Floweroflife
Daimi Üye
Az kaldı 30 kilo sonra ben de burdayimmmmm
Geldiğin hafta seni kuruma premsesi seçeceğim çakıl
Regliden dolayı hep zıplamalı sporlar yapamıyorum bel karın ağrım bu ay çok oldu kuzum Önümüzde hafta leslie cardio yapacağım ama inşallah Yürüyüş bu hafta güzel hafta sonumda dışarıda yürüyüşle zaten geçerMenü veririm tabisi bugünden itibaren Bebekte hayırlı zamanda artık herşeyin bir zamanı var elbetAyyy kıyamam, merak etme sen menü ver, sana sağlıklı ama kilo aldırmayan bir beslenme düzeni buluruz, salmana müsade etmem ama menü ver ki görebileyim neler yiyorsun
Daha çok zamanın var, bebik gelir muhakkak
Spora çok asılmadan yürüyüş yapsan da yeterli
Çok sevindim menü vereceğineRegliden dolayı hep zıplamalı sporlar yapamıyorum bel karın ağrım bu ay çok oldu kuzum Önümüzde hafta leslie cardio yapacağım ama inşallah Yürüyüş bu hafta güzel hafta sonumda dışarıda yürüyüşle zaten geçerMenü veririm tabisi bugünden itibaren Bebekte hayırlı zamanda artık herşeyin bir zamanı var elbet
Ayy eve gidince deneyeyim ben bunu, teşekkür ederim canım afiyet olsun.. az yağla da yapabilir miyim acaba?Nefs ymk tarflernden baktm.
Çok küçük olmayck şekilde parçaladm haşladm çok haşlanmayacak köklerine doğru çatal giriyorsa rahat tamamdr.
Sonra süzdm soğuyunca
Acuç içlerimde sıkıp bastırarak yassı hale getrdm. Dağılck gibi oluyor ama toparlyp tekrar sıkıyorm yapışıyor bunları bi tabağa dizdm
Bi kaba da 3 yumurta biraz un tuz kıvamnı ayarlmk içn biraz süt baharat ekledm
Göz kararı hepsi 1 büyük boy karnıbahara 3 yumurta yetti.
Kıvamı çok sulu olmayacak karnınahara tutunması lazm.
Sonra karnıbaharları bu sosa batrdm elimle dağılmasn diye çıkardm kızgn yağa attm.
En son da üzerine yoğurt döktm ben çok beğendm tadını.
Biraz tuzszdu yassılamadan önce tuz dökeblrsn ta da haşlama suyuna bol tuz koyablrsn
Verirsem kendimi frenlerim diyorum zaten zararlıyı da yazacağım bileyimÇok sevindim menü vereceğine
Hayırlısı olsun balım..
Yaani bilmiyorm ki olur herhalde.Ayy eve gidince deneyeyim ben bunu, teşekkür ederim canım afiyet olsun.. az yağla da yapabilir miyim acaba?
Ne vereyim elalisimeeNoluyo burda
Künefe var mı künefeNe vereyim elalisimee
Valla şuan içn nescafe ve kurabi var künefe kalmadı cnm yaKünefe var mı künefe
Öbür gruplar hep ot çöp
Cok guzelmis. Yaparim ben de tesekkur ederimNefs ymk tarflernden baktm.
Çok küçük olmayck şekilde parçaladm haşladm çok haşlanmayacak köklerine doğru çatal giriyorsa rahat tamamdr.
Sonra süzdm soğuyunca
Acuç içlerimde sıkıp bastırarak yassı hale getrdm. Dağılck gibi oluyor ama toparlyp tekrar sıkıyorm yapışıyor bunları bi tabağa dizdm
Bi kaba da 3 yumurta biraz un tuz kıvamnı ayarlmk içn biraz süt baharat ekledm
Göz kararı hepsi 1 büyük boy karnıbahara 3 yumurta yetti.
Kıvamı çok sulu olmayacak karnınahara tutunması lazm.
Sonra karnıbaharları bu sosa batrdm elimle dağılmasn diye çıkardm kızgn yağa attm.
En son da üzerine yoğurt döktm ben çok beğendm tadını.
Biraz tuzszdu yassılamadan önce tuz dökeblrsn ta da haşlama suyuna bol tuz koyablrsn
Hayirliiii olsunnn seninde bii takimin var ne güzel
Rahatt korumalarr diyeyim o zaman
Ayy eve gidince deneyeyim ben bunu, teşekkür ederim canım afiyet olsun.. az yağla da yapabilir miyim acaba?
Örnek olmayan gaptan menüsü
Kızlar vurun sopaları
(Ciddiyim)
Sabah 10.00
2 ceviz
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık muhlama(anlamadım ben güya ekmek yemiyorlar her gün anam 1 tava muhlama yapıyor)
7 yeşil zeytin
1 parça peynir
1 kaşık domatesli patlıcan
1 sosis
Ara(15.30)
1 dilim pasta (işte burda vurun Beni, totoma totoma vurun)
1 bardak gazoz
Akşam(19.30)
3 ızgara kanat
3 kaşık közde patlıcan salatası
4 kaşık çıban salata
3 kaşık yoğurt
1 koçan közde mısır(ya Allah sana geliyorum)
@Ausencia_
Ya bu aileyle yaşam çok fena bir şeymiş
Yaw anlamadığım bir de diyetteler. Diyette olmasa anacım kim bilir neler gömecek