Resimli bugün yaptığımız yemekler.Hamileler giremez

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
lilav baştaki tam benlik valla çok güzel görünüyor ..bezelyeli pilava da bayılırım ..hepsinin harmanlanması harika olmuş valla ...ohh mis gibi :sila:
alttaki brokolili makarna mı nedir onu tam anlayamadım ama tavuğu her gün olsa her gün yerim ...
bugün ben dışarda eşimle adana yedim ..bir de künefe attım arkasına ..anlayacağınız bugün bir şey yapmadım ..:kptmya::kptmya:
aslında dışardan hazır paketlerde adana alıp ızgarada yapacaktım ama dışardan öyle hazır et tarzı şeyleri pek almıyorum ...adana yediğimiz yer ise bildiğimiz bir yer olduğu için rahatça gidebiliyoruz ...
-kop
ama şı brokolinin tadına bakabilirim ..karnıbahar brokoli çok severim ...:hulya:

canim sagol bizde cok piser tavuk eti cocuklar seviyor allahtan:)
canim kremali makarna yaptim firinda

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
1002188.jpg

kırmızı lahana turşusu eşliğinde bulgur pilavı ve yoğurtlu biber

Tepki
61
tavuğu tavada nasıl kızarttınız anlatabilir misiniz.patatesli soğanında tarifi lütfen.nefissssss:kokos:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ama bunlar nefis ve gecenin bu saatinde canım nasıl çekti anlatamam:kayris:
sagol bitanem benim,,,,senin kadar olmasamda biseler yapiyom iste,,,

tavuğu tavada nasıl kızarttınız anlatabilir misiniz.patatesli soğanında tarifi lütfen.nefissssss:kokos:

cok tesekkur ederim bitanem,,tavugu once tuzlu suda hasladim guzelce,ve tavada margarinle kizarttim bu kadar,istedigin bi baharatta kullanabilirsin tabi,,,ben sade yaptim,,,
patateside gelisi guzel kestim,tepside attim,ustune sivi yag gezdirdim,ve de tuz ve kekik,3 tanede sogani 4 parcaya bolup patateslerin aralarina yerlestirdim ve elimle karistirdim bunlari, sonrada firina,200 derecede,kisa surede oldu,,,

ellerine sağlık cnm hakkaten harika gözüküyorrr

tesekkur ederim bitanem,,,,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar