Koruma Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Yok abi bu tartinin inmeye niyeti yok ben anlamadım nerede hata yapıyorum hergun 1 1 ekliyor üstüne 55,5 başladım pazartesi üstüne arta arta devam etti ha inecek şimdi incele derken perşembe geldi inmedi inmeyecekte ne oluyor anlamıyorum akşam 56 yatip sabah 57 uyanıyorum akşama kadar yine iniyorum 56 sabah yine artiyla uyanıyorum çok moralim bozuluyor artık ister istemez diyet anlamına bişey yapmasim gelmiyor
Wayt ben sana söyleyeyim
Çünkü az yiyorsun
Srnin diyet anlayışın detoks gibi birşey
Her gün iki ana bir ara öğün, sabah dolu kahvaltı, ara meyve süt akşam 4 gün pro artı salata, 3 gün karbonhidrat da içeren beslenme düzenini araya detoks sıkıştırmadan yapsan azar azar gider yaptığın sporlar yüzünden, en azından sabit kalırsın..
@Whiteblacklife
Gel buradan konuşalım

Son düzenleme:
OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menümü vereyim
Sabah 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 sosis
1 kaşık menemen
Domates
Salatalık
7 zeytin
1 dilim pastırma
2 k.k Beyaz peynir

Ara(17.00)
1 çorba kasesi yoğurtlu yeşil fasülye

Akşam(19.30)
Patlıcan musakka
Yoğurt
Çok az yeşil fasulye

Akşam(21.00)(misafirlikte)
3-4 ceviz içi
Spor 1200 ip yuppiieee
Su çoook
@Ausencia_
@Miu

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Yazıyorum hemencik :ajan:

Sabah; yok / bugünlerde canım istemiyor ama yarından itibaren yapacağım söz :duymuyorum:
Ara; 09:00 - 1 kupa bitki çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 porsiyon kuru fasulye + 1 kase havuç ve mor lahana salatası karışık + 200gr yoğurt
Ara; 16:00 - 2 kare bitter çikolata + yarım kupa ıhlamur
Akşam; 19:00 - 1 kase süt ve nesfit + 1,5 ad. ceviz ve tarçınlı
Ara; 20:30 - 1 ad.minik muz

2.5 lt su
Spor; 2 saat 7 dakika yürüyüş / 7.400 adım :puan:
Zeynom sabah istemiyorsan yemek zorunda değilsin, ama bir bardak süt ya da bir meyve ya da ceviz kayısı falan da yeterli bence, çöm aç kalmamak için..
Öğlen tam bir karbonhidrat bombası olmuş.. yarın karbonhidrat almamaya çalış olur mu?
Akşamı brn beğenmedim ama biliyorum ki sen nesfit süt seviyorsun.. ama akşam öğünü için pek uygun değil bence.. nesfit çok şekerli, akşam yetine sabah yesen? Sabah belki o şekeri yakarsın ama akşam löp löp et olur..
Bit de bitter de var
Saat 16’dan sonra bol bol şeker almışsın..
Aslında 16’ya kadar olanı 16’dan sonra yesen yine bir şeklide tölere edilirdi
Yarın çok şekerli şeyler yeme..

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Menü vereyim anca yatağa girdim

Sabah 10.30
Patatesli yumurta
2 kaşık muhlama
Avuç içi kadar lavaş
Domates
Salatalık

Akşam 18.00
Sulu köfte
Yoğurt

Aralarda sürekli limon sıktığım balı kaşıkladm hastaym

@Floweroflife

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580
Zeynom sabah istemiyorsan yemek zorunda değilsin, ama bir bardak süt ya da bir meyve ya da ceviz kayısı falan da yeterli bence, çöm aç kalmamak için..
Öğlen tam bir karbonhidrat bombası olmuş.. yarın karbonhidrat almamaya çalış olur mu?
Akşamı brn beğenmedim ama biliyorum ki sen nesfit süt seviyorsun.. ama akşam öğünü için pek uygun değil bence.. nesfit çok şekerli, akşam yetine sabah yesen? Sabah belki o şekeri yakarsın ama akşam löp löp et olur..
Bit de bitter de var
Saat 16’dan sonra bol bol şeker almışsın..
Aslında 16’ya kadar olanı 16’dan sonra yesen yine bir şeklide tölere edilirdi
Yarın çok şekerli şeyler yeme..
Haklısın kuzum sabah yemeye çalışıyorum aslında bugün yapacaktım abi erkenden geldi sinir oldum yine yiyemedim :düsün:sabahları şöyle düzene koydum bir gün haşlanmış yumurta ve kahvaltılıklar diğer gün süt nesfit ya da süt yulaf :bengeldim:böyle düzene otursam planım hep bu şekilde :gıdık:Bugün daha temiz besleneceğim kayınvalideye gidiyoruz o gerçi hiç sağlıklı yemek yapmıyor aç kalırım bu durumda :kopkop:

Dün ki menüm:kedim:

