Floweroflife
Daimi Üye
Biliyorum babam yapar hep bizdeyok bu normal rakı değil kuzum boğma rakı anasonsuz.peynirle gitmiyo pek
Evde litrelerce var
Erik, kayısı, üzüm rakısı
Babam şalgamla çok sever
Biliyorum babam yapar hep bizdeyok bu normal rakı değil kuzum boğma rakı anasonsuz.peynirle gitmiyo pek
Çok değil, ama dikkatli yemekte fayda var bi de akşamdan sonra geç saatlerde bişey yememeye çalış onlar direk kilo yapar işte o zaman yolun gene bizim oralara düşer h
Ozaman ben diyet modunda arada kaçamak yaparak devam edimCanım ben sana diyete devam et demiyorum zaten
Korumaya geçince , aylardır yemediğin yiyecekleri ekleyince bir miktar artı gelmek normal , ama pastalar ard arda yenirse bir miktar artı iyice artar
Ben senden güzel bir düzen oturtmanı istiyorum
Bu düzen içinde haftada bir kere pasta da yenir
Sonra dengelenir
Sen en başından kendini 2-3 kilo almaya şartlarsan onlar 4-5-6 olur allah korusun
DemeBiliyorum babam yapar hep bizde
Evde litrelerce var
Erik, kayısı, üzüm rakısı
Babam şalgamla çok sever
HaOzaman ben diyet modunda arada kaçamak yaparak devam edim
Öyle yaparsan eğer o kaçamaklara gözlerimi tamamen kapatırım üstüne afiyet olsun derimOzaman ben diyet modunda arada kaçamak yaparak devam edim
Ay onları hiç denemedimDeme
Ben harnup bi de hambelese (mut ya da mersin de diyolarmış) bayılırım.
Bir sene şarap, diğer sene rakı yapıyorAy onları hiç denemedim
Bizim Bulgaristan’daki evde birsürü erik, üzüm ve kayısı var
Bu gidişimizde de üzüm topladık,onları fermente etti, birkaç ay sonra tekrar gidip damıtacak
Bu dediklerim anasonsuz. Vişne suyu ve sodayla, varsa iki üç damla limon damlatılıp içiliyo allahım resmen aşk yaşıyorum onlarlaAy onları hiç denemedim
Bu gidişimizde de üzüm topladık,onları fermente etti, birkaç ay sonra tekrar gidip damıtacak
Kız boğma rakıda anason olmaz zatiBu dediklerim anasonsuz. Vişne suyu ve sodayla, varsa iki üç damla limon damlatılıp içiliyo allahım resmen aşk yaşıyorum onlarla
Anasonlu da var kız bize hep sorarlar anasonlu mu anasonsuz mu istiyosunuz diye. Eniştem yapıyo elma üzümden falan o da anason katıyo anasonsuz içemiyo.Kız boğma rakıda anason olmaz zati
Ben armut rakısını seviyorum
Bir de içine bir dal dut dalı atıyorlar
Rengi riski gibi oluyor
Bir de bizim düğünde babam wiski şişelerine koymuştu
Garsonlar gerçek sislilerle karıştırmış
Hahaaaa
Derecesi de çok tabi
Bir saatten sonra herkes yamuldu
Gelsin kolbastılar, en hararetli halaylar, erik dalı mı istersin, efelenen mi
Haahhaaa yaaa çok komikti
Biraz zor ama deneriz bakalımÖyle yaparsan eğer o kaçamaklara gözlerimi tamamen kapatırım üstüne afiyet olsun derim
Deneyelim, bence kilo almazsın böylece
Ama kuş kadar yeme, tamam?
Çok geçmiş olsun portim
Ca
nı yine geçmiş olsun
Menün hasta menüsü olduğu kadar , işşalah şifa olmuştur
Bir an önce iyileş
58.5 ile mezun oldum ve tam 7.5 aydir hicbir resmi bildirim gununde 58.6 dan fazla kilo bildirimi yapmadim ben ula
Kızzzzz Bernağğğğğ 1 haftada degill 2 haftada aldımm 4 kiloyu
Seni de gorecemmmmm
Sebze corba patates havuc kabak ve ispanakliydi.Cano çok yememşsin ki
Sabah gayet güzel
Öğlen ekmek olmasaydı hiç de fazla olmazdı..
Izgara köftede ben sınır koymuyorum
Sebze çorbası patatezsiz ise yine soyana kadar yenebilir
Havuç tarator da yine zararsız
Bir tek ekmek gereksiz olmuş bu menüye
Ve iki portakal yerine bir tane yeterli olurdu
Ohh sıvaya devam etmem lazım
Menüler için teşekkürler
Bu hafta karantinada olan güzeller
Flo
Nefs
Hepfit
Menülerin devamını bekliyorum
Fiski gibi cok guzelyok bu normal rakı değil kuzum boğma rakı anasonsuz.peynirle gitmiyo pek
Kuzu bize rakia diye bisey geldi, bulgar rakisi diyorlar, duydun mu hic? Erikten yapiliyormus. Nerden bulurum ki? Bizimki ev yapimiydiAy onları hiç denemedim