MaLii
Kasabın Karısı
hee pastadan önce iki hurma vardı yazmayı unuttum.düzeltiim hemen.hippo hurma bile kesmedi düşün halimi kız.kanamam çok diye mi nedir anlamadımHani akşam yemiyorduk cısları gündüz yiyorduk
hee pastadan önce iki hurma vardı yazmayı unuttum.düzeltiim hemen.hippo hurma bile kesmedi düşün halimi kız.kanamam çok diye mi nedir anlamadımHani akşam yemiyorduk cısları gündüz yiyorduk
Kızz bende hurmadan toplar yaptım bugün.. süper bişi yaa.. şimdiye kadar niye yapmadım kiii...hee pastadan önce iki hurma vardı yazmayı unuttum.düzeltiim hemen.hippo hurma bile kesmedi düşün halimi kız.kanamam çok diye mi nedir anlamadım
kaç hurmadan yaptın kaç top çıktı.şimdi ben onu yaparsam benim kasap anasını ağlatır hepsini yer ben gene dımdızlak kalırımKızz bende hurmadan toplar yaptım bugün.. süper bişi yaa.. şimdiye kadar niye yapmadım kiii...
5-6 hurma 2-3 ceviz 1 kaşıktan az kakao.. robota vurdum.. hindistan cevizine buladım.. misketten hallice 12 tane çıktı yarısını yedim yarısını saklama kabında sakladım hepsi benim.. kıymetlimizzzkaç hurmadan yaptın kaç top çıktı.şimdi ben onu yaparsam benim kasap anasını ağlatır hepsini yer ben gene dımdızlak kalırım
yani 2 normal boy ediyo sanırımyapalım bakalım yarın5-6 hurma 2-3 ceviz 1 kaşıktan az kakao.. robota vurdum.. hindistan cevizine buladım.. misketten hallice 12 tane çıktı yarısını yedim yarısını saklama kabında sakladım hepsi benim.. kıymetlimizzz
Yap kızzz... mükemmel bişi sanki çikolata .. benim hurmalar yumuşaktı baya.. seninki sertse suda beklet azcık..yani 2 normal boy ediyo sanırımyapalım bakalım yarın
yumuşaklar yapayım yarın madem o kadar güzelYap kızzz... mükemmel bişi sanki çikolata .. benim hurmalar yumuşaktı baya.. seninki sertse suda beklet azcık..
Seviyorsan tarçın da at ben unuttum..yumuşaklar yapayım yarın madem o kadar güzel
BernacımKizlar felaket yorgubum eve geldikten sonrasini hatirlamiyorum nerdeyse gozun yari kapaliydi hep.
Menumu bile hatirlamiyom ama uzun zamandir yemiyodum valla bu aksam pilav ustu kuru fasulye ve salata yedim aksam 6 bucuk gibiydi.hatirladigim kadarini yazayim
Sabah
Sut yulaf 3 hurma karışımı
Arada ceyregin yarisi simit ve yesil cay
Oglen
Ton balikli cevizli salata
Ara biraz kabak cekirdegi
1 muz
Aksam
1 tabak pilav ustu kuru fasulye
Salata
Uzerine yarim armut
Arada okulda midem bulandi bi ara bikac kraker yedim unutmadan yazayim
Su 2yi gecti
Spor
Jillian level 3(4.gun)=100 puan
@Floweroflife @Portakal Sulu Ördek @begüm75
Gel menüzede maliben de ibretlik bi menü vereyim
kahvaltı 12,00
tost kahve
18,30
2 kepçe kıymalı tarhana çorba
salata
2 hurma yedim amaaa kesmedi akşam tatlı krizi fena vurdu
bi ufak meyveli pastao kadar ballandıra ballandıra anlatmışım demekki kasap ilk defa halime acıdı sanırım markete gidip pasta aldı bana
su 1,5
spor bol regl sancısı
@Floweroflife
Su da çok az olmuşben de ibretlik bi menü vereyim
kahvaltı 12,00
tost kahve
18,30
2 kepçe kıymalı tarhana çorba
salata
2 hurma yedim amaaa kesmedi akşam tatlı krizi fena vurdu
bi ufak meyveli pastao kadar ballandıra ballandıra anlatmışım demekki kasap ilk defa halime acıdı sanırım markete gidip pasta aldı bana
su 1,5
spor bol regl sancısı
@Floweroflife
AnlatayımFlooooooooooo
Tost yedin tamam da pizza ne hemde 3 dilim.. dondurma az doğal bişi demiyorum ona ama...
Cafe ye atim mi menünü
Akşam yemeğinden sonra ye bari hippo5-6 hurma 2-3 ceviz 1 kaşıktan az kakao.. robota vurdum.. hindistan cevizine buladım.. misketten hallice 12 tane çıktı yarısını yedim yarısını saklama kabında sakladım hepsi benim.. kıymetlimizzz
Regli bi ce e dedi kacti, bugun sokulur herhaldeFitim sabahın güzel
Öğlen güzel değil.. normalde birşey demem ama sen artı temizliyorsun, accık daha dişini sık lütfen
Aklam çok güzel
Genel olarak fena değil bit menü
Pastayı neden yedin? Regl öncesi mi? Tatlı krizi mi?
Seni yerim zaten duydum mavis gozluymussun, alir kaçırırım seni
Tarcin yakismiyor, hic bulastirmayin ama azcik neskafe super oluyorSeviyorsan tarçın da at ben unuttum..
Bende yapacam bu gün cıs yemekten iyidirYap kızzz... mükemmel bişi sanki çikolata .. benim hurmalar yumuşaktı baya.. seninki sertse suda beklet azcık..
Ayy süper oluyo melek yaa..Bende yapacam bu gün cıs yemekten iyidir