Floweroflife
Daimi Üye
Oha o ne be!!evet rengi de viski rengi oluyo harnup rakısının hele bi de onu toprağın altına gömüyolar bekliyo bikaç sene allahım nasıl güzel oluyo var ya
Toprağın altına mu gömüyorlar??
Oha o ne be!!evet rengi de viski rengi oluyo harnup rakısının hele bi de onu toprağın altına gömüyolar bekliyo bikaç sene allahım nasıl güzel oluyo var ya
Ya orda olsam babamın rakılarından verirdim sizeAyyy bulunmuyor ki bunlar, yapan birilerini denk getirmek lazim
demem kaptan burdadene diyosun yani
Heeee şişedeki geldi Yani.. walla Ankara’da nerde bulunur bilemedim.. eskiden pazarda bile satarlardı bizim orda ama artık zannetmiyorum..
Gelsene buraya, ne işin var ordaYa orda olsam babamın rakılarından verirdim size
Litrelerce rakı var
kaptan da bizdendemem kaptan burda
ivittOha o ne be!!
Toprağın altına mu gömüyorlar??
Geçmiş olsun. İğne vermedi mi?Menü
Sabah
Bir dlm ekmek
1 tane Haşlanmış yumurta
4 zeytin
Ara
İki mandalina
Yarım elma
Yarım nar
Öğle
Bir kase yayla çorbası
Akşam
Bir kase yayla çorbası
Su 2 lt
Sabah yine doktora gittik. Dr farenjit dedi boğazım çok kötü. İlaçlara başladım bugün. İnşallah düzelirim. İlk kez böyle oldum ben çok acı çekiyorum geceleri ağlayasım geliyor. Farenjit başlangıcı dedi bir de daha başlangıcı buysa Allah yardım etsin kronikleşmiş farenjit olanlarda varmış. Allah kimsenin başına vermesin. İştahım hiç yok.
Tabiki deKokusu geldi de burnuma damladım korumaya
Aaa korumadayken yapabiliyoz de mi bu muhabbetleri
Ay adımız çıkacak bu gidişleRakı mı
Oyyy canım benim kıyamam ya, çok çok geçmiş olsunMenü
Sabah
Bir dlm ekmek
1 tane Haşlanmış yumurta
4 zeytin
Ara
İki mandalina
Yarım elma
Yarım nar
Öğle
Bir kase yayla çorbası
Akşam
Bir kase yayla çorbası
Su 2 lt
Sabah yine doktora gittik. Dr farenjit dedi boğazım çok kötü. İlaçlara başladım bugün. İnşallah düzelirim. İlk kez böyle oldum ben çok acı çekiyorum geceleri ağlayasım geliyor. Farenjit başlangıcı dedi bir de daha başlangıcı buysa Allah yardım etsin kronikleşmiş farenjit olanlarda varmış. Allah kimsenin başına vermesin. İştahım hiç yok.
Ben çok içmem kızkaptan da bizden
Girersin canım merak etmeBende yarından itibaren menü vermeye çalışıcam umarım düzenli veririm iki günüm çöp gibi keyfim pek yok ondan ama düzene girerim ben inşallah
Eriğin kötü bişeyine rastlamadım dahaTabiki de
Igde aklinda bulunsun erik rakisi bulursan kacirma
Ay adımız çıkacak bu gidişle
Kokusunu alan geldi takıma