nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
hahhahh rica ederim bacım ne demek sürtmez olurmuyum ayaklarımı inşAllah bol okuycun olur bacım :asik:
enginin annesi bana öyle geldiki pek gıcıklık pek fesatlıklar edecek :D ee şart herşeye bir gıcık eden :D
Evlilik teklifi heçte ruhsuz deyildi valla bi ahh ahh çekmedim desem yalan olur :koptum:
Şaşkın bakışları görkemin gifteki bakışlarda harbiden şaşı yane kızın gözünün biri şamda biri bagdatta :koptum::koptum::koptum::koptum:

Hadi bakalım senin uğurun diyeceğim o zaman :)

Engin'in annesi başka birini uygun görmüş oğluna ondan arıza çıkarıyor

Böyle okuyunca teklif güzel geliyorda yazım aşamasında tam facia unutmayayım diye bazen aralara notlarda alıyorum o ruhunu kaçırıyor haliyle :D

Kıza ne şaşı diyorsun ya güzelcene bir kız işte :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.368
Hadi bakalım senin uğurun diyeceğim o zaman :)

Engin'in annesi başka birini uygun görmüş oğluna ondan arıza çıkarıyor

Böyle okuyunca teklif güzel geliyorda yazım aşamasında tam facia unutmayayım diye bazen aralara notlarda alıyorum o ruhunu kaçırıyor haliyle :D

Kıza ne şaşı diyorsun ya güzelcene bir kız işte :kptmya:

:D aynen benim ayagım ugurlu :D
He ya ne cadı kadın adamın sevdigi varken başka kız bakmakta neymiş ordan teşisi koydum zaten :D
Evet okurken güzel geliyor gerçekler konya adana urfa lahmacun kebab :D
kıza şaşı dermiyim güzel tabide o denli şaşırmış yakısıklı oglanı görünce ben bile şaşkınlıktan böyleykene kadınlar erkekler yakısıklı demişim :D :koptum::koptum::koptum:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
:D aynen benim ayagım ugurlu :D
He ya ne cadı kadın adamın sevdigi varken başka kız bakmakta neymiş ordan teşisi koydum zaten :D
Evet okurken güzel geliyor gerçekler konya adana urfa lahmacun kebab :D
kıza şaşı dermiyim güzel tabide o denli şaşırmış yakısıklı oglanı görünce ben bile şaşkınlıktan böyleykene kadınlar erkekler yakısıklı demişim :D :koptum::koptum::koptum:

Annesinin hangi kızı oğluna istediğini anladın mı peki :D Engin'in çiçekleri yanlışlıkla kime gitti?

He şaşılık mevzunu anladım şimdi senin topluca yakışıklı etiketi yapıştırman gibi :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.368
Annesinin hangi kızı oğluna istediğini anladın mı peki :D Engin'in çiçekleri yanlışlıkla kime gitti?

He şaşılık mevzunu anladım şimdi senin topluca yakışıklı etiketi yapıştırman gibi :kptmya:

Anesi ogluna çiçeklerin gitmesi gereken kızı isteyecek enginin istedigide ciceklerin gittigi kız hahah :D bildimmi kaç puan :D
he şaşılık var bendede kız :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Anesi ogluna çiçeklerin gitmesi gereken kızı isteyecek enginin istedigide ciceklerin gittigi kız hahah :D bildimmi kaç puan :D
he şaşılık var bendede kız :D

Engin (Ekin Koç) çiçeği Görkem'e göndermişti (Neslihan Atagül) ama yanlışlıkla Çağla'ya (Özge Özpirinççi) gitti o kızda annesinin istediği kız :D Özge aynı zamanda Arhan'ın şu evlenip tüm hesaplarına el koyması gereken kız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.368
Ay kız yanlis yazmisim he sindi yorumunu okudumda valla bu aralar kafam allk bullak

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
JQjpRo.png

Hikayemin Sayfası : -*-Geçmişin Gölgesinde-*- (93.Bölüm / Final Sezonu)

9mjV6k.gif

Bu bölüm Tolga'yı biraz zorlayacağım galiba :(

Yazımı süren 94.Bölümden alıntı

Tolga annesine karşı güçlü durması gerektiğini bildiği için zorlukla da olsa kendisini toparlamış ve derin bir nefes alıp içeriye girmişti. Ahsen hanımda Önder beyden Tolga'nın yanına geleceğini öğrendiğinden beri sabırsızlıkla oğlunu görmeyi bekliyordu. Bu bekleyiş içinde özlem olduğu kadar bu dünyadan gitmeden önce her şeyi açığa kavuşturma isteği de barındırıyordu.

İşte o ilk göz göze gelişleri de Tolga'ya içten içe "Doya doya bak ona çünkü başka şansın olmayacak" dedirtmişti. Ahsen hanım zorlukla kaldırdığı elini uzatıp özlemle "Oğlum" dediğinde Tolga da annesinin yanına yaklaşıp elini avuçlarının arasına alarak "Neden sabah konuştuğumuzda bana iyi olmadığını söylemediniz?" diye sordu. Bunu sorarken annesinin yaşadığı kilo kaybı sebebiyle son derece incelen bileklerine bakıyordu. Bir devam eden bir aksayan tedavisi annesinin narin vücudunu epey hırpalamış gibiydi. Ahsen hanım da oğlunun bakışlarından kendisi için üzüldüğünü fark etmişti ve bu yüzden de hemen sorusunu cevaplayıp "Telaşlanmanı istemedim oğlum" dedi.

vj3g0v.png

Tolga annesinin elini nazik bir şekilde ovalarken bir yandan da sitem edip "Ama sizinle ne anlaşmıştık? Hani sende Önder bey de önemli gördüğünüz ya da görmediğiniz her türlü gelişmeden beni haberdar edecektiniz? Beni bu kadar geç aramamalıydınız" deyince Ahsen hanımda oğlunun kızaran gözlerine uzun uzun bakıp gözlerinden akan tek yaş eşliğinde "Üzülme sakın" dedi. Belli ki Ahsen hanımda bu hastaneden sağ bir halde çıkamayacağını hissetmişti.

Tolga annesiyle göz göze geldiğinde bu defa duygularına engel olamamış ve gözlerinin dolmasına izin vermek zorunda kalmıştı. Annesi görmesin diye bakışlarını kaçırınca da Ahsen hanım elini biraz daha güçlü tutmaya çalışıp "Üzülme dedim... En başından beri tedavimin pekte başarılı ilerlemediğini zaten hepimiz biliyoruz öyle değil mi?" dedikten sonra Tolga'ın kendisine bakamadığını fark edip gözlerine bakmasını isteyerek "Bilip de sustuklarımın görüp de sakladıklarımın günahını ödüyorum ben..." dedi. Tolga bu söylediğiyle ne demek istediğini anlayamamıştı. Birazdan anlardı annesinin neden bahsettiğini...

Son düzenleme:

Ev Kedisi

Daimi Üye
Tepki
1.224
"İçinde aşk var" isimli hikayeni çok beğeniyorum. Benim çok sevdiğim Sarah Jio romanları tadını veriyor. İçerisine biraz gizem de eklenirse, o tarza uygun bir kitap olarak bile yayınlanabilir

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
"İçinde aşk var" isimli hikayeni çok beğeniyorum. Benim çok sevdiğim Sarah Jio romanları tadını veriyor. İçerisine biraz gizem de eklenirse, o tarza uygun bir kitap olarak bile yayınlanabilir

O hikayemi bende çok sevdim ama bu ara bir türlü fırsat yaratamadım ona :( Öyle bir tat almana gerçekten çok sevindim ne mutlu bana o zaman :) Gizem olur mu bilemedim ama tatlı bir hikaye olacak gibi hissediyorum şu elimdeki diğer hikayeleri bir finalleyeyim de az kaldılar sonra ona yoğunlaşırım herhalde

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Tepki
2.553
adın bahardı hıkayesıne basladım 4 bolumdeyım . mert bahar ıkılısıne bayıldım :asikk:
:asikk:ftardan sonra devem edecegım çok surekleyıcı gıdıyor :papatya:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
adın bahardı hıkayesıne basladım 4 bolumdeyım . mert bahar ıkılısıne bayıldım :asikk:
:asikk:ftardan sonra devem edecegım çok surekleyıcı gıdıyor :papatya:

Çok sevindim :) O hikayemi şu an biraz yavaş yazıyorum çünkü final yapması gereken birkaç hikayem daha var mecburen onlara öncelik veriyorum ama Adın Bahardı da final yapacak hikayelerimden çok uzun sürmeyecek diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar