Bende yorumlarını çok özledim. Sen Hasret'i oku onun bölümleri kısa kısa hemen bitiveriyor
hahhahh rica ederim bacım ne demek sürtmez olurmuyum ayaklarımı inşAllah bol okuycun olur bacım :asik:
enginin annesi bana öyle geldiki pek gıcıklık pek fesatlıklar edecekee şart herşeye bir gıcık eden
Evlilik teklifi heçte ruhsuz deyildi valla bi ahh ahh çekmedim desem yalan olur
Şaşkın bakışları görkemin gifteki bakışlarda harbiden şaşı yane kızın gözünün biri şamda biri bagdatta
O bir biteydi de rahatlayaydım çok uzun sürdü maşallahGG bitti de Hasret kaldı![]()
![]()
2013 elim çok hafifmişAllah nazardan saklasın kaç sene oldu kız
2013 elim çok hafifmiş
benim cadıyla yaşıt desene 5 yaşında![]()
Hadi bakalım senin uğurun diyeceğim o zaman
Engin'in annesi başka birini uygun görmüş oğluna ondan arıza çıkarıyor
Böyle okuyunca teklif güzel geliyorda yazım aşamasında tam facia unutmayayım diye bazen aralara notlarda alıyorum o ruhunu kaçırıyor haliyle
Kıza ne şaşı diyorsun ya güzelcene bir kız işte
aynen benim ayagım ugurlu
He ya ne cadı kadın adamın sevdigi varken başka kız bakmakta neymiş ordan teşisi koydum zaten
Evet okurken güzel geliyor gerçekler konya adana urfa lahmacun kebab
kıza şaşı dermiyim güzel tabide o denli şaşırmış yakısıklı oglanı görünce ben bile şaşkınlıktan böyleykene kadınlar erkekler yakısıklı demişim![]()
Annesinin hangi kızı oğluna istediğini anladın mı pekiEngin'in çiçekleri yanlışlıkla kime gitti?
He şaşılık mevzunu anladım şimdi senin topluca yakışıklı etiketi yapıştırman gibi
Anesi ogluna çiçeklerin gitmesi gereken kızı isteyecek enginin istedigide ciceklerin gittigi kızh
bildimmi kaç puan
he şaşılık var bendede kız
"İçinde aşk var" isimli hikayeni çok beğeniyorum. Benim çok sevdiğim Sarah Jio romanları tadını veriyor. İçerisine biraz gizem de eklenirse, o tarza uygun bir kitap olarak bile yayınlanabilir
adın bahardı hıkayesıne basladım 4 bolumdeyım . mert bahar ıkılısıne bayıldım
ftardan sonra devem edecegım çok surekleyıcı gıdıyor
Arka Sokaklar
ve Geçmişin gölgesinde
bunlarla büyüdük diyebiliriz
Kalemin daim olsun Nk'm sen her zaman yaz harikasın..