şu an fena gribim burnum hep yara bu çorbayı bana gönderirmisinnnnnnn:sim3:
ayy canım benim. keşke yollayabilsem. geçmiş olsun zuzucuğum. bol bol c vitamini al. portakal suyu iç. sıkıp....
şu an fena gribim burnum hep yara bu çorbayı bana gönderirmisinnnnnnn:sim3:
lilav baştaki tam benlik valla çok güzel görünüyor ..bezelyeli pilava da bayılırım ..hepsinin harmanlanması harika olmuş valla ...ohh mis gibi :sila:
alttaki brokolili makarna mı nedir onu tam anlayamadım ama tavuğu her gün olsa her gün yerim ...
bugün ben dışarda eşimle adana yedim ..bir de künefe attım arkasına ..anlayacağınız bugün bir şey yapmadım ..
aslında dışardan hazır paketlerde adana alıp ızgarada yapacaktım ama dışardan öyle hazır et tarzı şeyleri pek almıyorum ...adana yediğimiz yer ise bildiğimiz bir yer olduğu için rahatça gidebiliyoruz ...
ama şı brokolinin tadına bakabilirim ..karnıbahar brokoli çok severim ...:hulya:
ayy canım benim. keşke yollayabilsem. geçmiş olsun zuzucuğum. bol bol c vitamini al. portakal suyu iç. sıkıp....
kırmızı lahana turşusu eşliğinde bulgur pilavı ve yoğurtlu biber
buda benim bu aksamki,menum,tabi soframin olmazsa olmasi,salata ve aci esliginde,,,
sagol bitanem benim,,,,senin kadar olmasamda biseler yapiyom iste,,,ama bunlar nefis ve gecenin bu saatinde canım nasıl çekti anlatamam:kayris:
tavuğu tavada nasıl kızarttınız anlatabilir misiniz.patatesli soğanında tarifi lütfen.nefissssss:kokos:
ellerine sağlık cnm hakkaten harika gözüküyorrr
buda benim bu aksamki,menum,tabi soframin olmazsa olmasi,salata ve aci esliginde,,,
anaammmmmmmmmm süper bu yaaaaa ellerine sağlık bezelyeye bayılırım ben hepsi süper gözüküyooooooooooo