 yumurta tereyağında
2 dilim TB ekmek
Az üzüm
3 zeytin
Kk peynir
Domates salatalık
3 4 çatal zeytinyağlı yoğurtlu havuç
Ara 16 gibi
3 hurma
1 kahve
Akşam 18
5 hurma
1 bardak süt
Yarım kırmızı erik (çok canım istedi bu saatte meyve yemem bende o yüzden yarım yedim)
1 kahve daha içerim belki
Su 3 4 litre
Spor 1060 pointlik ip yürüyüş koşu egzersiz
@Floweroflife @Miu @Ausencia_ @begüm75
Waytım sabahın çok güzel dolu dolu kahvaltı :kaalp:
Öğlen ara çok güzel hanimis
Akşam mıhh beğenmedim üzgünüm.. :(
Wayt nolur biraz daha protein ekle menüne.. iki gündür hem ara hem akşam süt artı hurma yapıyorsun ve deli gibi spor yapıyorsun.. yarın kahvaltı aynı, öğlen sağlam proteinli bir öğün akşam süt artı hurma yap nolur.. bu şekilde eksi gelirsin ama sürdüremezsin diye korkuyorum

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menü vereyim
Sabah 10
2 yumurta tereyağında
2 dilim TB ekmek
Az üzüm
3 zeytin
Kk peynir
Domates salatalık
3 4 çatal zeytinyağlı yoğurtlu havuç
Ara 16 gibi
3 hurma
1 kahve
Akşam 18
5 hurma
1 bardak süt
Yarım kırmızı erik (çok canım istedi bu saatte meyve yemem bende o yüzden yarım yedim)
1 kahve daha içerim belki
Su 3 4 litre
Spor 1060 pointlik ip yürüyüş koşu egzersiz
@Floweroflife @Miu @Ausencia_ @begüm75
Sporun tabi ki müthüş
:puan::puan:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Karnibahar koftesini nasil hazirladin gulum?
Nefs ymk tarflernden baktm.
Çok küçük olmayck şekilde parçaladm haşladm çok haşlanmayacak köklerine doğru çatal giriyorsa rahat tamamdr.
Sonra süzdm soğuyunca
Acuç içlerimde sıkıp bastırarak yassı hale getrdm. Dağılck gibi oluyor ama toparlyp tekrar sıkıyorm yapışıyor bunları bi tabağa dizdm
Bi kaba da 3 yumurta biraz un tuz kıvamnı ayarlmk içn biraz süt baharat ekledm
Göz kararı hepsi 1 büyük boy karnıbahara 3 yumurta yetti.
Kıvamı çok sulu olmayacak karnınahara tutunması lazm.
Sonra karnıbaharları bu sosa batrdm elimle dağılmasn diye çıkardm kızgn yağa attm.
En son da üzerine yoğurt döktm ben çok beğendm tadını.
Biraz tuzszdu yassılamadan önce tuz dökeblrsn ta da haşlama suyuna bol tuz koyablrsn

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Kajum köfteler çok iyi görünüyor, afiyet olsun, akşam öğünün çok iyi.
Kahvaltın çok kötü ama şimdilik birşey demiyorum.. ama yarını biraz besleyici gün yapsan? Az ye demiyorum ama sağlıklı kahvaltı günü yapsan? Malum kışa giriyoruz biraz direncini arttır..
Birazcık tedirginim, hadi bana yarın tartı bildir de içimi ferahlat, ben de cıslarına göz yumayım bir süre daha
:heyecan:
Ay artı olmasın, ipin ucunu kaçırmayalım
:kanka:
Senden yarın için bir ricam var, menüne sabah meyve koyabilir misin? Çok değil bir porsiyon yeterli
:asikk:
Canım bnm meyveyle aram yok evde meyve de yok muz var sadece.
Tartı artı diyeblr akşam çok artı idi :)

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Grup adı: Ehli keyif
Takım kaptanı: @Floweroflife

Merhaba sevgili koruma grubu nam-ı diğer ‘Ehli Keyif’ üyeleri,

Başladığınız diyet serüvenini büyük bir irade ve azimle sonlandırıp , dilediğiniz kiloya ulaşıp ,koruma grubuna girmeye hak kazandınız.
O zaman ehli keyif zamanı başlasın...
Ekli dosyayı görüntüle 24221
Öncelikle tebrikler :bengeldim:,şimdi diyet serüvenin ikinci etabına başlıyoruz.
:cufcuf:

——koruma evresi——
Bu süreci bu grupta geçirmek isteyen üyelerimiz için öncelikle grup kurallarını yazalım:

1) Koruma grubu üyeleri için menü vermek ‘zorunlu’ . Bu grup sadece bizim için değil, kilo verip yeni gelen üyelerimiz için örnek teşkil edecektir. Ayrıca eğer bu gruptan maksimum fayda elde etmek istiyorsanız lütfen menü bildirin ki yeme düzeninizi bilebileyim ve herhangi bir kilo artışında size daha iyi tavsiyeler verebileyim.

2) Cumartesi tartı bildirimi ve salı kontrol tartısı bildirimi ‘zorunludur ‘. İki defa cumartesi günü bildirim yapmayan, üç defa salı günü kontrol tartısı bildirimi yapmayan üye gruptan çıkarılacaktır.

3) Spor yapmak şiddetle tavsiye ve her daim teşvik edilecektir.

4) Koruma kilosunun % 5’inden fazla kilo alan üye ile özel bir görüşme yapılacak ve durum değerlendirmesi hatta gerekirse başka gruplara yönlendirme yapılacaktır.

5) Koruma grubu yarışmalara grup olarak dahil olmasa da grup üyeleri bireysel birinci ve bireysel sonuncu olabilir.

6) Grubunuzun adı ehli keyif .. ehli keyif olmak ne demek?

•Diyet serüvenini geride bırakıp sağlıklı yaşam evresine geçmek ve rahat bir şekilde hayatınıza devam etmek.

•Diyet döneminde sakındığımız bazı yiyecekleri kontrollü olarak -dilersek- hayatınıza geri sokmak.

•Sürdürülebilir bir beslenme düzeni oturtmak.

•Hep fit, hep güzel olmak
Ekli dosyayı görüntüle 24222

Spor puanlamaları:
(Pek yakında efendim)

Grup üyeleri ve koruma hedef kiloları

@Kajupi :59
@Portakal Sulu Ordek : 52
@Floweroflife :52.5
@23Zeyno :52
@koza99 :65.5
@Whiteblacklife : 54
@D3S1R3 :53.5

Hayirliiii olsunnn seninde bii takimin var ne güzel :seviyor::papatya::papatya::seviyor:
Rahatt korumalarr diyeyim o zaman :165::165::165:

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Waytım sabahın çok güzel dolu dolu kahvaltı :kaalp:
Öğlen ara çok güzel hanimis
Akşam mıhh beğenmedim üzgünüm.. :(
Wayt nolur biraz daha protein ekle menüne.. iki gündür hem ara hem akşam süt artı hurma yapıyorsun ve deli gibi spor yapıyorsun.. yarın kahvaltı aynı, öğlen sağlam proteinli bir öğün akşam süt artı hurma yap nolur.. bu şekilde eksi gelirsin ama sürdüremezsin diye korkuyorum
Uçuk bı artım var kuzu bı de ben iki oguncuyum 3 öğün bana fazla geliyor normalde pro yada sebze yemeğini akşam yerim 6 gibi ama şu artı bütün düzenimi mahvediyor şuan

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Canım bnm meyveyle aram yok evde meyve de yok muz var sadece.
Tartı artı diyeblr akşam çok artı idi :)
Yaw meyveyle aran olmasa da ye arada derede, kış geliyyoooruu
Accık c vitamini al
Hımmmmm sen yarın Sabah ver kuzum görelim
:durbun:
Akşam artı olabilir karnabahar şişirir hemennn
Yarın sabah belli olur
:gelbenimle:

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Uçuk bı artım var kuzu bı de ben iki oguncuyum 3 öğün bana fazla geliyor normalde pro yada sebze yemeğini akşam yerim 6 gibi ama şu artı bütün düzenimi mahvediyor şuan
Tamam vayt, uçuk artını yavaş yavaş verecektik hani?
O zaman yarın öğlen yeme akşam üzeri pro artı sebze .. canım bu kadar spor yapıyorsun ama gereken proteini almazsan kasların gelişmez. Spor yaptığında ilk olan şey kas sisteminin parçalanmasıdır (ağrılar, kramplar o yüzden), sonra kasların tekrar şekillenmeye başlar amma gereken proteini almazsan kas sistemin gerektiği gibi gelişmez o yaptığın sporlar hiç olur.. lütfen 1 gün için artını unut sebze artı pro sağlam bir öğün ye, ertesi gün hurma artı süt yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar