Fiski gibi cok guzel
Kuzu bize rakia diye bisey geldi, bulgar rakisi diyorlar, duydun mu hic? Erikten yapiliyormus. Nerden bulurum ki? Bizimki ev yapimiydi
sabah sabah muhabbete gel
Fiski gibi cok guzel
Kuzu bize rakia diye bisey geldi, bulgar rakisi diyorlar, duydun mu hic? Erikten yapiliyormus. Nerden bulurum ki? Bizimki ev yapimiydi
Kiz ama gercekten cok guzel, bulursam sana da iciririm, anlarsin benisabah sabah muhabbete gel
Yaa nefs yapma allasen.. bazen menü verildikten sonra cıss görüpte dayanamayıp yiyen yok mu??Flo canım teşekkür ederim zaman ayırıp menülere yorum yaptığın için gerçekten bii emek var kaptanlıkta menüleri tek tek yorumlamak zor...
Ama ben artık menü vermeyecem çünkü menülerim sende şüphe uyandırıyor madem gerek yok o zaman bilgin olsun.
@Floweroflife
sende öyle portim seviliyosun hemde çoookkk
Kiz ama gercekten cok guzel, bulursam sana da iciririm, anlarsin beni
evet rengi de viski rengi oluyo harnup rakısının hele bi de onu toprağın altına gömüyolar bekliyo bikaç sene allahım nasıl güzel oluyo var yaFiski gibi cok guzel
üç şişe geçirebiliyo biliyon de miBURANIN MUHAHHEBETİ PEK GÜZELMİŞ ARADA TAKILAYIM BURDA
HERŞEY VAR DRİİNK MRİNK
EŞİM KIBRISA GİDİCEM HAFTAYA
TEKİLA İSTEDİM BENDE
üç şişe geçirebiliyo biliyon de mi
haritalı tepsi fincan ıyyyhe öyleymiş
arkadaşlarınında hakkı varmış onada alacakmış
kız başka ne isteyim
haritallı tepsi isteyim mi
Kiz amarula istesene, super bisey, turkiyede yokhe öyleymiş
arkadaşlarınında hakkı varmış onada alacakmış
kız başka ne isteyim
haritallı tepsi isteyim mi
Ayyy bulunmuyor ki bunlar, yapan birilerini denk getirmek lazimevet rengi de viski rengi oluyo harnup rakısının hele bi de onu toprağın altına gömüyolar bekliyo bikaç sene allahım nasıl güzel oluyo var ya
Kiz amarula istesene, super bisey, turkiyede yok
biz de giden gelen olursa getirtiyoz.en son kaynanamlar getirmişti 2,5 litre onu da korka korka içiyoz bitecek diye haAyyy bulunmuyor ki bunlar, yapan birilerini denk getirmek lazim
likör kız oKiz amarula istesene, super bisey, turkiyede yok
Ibit ama turkiyede yokcok lezzetlilikör kız o
dene diyosun yaniIbit ama turkiyede yokcok lezzetli
Ben de seni çok çok çok seviyorumsende öyle portim seviliyosun hemde çoookkk
Heeee şişedeki geldi Yani.. walla Ankara’da nerde bulunur bilemedim.. eskiden pazarda bile satarlardı bizim orda ama artık zannetmiyorum..Kuzu bize rakia diye bisey geldi, bulgar rakisi diyorlar, duydun mu hic? Erikten yapiliyormus. Nerden bulurum ki? Bizimki ev yapimiydi
Tamam nefs menü verme Benim için farketmez..Flo canım teşekkür ederim zaman ayırıp menülere yorum yaptığın için gerçekten bii emek var kaptanlıkta menüleri tek tek yorumlamak zor...
Ama ben artık menü vermeyecem çünkü menülerim sende şüphe uyandırıyor madem gerek yok o zaman bilgin olsun.
@Floweroflife