Sabah; 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü
Ara; 1 kupa bitki çayı
Öğle; 4 ad.ufak köfte + 1 kase havuç ve mor lahana salatası + yarım kase domates çorbası + 150g yoğurt
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 ad.yeşil elma
Ara; biraz çekirdek / maç izlerken kaçtı :eyvah:
Akşam; 1 porsiyon taze fasulye + 1 kase yoğurt

2 lt su:mor:
2 saat tempolu yürüyüş :huri:

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Bugun yedim vallahi... Sabah kahvalti etmeden ciktik 6 gibi. Tez savunmasi vardi, unide aldik solugu. Bir masa hazirlamis ogrenciler:danscıkiz: Sinav sonrasi gezdik tozduk, yedik ictik:bengeldim:

Menu
Sabah 9
Yaprak sarmasi
Kakaolu kek
Patatesli el acmasi borek
Cayx 2

Ogle 13
Elma, armut ve bogurtlen (bahcesine gittik, dalindan kopardik)

Aksam 16.3
Kebap turleri (kiyma, kus basi, ciger)
Salatalar
Turp
Aci biber
Yogurt (degisik kati eksimsi bir yogurtlari var)
1 parca da etli pidenin tadina baktim
Cay

Nevsehire geldik, yeni yerlestik sayilir otele. Bir seyler icmek istiyorum. Disari cikar da icersem yazarim.

Su; cok
Egzersiz: -

@Floweroflife

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Menü şeedeyim
Sabah 10.30
7 8 çatal ketçap mayonezli patates kızartması
2dilim su böreği

Akşam 17.00
2 silme kaşık pilav
Patatesli etli yeşil fasülye

Saat 20.00
4 ortaboy etli patlıcan dolma
1 ufak kalbura bastı

2 bardak fanta

124 dk 11957 adım yürüyüş

@Floweroflife

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menü vereyim anca yatağa girdim

Sabah 10.30
Patatesli yumurta
2 kaşık muhlama
Avuç içi kadar lavaş
Domates
Salatalık

Akşam 18.00
Sulu köfte
Yoğurt

Aralarda sürekli limon sıktığım balı kaşıkladm hastaym

@Floweroflife
Kajucuum öncelikle tekrar geçmiş olsun.sabah güzelce karbonhidrat almışsın., ama birşey demiyorum, çünkü iki ana öğün yapmışsın,akşamın çok çok güzel, ballı limonlu şey de afiyet olsun umarım işe yaramıştır.. hasta olunca maleaef yapabileceğimiz birşey olmuyor diyet anlamında, iyileşmeye odaklanıyoruz, ama keşke koruyucu önlem alsan, meyve olmasa da c vitamini alsan her gün..
meyvenin kensisini sevmiyorsun, Peki meyve suyu? Mesela her gün 1 portakalı sıkıp içime maden suyu koysan mesela yine de sevmez misin?

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Kajucuum öncelikle tekrar geçmiş olsun.sabah güzelce karbonhidrat almışsın., ama birşey demiyorum, çünkü iki ana öğün yapmışsın,akşamın çok çok güzel, ballı limonlu şey de afiyet olsun umarım işe yaramıştır.. hasta olunca maleaef yapabileceğimiz birşey olmuyor diyet anlamında, iyileşmeye odaklanıyoruz, ama keşke koruyucu önlem alsan, meyve olmasa da c vitamini alsan her gün..
meyvenin kensisini sevmiyorsun, Peki meyve suyu? Mesela her gün 1 portakalı sıkıp içime maden suyu koysan mesela yine de sevmez misin?
Canım şimdi diyecksn ki sanki tam kararay a uyuyormsn ki. Ama ben meyve ve meyve suyu konusnda karataycym. Boşuna sevmedğm halde niye şeker depolym. Meyve suyu fazladan şeker. Ztn kötü yiyorm üstüne bir de meyve ve suyunu eklersem fazla olur.

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Haklısın kuzum sabah yemeye çalışıyorum aslında bugün yapacaktım abi erkenden geldi sinir oldum yine yiyemedim :düsün:sabahları şöyle düzene koydum bir gün haşlanmış yumurta ve kahvaltılıklar diğer gün süt nesfit ya da süt yulaf :bengeldim:böyle düzene otursam planım hep bu şekilde :gıdık:Bugün daha temiz besleneceğim kayınvalideye gidiyoruz o gerçi hiç sağlıklı yemek yapmıyor aç kalırım bu durumda :kopkop:

Dün ki menüm:kedim:

Sabah; 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü
Ara; 1 kupa bitki çayı
Öğle; 4 ad.ufak köfte + 1 kase havuç ve mor lahana salatası + yarım kase domates çorbası + 150g yoğurt
Ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 ad.yeşil elma
Ara; biraz çekirdek / maç izlerken kaçtı :eyvah:
Akşam; 1 porsiyon taze fasulye + 1 kase yoğurt

2 lt su:mor:
2 saat tempolu yürüyüş :huri:
Zeynom kahvaltı planın süper, ben de öyle yapıyorum, böylece sıkılmıyoruz, sabah nesfit yiyebilirsin, sana bir tavsiye benim bir kahvaltı opsiyonum da meyve yoğurt, o da arada iyi geliyor tavsiye ederim..
Menün çok güzel
:)
Aç kalmamış ama fazla da yememişsin.. bence bu şekilde devam edersen sabit kalmak çok kolay olur.. yarınki kiloma göre (eğer hala fazlan varsa) bir hafta dikkat eder eksi gelir sonra bu şekilde devam edersin
Çekirdeğe de birşey demiyorum, tv izlerken 1 avuç patlamış mısır, 1 avuç çekirdek yiyebilirsin.. cips olmasından kat ve kat iyidir

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Canım şimdi diyecksn ki sanki tam kararay a uyuyormsn ki. Ama ben meyve ve meyve suyu konusnda karataycym. Boşuna sevmedğm halde niye şeker depolym. Meyve suyu fazladan şeker. Ztn kötü yiyorm üstüne bir de meyve ve suyunu eklersem fazla olur.
Ben de meyve suyuna karşıyım aslında, ama sen meyve sevmiyorum dediğin için acaba bı şekilde vitamin almanı sağlayabilir miyim dedim..
Bence özellikle şu mevsim geçişinde meyve yemeye çalış, madem öyle en azından limonlu maden suyu iç.. c vitamini şu dönemde gerçekten çok önemli.. evet yediklerin iyi değil.. yarını bekliyorum yorum yapmak için.. bana sorarsan 1 tane börek yiyeceğine onu yemeyip içinde şeker olan meyve Yemen bin kat daha iyi..
Karatay meyveye karşı değil ki.. çiğ işlenmemiş meyve (mesela iki günde bir portakal) asla hiçbir diyete aykırı olmamalı..

Son düzenleme:

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Ben de meyve suyuna karşıyım aslında, ama sen meyve sevmiyorum dediğin için acaba bı şekilde vitamin almanı sağlayabilir miyim dedim..
Bence özellikle şu mevsim geçişinde meyve yemeye çalış, madem öyle en azından limonlu maden suyu iç.. c vitamini şu dönemde gerçekten çok önemli.. evet yediklerin iyi değil.. yarını bekliyorum yorum yapmak için.. bana sorarsan 1 tane börek yiyeceğine onu yemeyip içimde şeker olan meyve Yemen bin kat daha iyi..
Karatay meyveye karşı değil ki.. çiğ işlenmemiş meyve (mesela iki günde bir portakal) asla hiçbir diyete aykırı olmamalı..
Şimdi ben şöyle denge yapıyorm mesela kahvaltıda 2 karbn var portakal ve börek sevdğmden yana kullanıyorm oyumu.
Cvit önmli evt ama kndmi saldm şu ara. Hastlkla çıktı işte gerçi herkes hasta. Bulşıyor insandan insana. Yarın artym muhtemelen. 62.6 yım şuan çnkü 1i gtse 61.6 olur

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Menü
Kalkınca
1 hurma
1 litre su
Kahvaltı 11
2 dilim TB ekmek
Kk peynir
2 yumurta
Domates salatalık
Az üzüm ve kavun
5 zeytin
Ara 15
Bı kahve
10 kuru üzüm
1 tam ceviz
4 tane fıstık
Akşam 18
5 hurma
1 bardak süt
Kahve
Su 3 4
Spor 100 dk tempolu yürüyüş 250 point
@begüm75 @Miu @Floweroflife
Waytım kalkınca: çok güzel
Kahvaltın: çok güzel
Ara: çok güzel
Akşam: ben beğenmedim biliyorsun bu konudaki fikrimi ama sen eksi olacağını düşünüyorsun, umarım işe yarar, bugün cuma olduğundan ve tartı öncesi gün olduğundan bugün kabul edilebilir, bir de sporun da çok güzel sana göre az ama Aslında gayet güzel bir spor bu yüzden akşam öğününü süt ve hurma yapmana birşey demiyorum.Yarın akşam yemeği yemeni rica ediyorum..

OP
Floweroflife

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Şimdi ben şöyle denge yapıyorm mesela kahvaltıda 2 karbn var portakal ve börek sevdğmden yana kullanıyorm oyumu.
Cvit önmli evt ama kndmi saldm şu ara. Hastlkla çıktı işte gerçi herkes hasta. Bulşıyor insandan insana. Yarın artym muhtemelen. 62.6 yım şuan çnkü 1i gtse 61.6 olur
İşte bağışıklığını güçlendirmen lazım.. İnan daha salgın tam olarak başlamadı.. annem diyordu daha tam grip salgını başlamadı diye..
börek seni hastalıktan korumaz ama o minnak portakal ve çayına sıktığın limon seni koruyacak..
Hasta olduğunda iyileşmek için yediklerin hasta olmadan korunmak için yediklerinin on katıdır..
Kaju iyileş ve sana düzenli , senin de sevdiğin yiyecekler olan bir sistem bulalım..
Bakalım yarın tartıya göre yorum yapalım. Bu hafta istediğini yedin, içtin, çok karışmadım , tartı bu yediklerinin sonucunda ne olduğunu söyleyecek bize(bu arada tartına geçen hafta yediklerin de etki edecek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar