Portakal Sulu Ördek
Ehl-i Keyf Hatunu
Yok vermedi. Sordum zaten yazacak olsa yazmayın diyecektim. Ben korkuyorum da iğnedenGeçmiş olsun. İğne vermedi mi?
Yok vermedi. Sordum zaten yazacak olsa yazmayın diyecektim. Ben korkuyorum da iğnedenGeçmiş olsun. İğne vermedi mi?
Muska yazayımYok vermedi. Sordum zaten yazacak olsa yazmayın diyecektim. Ben korkuyorum da iğneden
La ordek igneden korkar miYok vermedi. Sordum zaten yazacak olsa yazmayın diyecektim. Ben korkuyorum da iğneden
Kızlar toplanın hele bir olay var
@Portakal Sulu Ördek
Kaptan yardımcımız oldu
Bundan kelli menülere, bildirimlere onu da etiketleyin lütfen
Kendisine başarılar diliyorum ve hayırlı uğurlu olsun
Kızlar toplanın hele bir olay var
@Portakal Sulu Ördek
Kaptan yardımcımız oldu
Zaten gargara da yazmayın lütfen yapamıyorum midem bulanıyor dedim de karşılık olarak bunu diyebilirmiş doktorMuska yazayım
evet ben çok korkuyorumLa ordek igneden korkar mi
fitimmHayirli olsuuunnn
Enee iğneden korkar mı hiç bir anaa iğne çabuk geçiriyor ama boğaz ağrısınıYok vermedi. Sordum zaten yazacak olsa yazmayın diyecektim. Ben korkuyorum da iğneden
Ben genel yazdım cnm.. sana özel değil@hippocan ben menümü yazdıktan sonra hiç cıss yemedim yemiyorum...
Cevapsız bırakmamak adına yazdım.
Ebeeeet Sağolsun flavırım öyle uygun gördüPortakalımmm öredğimmm senn kaptan yardımcısımı oldunnnn
Hayırlı olsun sımdi verecegim menüm senin şerefine olsunnn
Eflal ben gerçekten çok korkuyorum. İğne en etkilisi fakat işte o iğne o tene batarken ayyyyyEnee iğneden korkar mı hiç bir anaa iğne çabuk geçiriyor ama boğaz ağrısını
Hayırlı olsun @Portakal Sulu Ördek bacımKızlar toplanın hele bir olay var
@Portakal Sulu Ördek
Kaptan yardımcımız oldu
Sağol hippocumHayırlı olsun @Portakal Sulu Ördek bacım
Günaydın kuzuGunaydinnn
Fitim sabahın güzel08:00
1 küçük dilim kaşar
8 zeytin
Domates-salatalik
2 tane yağda yumurta
1 tane kurukayisi
12:30
1 bardak süt
1 dilim meyveli yas pasta
19:00
Karnıbahar yemeği
Yoğurt
Portim hasta olmana rağmen menün çok güzelMenü
Sabah
Bir dlm ekmek
1 tane Haşlanmış yumurta
4 zeytin
Ara
İki mandalina
Yarım elma
Yarım nar
Öğle
Bir kase yayla çorbası
Akşam
Bir kase yayla çorbası
Su 2 lt
Sabah yine doktora gittik. Dr farenjit dedi boğazım çok kötü. İlaçlara başladım bugün. İnşallah düzelirim. İlk kez böyle oldum ben çok acı çekiyorum geceleri ağlayasım geliyor. Farenjit başlangıcı dedi bir de daha başlangıcı buysa Allah yardım etsin kronikleşmiş farenjit olanlarda varmış. Allah kimsenin başına vermesin. İştahım hiç yok.